Aspargesene kommer: Seks fantastiske opskrifter med hvide og grønne asparges
Det er så småt sæson for asparges, og det betyder at vi er nogle, som hamstrer helt vildt, for sæsonen er kort.
Som inspiration har jeg samlet nogle af mine favoritter her nedenfor. Så er det ellers bare at komme i sving og nyde denne vidunderlige grøntsag.
Pocheret, friteret æg med smørkogte asparges, nye danske kartofler og bearnaisesauce
Æg er godt. Pocheret æg er rigtig godt. Pocheret, friteret æg er genialt.
Du finder opskriften her: Pocheret, friteret æg med smørkogte asparges, nye danske kartofler og bearnaisesauce
Hvide asparges med røget creme fraiche og rogn
Denne ret blev lavet i forbindelse med påskefrokosten 2020. En virkelig lækker forårsret.
Du finder opskriften her: Hvide asparges med røget creme fraiche og rogn
Asparges, krondyr og trøffelhollandaise
I forbindelse med en tur til Tyskland lavede jeg denne ret efterfølgende.
Du finder opskriften her: Asparges, krondyr og trøffelhollandaise
Kartoffelblinis, asparges, parmesan
Enkelthed og få ingredienser er ofte et godt match, og dette er ingen undtagelse. Blinisopskriften kan med fordel også bruges i andre sammenhænge – bare slip fantasien løs.
Du finder opskriften her: Kartoffelblinis, asparges, parmesan
Grillede asparges med manchego
Igen rammer vi noget simpelt. Brug dem f.eks. sammen med noget grillet kød, og husk de kan også nemt tilberedes på grillen.
Du finder opskriften her: Grillede asparges med manchego
Nye danske asparges med hollandaiseskum
For min skyld kan hvide asparges egentlig bare enten dampes eller grilles og serveres med noget så simpelt som brunet smør, et porcheret æg eller en hollandaise. Skal det pimpes lidt ekstra, så laver du hollandaisen på siphon.
Du finder opskriften her: Nye danske asparges med hollandaiseskum
Hvordan laver du dine asparges?
Stik os en kommentar-
Tak for opskrifterne.
Jeg elsker asparges med parmesan. -
De hvide braiseres i smør med estragon eller kørvel til de er gyldne og møre. Serveres med lidt revet Gruyère, kørvel og lidt af det brunede smør fra tilberedningen.
Kommentarer