Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 27. februar 2024

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Wednesdays Whisky: Grand old man – Mastersons!

Wednesdays Whisky: Grand old man – Mastersons!
Gastromand

Så rammer vi vores sidste indlæg i denne omgang hvor den har stået på Bourbon de sidste mange uger. Denne gang laver vi dog ikke en cocktail – no way my good man! Det bliver en neat dram af de helt store!

Mastersons laver en temmelig blæret dram og virkelig for dem af jer, som gerne vil give en kende ekstra for at få en god dram. Jeg vil helt klart anbefale at du giver denne frem netop på den onsdag, hvor alt har været lort – du ved der hvor bossen har råbt af dig – der hvor den sidste p-plads bliver nappet lige for næsten af dig – der hvor alt bare sucks – der hiver du Mastersons frem!

Mastersons!

 

Det er en flot dram men en smuk duft af søde noter med træ og honning! Smagen er smooth – smooth og smooth – faktisk er det den bedste bourbon jeg har smagt – men nu skal I også huske, at jeg er nybegynder i dette game – så ikke noget med at grine!

Der blev ikke til Old Fashioned….

Glasses fås på Mixmeister…

Fantastisk dram… Se bort fra appelsinerne! De var til en Old Fashioned…

Glædelig Wednesdays Whisky!

Du finder vores afsluttende dram Mastersons Rye 10 årsMixmeister til 845 kr., og ja, det er en slat – men omvendt er det også en flot dram, som bestemt er pengene værd! Skål og glædelig onsdag!

Stik os en kommentar

Smid en kommentar