Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 18. juni 2024

Scroll to top

Top

En kommentar

Roskilde Festival 2014: Det skal du spise og drikke

Foto: Christian Hjort
Sjønne

Dette års Roskilde festival er i gang, og jeg er så heldig at være Gastromand.dk’s udsendte. Der venter et hårdt stykke arbejde med at spise noget lækkert festivalmad, hælde lidt delikate drikkevarer i halsen, og ikke mindst høre en masse musik!

Bevæbnet med mobilkamera vil jeg afprøve det kulinariske udvalg på festivalen, og løbende sørge for updates på Instagram.

Jeg har lagt en lille slagplan, hvor jeg bl.a vil runde mormorkøkkenet, skibums-menukortet og så skal jeg da også finde noget lidt mere eksotisk, selvom det ikke er min stærke side.

Her er min slagplan med must-eat-and-drinks!

Det skal du spise

Foto: Chris Tonnesen

Foto: Chris Tonnesen

Hønsesalat med smørristet rugbrød hos smørrebrødkongen Adam Aamanns stand i Foodcourt. I programmet står der “tilvalg: Bacon” – og det er jo ikke til at stå for!

Mere mormormad i form af old school tarteletter hos Farmors Tarteletter på Handelsøen.

Roskilde Skiklub byder på mad for skibumser. På kortet er der: Skiburger, snowboard-burger, luksussvinet og noget de kalder 360-Röstiburger. Roskilde Skiklub er at finde i Trade Zone.

 

Læs også: Roskilde 2013 – den kulinariske hitliste…

 

Det eksostiske indslag bliver nok noget i retning af japansk mad hos Yatai i Foodcourt. Meeeen mon ikke der også er andet der kan friste?

Foto: Chris Tonnesen

Foto: Chris Tonnesen

Jeg kan ikke rigtig holde mig fra lækre kolde cocktails, så det vil jeg helt sikkert også på jagt efter på Festivalen! Her er mine must-drinks:

Det skal du drikke

Hos Øko Lize, der findes i både i Arena og Gloria-scenen kan man få 100% økologiske cocktails – Tipsy med god samvittighed…

Et godt glas argentinsk vin eller bobler vil jeg finde hos Malbeck vinbar på Urban. Det kan jo passende være ganerenser for det næste indslag:

Sauna Bar i Foodcourt serverer drinks baseret på snaps/akvavit. Det glæder jeg mig meget til at smage, da jeg selv har eksperimenteret med det derhjemme.

Jacobsen har lavet en speciel Festival øl, så den bør man vel også smage. Håber den har kant og den rigtige festival-feel!

Hvad skal du spise og drikke på Roskilde Festival i år? Vær med på de socialemedier med hashtaggene #gastromand #rffood #rf14

Stik os en kommentar

Kommentarer

Smid en kommentar