Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 14. juli 2024

Scroll to top

Top

5 kommentarer

Simon giver et bud på vinen til juleaften

Simon giver et bud på vinen til juleaften
Webmasteren

Et bud på vinen til den fede juleand og flæskesteg, de søde brunede kartofler og den syrlige hjemmelavede rødkål. Det kræver sin vin!

One man, one take – take it away!

Simons noter
Læderbrun farve, intens duft med marcipan, chokolade og peber. Meget tannin og lækker frugtsmag med modne blommer og svesker.

Du kan møde Simon på hans hjemmebane Winelover.dk

Stik os en kommentar

Kommentarer

 1. Helt enig i at det er et minefelt. Måske vi kan konkludere, at man kan drikke alt muligt til julemaden. Jeg påtænker at prøve champagne i år (efter inspiration af Frederik Kreutzer).

  PS: Lars har i øvrigt lige fortalt mig, at han kører juletilbud på Baroloen til 149 kr. i et stærkt begrænset antal ;-)

  • Nej det er vovet og fedt Simon – men også lidt underligt? Jeg tænker det ville ødelægge den fine champagne – nu håber jeg ikke det er din nye indkøbte Dom P som står for skud :-) Lækkert med bud på Barolo, jeg tror jeg vil slå til – hvis jeg kan nå det.

 2. Kære Gastromand!.

  For mig at se er vin helt misforstået, at servere til julemiddagen!
  Især pga eddiken i rødkålen.. Jeg vil klart anbefale en Gouden Carolus Christmas istedet. Server den gerne kælderkold;-) Andre gode øl kan også anbefales, især Belgiske trappist øl.

  Fin site du har;-)

  Glædelig jul,
  LaCucinaNada

  • Tak for roserne! Det er et område fyldt med landminer vi bevæger os ind på – øl eller vin? Hvis man altså skal vælge – puha, så er den svær. Men jeg kan sagtens følge tankegangen. Og belgisk øl har endnu ikke skuffet mig. Forrige år prøvesmagte den kære Webmaster adskillige af vores danske juleøl: http://gastromand.dk/vi-anmelder-de-danske-jule%C3%B8l-2009/ Det endte vist I en hyggelig aften!

 3. Jeg har altid haft svært ved nebbiolo-druen, men det er da muligt, at det skyldes jeg faktisk alt for sjældent har ville ofte penge nok på Barolo. Jeg synes alt for ofte, at jeg oplever en tør, stram og “jordet” drue – skuffende. Men måske skal det være i år, hvor jeg skal overbevises om andet.
  Ellers plejer Amarone at være julevinen hos os.

Smid en kommentar