Gastromand.dk | 25. August 2016

Scroll to top

Top

4 kommentarer

Has it really come to this? A Gastromand Clip Show

Has it really come to this? A Gastromand Clip Show
avatar

Overskriften er citat fra Simpsons episode 77 fra 1993 – og nej du skal ikke spørge hvorfra jeg får de her referencer, de kommer bare til mig – og sammenligningen her perfekt! Tillad mig at forklare…

Igen blev vi kontaktet for at høre om vi ville lave noget reklamefilm, hvilket sikkert afstedkommer af, at jeg var TV-stjerne i ca. 7 minutter (eller mere) for mit nye køkken fra Invita. Som oftest så sker den slags faktisk lidt uventet og egentlig også uden vi gør ret meget af os selv – believe it! Vi blogger faktisk bare om det vi lige synes – og det ender ofte i noget mad eller drikkelse, og så dumper der nogle forskellige tilbud ind i mailboksen. Det skyldes jo ikke mindst at I – vores gode trofaste læsere altid bakker os op…

Det smager genialt...

Det smager genialt…

Vi vil lige vente med at afsløre hvem det er for og i samarbejde med, det kommer senere – bare rolig. Men opgaven gik egentlig kort på, at vi skulle lave 7 retter og 7 tilbehørsretter imens vi måtte gøgle og jamme lige så meget vi ville. “Så det I siger er, at I  gerne vil filme os imens vi laver det vi plejer?” – var så vores respons, og ja i korte træk (og så vist nok noget kontrakt-hejs som jeg ikke kender i detaljer) var det sådan set aftalen.

Bacon/Chili/Cheese dip er i en klasse for sig!

Bacon/Chili/Cheese dip er i en klasse for sig!

Det betød så, at jeg og Webmasteren var på slap line – og jeg mener fandme slap line – vi snakker “Slap-stick” to the max her i 4 dage, hvor vi filmende fra morgen til aften – kun afbrudt af, at spise, drikke øl, vin, champagne, gin og tonic og nogle snacks. Og ja, jeg var lidt af et ædemonster som Webmasteren så smukt udtrykker det i de dage. Men det var pisse fedt og lige i min ånd.

Vores første og idag mest besøgte Burger opskrift...

Vores første og idag mest besøgte Burger opskrift…

Nå så til overskriften – faktisk så er det jo “bare” nogle af vores bedste retter fra Gastromand vi valgte at lave, så det blev til Eksilsønderjydens “Geniale Doritos Nuggets!” med “Bacon/Chili/Cheese Dip”, som du i øvrigt ikke skal indtage for meget af, hvis du vil leve længere end til de 50 år – den er sgu heavy! Så præcis som i afsnittet af Simpsons hvor de bare klippede nogle af de andre episoder sammen til et helt afsnit har vi sådan set bare skudt nye billeder af de retter vi har lavet én gang – dermed vores “Clip Show” – snedigt ikke?

Haps...

Haps…

Videre lavede vores bud på “Bacon Explosion” som blev lavet udendørs hvor vi nød solstrålerne på en af de første efterårsdage. Utroligt så godt det kan gå når man deler et par øl under madlavningen! Den sidste var min første Burger på Gastromand, som faktisk er vores mest besøgte “Klassisk Gastromand Burger“.

Der var lidt rift om resterne... de få der var!

Der var lidt rift om resterne… de få der var!

Vi har fået lov til at afsløre, at der snart kommer lidt film med Webmasteren og Familiefaren og ja, vi skal nok sikre en lille kavalkade af indlæg hvor vi præsenterer os i bedste Rock N Roll stil!

Du kan sagtens grille om vinteren bare rolig...

Du kan sagtens grille om vinteren bare rolig…

Indtil da – fyr den af med nogle af retterne her – de forventer at blive lavet igen og igen og igen!

Kommentarer

  1. I gjorde det nu ret godt “vestjysk” underdrivelse i det klip jeg har set af jer.
    En af fordelene ved, først at blive filmet til det samme i begyndelsen af dette år.
    De retter I har valgt ser jo rigtig gode ud.
    Bedste hilsner
    Søren

  2. Hej Søren – tak reelt er vi jo også jyder :-) Hvad tænker du mht. til “fordelene” jeg er ikke helt med der? :-) Men for rosen da…

  3. Den lille fordel var bare, at jeg fik lov, at se et par klip fra i andres optagelser, hvilket var et godt ind put, da jeg skulle i gang i uge 1.
    Hvis I kommer til KBH d.1 ses vi.

    • Så er jeg med Søren – det er jeg lidt i tvivl om hvorvidt vi gør – muligvis Brian – men bestemt!

Smid en kommentar