Gastromand.dk | 22. February 2018

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Wednesdays Whisky: Penicillin Famous Grouse

Wednesdays Whisky: Penicillin Famous Grouse
Familiefaren

Selv om vi er pĂ„ vej mod lysere tid sĂ„ er Penicillin nogle gange nĂždvendigt og her snakker jeg ikke den slags man fĂ„r pĂ„ apoteket – no sir! Vi snakker the real deal som fungerer langt bedre hvis du har snue og er nede..

Denne cocktail egentlig skabt af Sam Ross som arbejdede pĂ„ en af Manhattans cocktailbarer “Milk & Honey” og hĂžrer til vores absolut klassiske cocktails.

Famous Grouse – Gastromand…

Wednesdays Whisky: Penicillin
Forfatter: 
Kategori: Cocktail
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal personer: 1
 
Ingredienser
  • 5 cl Famous Grouse
  • Svarende til 2 cl honning og ingefĂŠrd sirup
  • 3 cl lime juice
  • "Head of Bowmore"
  • Is, is, is
Tilberedning
  1. Start med ca. 2x2 cm ingefĂŠr som du maser med en morter i din shaker.
  2. TilsĂŠt 1 spsk honning og lime saft svarende til 3 cl og giv den en gang med morteren igen.
  3. TilsĂŠt Famous Grouse og masser af is - shake it up!
  4. "Head of Bowmore" betyder at du lige topper den op med en lille smule rĂžget whisky - fx Bowmore her efter server du den med en skive ciron eller lignende.

 

Lidt ekstra nauty juice…

Doctors orders…

 

Kurerer alt!

Den adskiller sig fra de fleste cocktails grundet et skud ingefĂŠr som lige giver den et ekstra kick. Hvis du fjerner ingefĂŠr og tilsĂŠtter ĂŠggehvide sĂ„ har du faktisk en sour – men der er en verden til forskel pĂ„ de to cocktails. Jeg vil anbefale at bestille dem begge.

Dejligt at have kontakterne i orden…

Hvis du slet ikke kan hĂ„ndtere den rĂžgede whisky, sĂ„ undlader du naturligvis bare denne del – for mig giver den cocktailen et ekstra pift, men nu er jeg ogsĂ„ nĂ„et dertil hvor rĂžget whisky begynder at smage bedre og bedre.

SÄ hvis du er lidt nede pÄ denne onsdag, sÄ hermed en anbefaling fra Doktor Gastromand! I Þvrigt skal der ogsÄ sendes en lille hilsen til Webmasteren som faktisk fylder Är idag! SÄ tillykke og cheers!

Smid en kommentar

Vi er taknemlige for din vurdering af opskriften: