Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 25. april 2024

Scroll to top

Top

En kommentar

Wednesdays Whisky: Highland Park, Full Volume er ren Rock ‘n’ Roll

Wednesdays Whisky: Highland Park, Full Volume er ren Rock ‘n’ Roll
Gastromand

Det er igen blevet tid til en whisky og det er det fordi det er fucking wednesday! Det er nu, hvor du allerede er halvvejs gennem trædemøllen og weekenden lurer forude! Denne dag er utrolig vigtig netop fordi du har en glimrende undskyldning for at drikke en stor god whisky i hverdagen…

Denne onsdag står i rockens tegn, da vores whisky er inspireret af netop musikken. Highland Park har været i dialog med en skotsk musiker, der har hjulpet med kreationen af denne Single Malt.

Guitaren er min egen – jeg er opvokset med Iron Maiden, Metallica og AC/DC – dengang var det elguitar – nu er det western…

 

Det her er noget af det fedste jeg længe har set og en god undskyldning for at hive min guitar, mine shades og ikke mindst et glas med whisky frem. Det er sgu Rock N Roll det her!

Jeg havde faktisk en Marshall forstærker dengang…

Hvis du er til whisky med sødme og masser af frugtige noter som ananas, mango, vanilje og lime så er dette lige noget for dig! Den har ligget siden 1999 og hygget sig på ex-bourbon fade, som har givet den en blid sødmefuld smag. Den har diskrete 47,2 vol, som giver et godt kick – men nu snakker vi også Rock N Roll her, så det er faktisk forventet.

Skål…

 

Kassen til Full Volume…

For mig er det her lidt en afvigelse af Highland Parks range, men på den fedste måde! Jeg elsker, at de bryder rammerne og nu tænker “Vi skal da have en “Rock N Roll” whisky med?” Nu er indpakningen godt nok kun en ekstra del når du køber en whisky, men det er sgu meget fedt, at den er lavet som en højtaler, hvor skrueknaperne viser hvordan smagen og duften er – genialt tænkt!

Godt gået…

Du kan købe denne whisky adskillige steder og i en begrænset periode, herefter kommer der en ny. Det er naturligvis ret smart for så er der dømt “samlerobjeker” for nogle af os :-)

Stik os en kommentar

Kommentarer

Smid en kommentar