Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 18. juli 2024

Scroll to top

Top

En kommentar

Jagten på Danmarks luksusfestival: De 3 nominerede er

Jagten på Danmarks luksusfestival: De 3 nominerede er
Webmasteren

3 måneders jagt er afsluttet. Vi har spist, drukket og festet os igennem det danske festivallandskab i Jagten på Danmarks luksusfestival! Konkurrencen har været skarp og efter en seriøs omgang votering er vi nu klar til at afsløre de 3 nominerede til titlen som Danmarks luksusfestival.

 

Musik i Lejet

 

Glem alt om Skagen i uge 29. Ved toppen af Sjælland ligger Tisvildeleje. Det vælter ind med lækre biler, rosévin og festglade mennesker, og det er også her, vi finder Musik i Lejet. MIL er garanti for knaldende solskin, smukt vand, sand og fuld fart på musikken. Men også på den gastronomiske side leverer MIL høj kvalitet hele vejen rundt – der er styr på råvarerne, tillavningen og vi finder alt hvad et gastromandhjerte kan begære af luksusmad og drikke.

 

Heartland

 

Heartland er alt andet en franske hotdogs, slatne fritter og dovne fadøl. Nej Heartland byder istedet på 5-retters middag, hummerhotdogs, en muslingebar, naturvin, specialøl og champagne ad libitum. På Heartland mødes hippierne, med Østerbro-segmentet og krydres med det grå guld. Her er ingen smalle steder, men masser af plads og luksus. Heartland er eventyrlig og skal ikke køres på budget. Luk øjnene, når du kører kortet igennem og du har alle forudsætninger for en ægte luksuriøs festivaloplevelse.

 

Smukfest

 

Skal du nå hele vejen rundt på Smukfest, skal du tidligt ud af festivalteltet. Vi snakker godt og vel 80 spisesteder og 60 barer. På madscenen har Smukfest alt i højden, bredden og dybden. Men Smukfest leverer også det måske bedste festivalmad anno 2018. Der er ingen tvivl om, at Smukfest har givet det gastronomiske niveau en SERIØS overhaling og selv for de mest grovædende, turbodrikkende gastromænd virkede overflødighedshornet uudtømmeligt. Smukfest er en pioner. En pioner der ofte har vist vejen, når det drejer sig om den luksuriøse festivaloplevelse. 2018-udgaven efterlod indtrykket af en festival, der stod strammere end nogensinde.

Stort tillykke til de 3 nominerede!

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Jakob

    Og hvorfor vil i spolere en god hjemmeside og et godt koncept med reklame for DF…

Smid en kommentar