Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 24. marts 2023

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Den Fede Kylling: En fritureelskers våde (og fedtede) drøm

Den Fede Kylling: En fritureelskers våde (og fedtede) drøm
Gastromand

Den Fede Kylling i Westmarket på Vesterbro er enhver “grease-lovers” våde drøm og mere til! Her kan du nemlig få stillet selv den mest bizare lyst at bruge den “gyldne brønd” – Vi besøgte den en lørdag eftermiddag og var ikke skuffede…

Westmarket på Vesterbro rummer adskillige spændende små restauranter og barer, hvor man kan få alt hvad hjertet begærer – alene det at skulle opremse de mange muligheder er næsten uoverkommeligt, så lad os bare sige det kort – der er det hele!

Den Fede Kylling i Westmarket…

Men vi vil gerne lige rette jeres opmærksom på “Den Fede Kylling” som har sneget sig ind på livet af os temmelig ubemærket – lige pludselig var der bare et sted, hvor der blev friteret “Mac N Cheese” i Kims Ostepops med kylling og serveret “Bacon N Waffles” med sirup! Temmelig far out, men på Gastromand tager vi hatten af og kommer gerne forbi.

Alt hvad hjertet begærer…

Jeg lander en lørdag med semi-tømmermænd og glæder mig helt vildt til at få stillet min lyst. Der er rolig i Westmarket og ingen ved Den Fede Kylling – så jeg skal ikke vente længe. Værten undrer sig lidt da jeg bestiller “en af hver” og spørger om jeg godt nok mener det? “Yes my man!” svarer jeg og forklarer at den står på tømmermænd – hurtigt forslår han noget ekstra dip dertil! Se sådan skal det være.

Det bliver til en omgang “Chicken & Waffles” med hotsauce og sirup, “Truffledog” med sprød kylling, trøffelmayo, bløde løg og masser af parmesan, en omgang “Crispy Wings” og “Chicken Pops” som er kyllingebryst i spicy rub rullet i panko og friteret. Vi nappede også en omgang Vinegar frites!

Grease to the max…

Truffledog!

Jeg får slæbt hele molevitten udenfor hvor min medspiser ivrigt sidder og venter. Hun spørger næsten lige så overrasket som værten om jeg godt nok mener vi kan spise det? Kvinder tænker jeg – selvfølgelige kan jeg da det!

Vi starter med vores Truffledog som er vildt lækker og med god smag fra løgene, gætter på der er brugt lidt smør – ellers sprød og virkelig velsmagende! Vores Wings er lidt spicy og virkelig greasy præcis som de skal være – jeg er helt smurt ind fra top til tå efterfølgende.

Chicken Pops!

Vores Chicken Pops får lige et skud lime som gør de sprøde kylling stykker endnu bedre. Vores frites ryger ned sideløbende og er lækre, men de kunne godt tage noget mere vinegar, når resten er så fed så gør det intet der er godt med syre. Ellers er det sgu rimelig awesome og jeg er pænt imponeret – nok mest fordi det er så voldsomt og meget amerikansk inspireret. Min kvindelig medspiser synes det er godt, men er nok ikke helt i den syvende himmel som mig.

Vores “dessert”…

Vi slutter af med Chicken & Waffles som er en vild fed (bogstavelig talt) combo – om man er til det eller ej er jo en smag sag, men det krydrede, det fede og det søde er altså ret lækkert i min bog! Tidligere har jeg selv lavet det hjemme med stor succes!

Stik os en kommentar

Smid en kommentar

ANNONCE