Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 6. december 2023

Scroll to top

Top

2 kommentarer

Wednesdays Whisky: Glenfiddich 15 år

Wednesdays Whisky: Glenfiddich 15 år
Gastromand

Det er onsdag – YES! For mig betyder det at jeg ofte bruger det som en undskyld for også at drikke lidt denne dag – og nej jeg er bestemt ikke drikfældig, men tirsdag står den jo på Tuesdays GT og torsdag er lille fredag og så kommer weekenden – I am beeing wrong here?

Jeg har en omgang Glenfiddich stående hjemme på hylden, som bare skriger på at bliver drukket. Jeg startede naturligvis med Glenfiddich 12 års, da jeg bedst kan lige at starte fra bunden og så arbejde mig op. Jeg har desværre ikke helt mådehold nok til at tømme en flaske først og derefter starte på en ny, selv om det faktisk er en god idag.

Et godt sæt…

Glenfiddich er én af de mest sælgende single malt i verden og det er der en årsag til. Prisen ligger ofte mellem 450-500 kr. og det er ikke meget for en whisky af denne kvalitet. Selv om prisen er dobbelt op fra Glenfiddich 12 års, så det for mig helt klart det rigtige valg.

Og så er der også skænket til din jagtbuddy….

Næsen har langt mere sødmefulde noter som karamel og vanlije. Smagen en dybere og mere kompleks hvor du kan smage mandler eller marzipan og så kommer der en fornuftig eftersmag på ca. 30 sekunder, som er det bedste. Hvis du er ny i gamet og har smagt dig igennem de første forskellige 12 års så ville jeg afgjort gå efter denne. Nu nærmer Fars dag sig snart, det var bestemt også oplagt.

15 års i glasset på en kølig sommeraften…

Vi kigger på Glenfiddich 18 års i næste indlæg. Indtil da så skål og god onsdag!

 

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. JezpR

    Super indlæg!

    • Tak Jesper – der kommer et mere om samme brand 👊 er du til den slags whisky?

Smid en kommentar