Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 2. juli 2022

Scroll to top

Top

181 kommentarer

ADVENTSKONKURRENCE I: Vinderne er fundet

ADVENTSKONKURRENCE I: Vinderne er fundet
Webmasteren

Konkurrencen er afsluttet! Vi har, ved lodtrækning, nu fundet de 3 vindere, som blev:

  • William kajling
  • Maja-Louise
  • Bisgaard

Anden adventskonkurrence er i øvrigt skudt igang ‹ ‹ ‹ du vinder kun, hvis du deltager…


snaps

Til juledagens bugnende frokostborde hører det sig til med en god aquavit. Svenske O.P. Anderson er en klassisk aquavit på danskernes julefrokostborde. Aquavitten har eksisteret siden 1891 i varianten ORIGINAL, der er velkendt for sin hemmelige og runde krydderblanding med noter af kommen, anis og fennikel. Tidligere i år blev nyeste skud på stammen lanceret – nemlig KLAR, der er vaseret på samme krydderblanding som ORIGINAL, men har fået et frisk pift med toner af dild og citronskal.

Efter julefrokosten eller -middagen er det oplagt med en cognac, og her er Sort Renault en klassiker. Sort Renault hedder egentlig Renault Carte Noire Extra, og er kendt for sin bløde, runde smag, og har en gennemsnitlig lagringsalder på 12-13 år. Den lange lagring og unikke blend giver cognacen en udsøgt smag og aroma. Sort Renault er perfekt at nyde sammen med Estate Coffee, der har en rund og fyldig karaktér.

 

Renault Carte Noire 70 cl + Krt

Bemærk at to af kasserne indeholder en flaske O.P. Anderson KLAR, en flaske Renault Carte Noire Extra cognac og en pose Estate Coffee, og at en af kasserne indeholder en flaske O.P. Anderson ORIGINAL, en flaske Renault Carte Noire Extra cognac og en pose Estate Coffee.

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Dan

    Helt klart cognac

  2. jakob astrup

    Cognac til de mørke aftner

  3. Ole A

    Uden tvivl. Cognac

  4. Sonja Bech

    Cognac…så absolut..

  5. Julia

    Cognac!!! :)

  6. Nick Scharboe

    Snaps

  7. Jan

    Cognac – hvis man ikke lige selv har lavet snapsen, selvfølgelig. Du kan bare gøre mange flere sjove ting med cognacen.

  8. marchen

    Det kommer an på til hvad: Cognac komplementerer smørrebrød meget dårligt, mens snaps er et fesent valg til de fleste chokolade-mættede desserter …
    Så:
    Til alt muligt på rugbrød, til ost, til fisk, til at marinere valnødder i, eller bare lune sig på: snaps! :)
    Til dessert, til chokolade, til kaffe, eller bare til at lune sig på: cognac! :)

  9. flemmer

    Snaps!

  10. pinotblanc

    Cognac er helt fint til kaffen. Snaps er godt til al fed mad, – al mad er fed, undtagen vandgrød. Men det serverer vi ikke her i huset.

    God jul

    Hilsen Pinotblanc

  11. Irene Møller

    cognac helt bestemt, til en god kop kaffe

  12. Flemming

    Cognac

  13. Bisgaard

    Snaps laver en Gastromand selv! = COGNAC

  14. Maja-Louise

    Cognac:)

  15. William kajling

    Snaps, noget andet er vel ikke tænkbart til vores skandinaviske køkke

  16. Brian Nielsen

    Snaps !

  17. Sørensen

    Helt sikkert snaps! Lige meget årstiden er der da ikke noget der stikker sild & snaps :)

  18. PRH

    Cognac OG snaps! Alt til hver sin tid:-)

  19. Breyen

    Stuetempereret Snaps tak!

  20. Jesper Nielsen

    En god sildemad bliver så meget bedre med en rigtig god snaps!

Smid en kommentar