Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 22. februar 2024

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Denne Øl skal du drikke imens du griller!

Denne Øl skal du drikke imens du griller!
Gastromand

Forsiden af Gastromand har de sidste uger været fyldt med indlæg og grill – grill og atter grill! I skrivende stund slår vi varmerekord på varmerekord og aldrig nogensinde i Danmarks historien har der været mål så mange sommerdage som lige nu! Det betyder to ting – grill og øl! Masser af øl! Derfor har vi simpelthen lagt to og to sammen og lavet en Grill Øl med Crafted By

“K Vinder”

Den er lavet sammen med Crafted By som vi tidligere har lavet øl med. Det hele startede med en Øl til dem i livet vi beundrer alle mest – nemlig jer Kvinder! Vi ved jo at omkring 45 % af vores læsere faktisk er kvinder, så hvorfor ikke lave en øl til jer? Vi lavede den sammen med “De Ølglade Damers Klub” som udkom på Kvindernes Internationale Kampdag – hvornår ellers?

Kvindernes internationale kampdag: Gastromand siger skål til alle kvinder

One Beer To Rule Them All

Herefter skulle der naturligvis laves en “One Beer To Rule Them All”, som har været vores # siden vi for nogle år siden udgav vores første kogebog. Den blev modtaget virkelig godt af jer og navlig på Release dagen hvor der var gratis øl var I meget begejstrede. Flere af jer var selv med til at definere øllen – smag og styrke hvilket gav et fedt resultat.

Kom med til Release Party på den nye Gastromand øl

Gastromands Grill Øl

Grill sæsonen i 2018 er grill-sæsonen over dem alle. I år en meget varm en af slagsen, som kalder på kolde øl i skyggen (eller i solen, hvis man kan holde det ud). Om du griller i haven, i gården eller på altanen er ligegyldigt – grill-duften kalder nemlig på en kold-bajer!

Grill Tid!

Gutterne fra Crafted By og deres brygmester Jon har sammen med os lavet endnu en øl, som denne gang er skabt til grill maden. En øl der er designet med en robusthed, der passer til grillmad, som ofte har lidt fede elementer. Bøffens fedtmarmorering, de olieindsmurte portobello svampe eller skinnet på den hele kylling, er alle elementer, der kalder på et modspil af bitterhed som du finder i denne øl. Frugt-og blomsternoter lader grillens røgsmag komme til sin ret, så vi får det optimale ud af vores grillmåltid.

Brygget sammen med Jon fra Crafted By…

Næsten fuld ild på alle parametre…

Nu ved vi jo godt, at høj volt i en øl er lige med høj kvalitet (tø-hø-hø) – men alligevel endte vi på en  alkoholstyrke på 6,5 % så du ikke bliver sendt helt i gulvet efter et par stykker.

Øllen har desuden fået et ekstra skud personlighed ved at have ristede smagsnuancer. De ristede noter underbygger den brændte karakteristika, som vi så ofte oplever i vores grillmad. Men ikke på en dårlig måde naturligvis. De ristede noter er med til at tøjle det brændte og skabe en sammenhørighed mellem mad og øl.

I den Brune Kødby er der nogle hyggelige områder til at nyde en øl og skyde et par billeder…

Selvom Grill-øllen ligger i den mørke ende af farveskalaen, er den ikke tung og svær at komme igennem. Tværtimod – den har nemlig også de floralen noter som letter den meget.

Alt i alt er det en øl, som vi alle vil kunne li’. En øl, som vil gå perfekt til grillpølsen, stegen eller din T-Bone. Du kan købe den nu og indtil grill-vejret slutter (sådan cirka) lige her hos Crafted By – 12 stk. koster 349 kr.

På Gastromand drikker ikke andet i øjeblikket!

Stik os en kommentar

Smid en kommentar