Simon giver et bud på vinen til juleaften
Et bud på vinen til den fede juleand og flæskesteg, de søde brunede kartofler og den syrlige hjemmelavede rødkål. Det kræver sin vin!
One man, one take – take it away!
Simons noter
Læderbrun farve, intens duft med marcipan, chokolade og peber. Meget tannin og lækker frugtsmag med modne blommer og svesker.
Du kan møde Simon på hans hjemmebane Winelover.dk
Stik os en kommentar-
Kære Gastromand!.
For mig at se er vin helt misforstået, at servere til julemiddagen!
Især pga eddiken i rødkålen.. Jeg vil klart anbefale en Gouden Carolus Christmas istedet. Server den gerne kælderkold;-) Andre gode øl kan også anbefales, især Belgiske trappist øl.Fin site du har;-)
Glædelig jul,
LaCucinaNada-
Tak for roserne! Det er et område fyldt med landminer vi bevæger os ind på – øl eller vin? Hvis man altså skal vælge – puha, så er den svær. Men jeg kan sagtens følge tankegangen. Og belgisk øl har endnu ikke skuffet mig. Forrige år prøvesmagte den kære Webmaster adskillige af vores danske juleøl: http://gastromand.dk/vi-anmelder-de-danske-jule%C3%B8l-2009/ Det endte vist I en hyggelig aften!
-
-
Jeg har altid haft svært ved nebbiolo-druen, men det er da muligt, at det skyldes jeg faktisk alt for sjældent har ville ofte penge nok på Barolo. Jeg synes alt for ofte, at jeg oplever en tør, stram og “jordet” drue – skuffende. Men måske skal det være i år, hvor jeg skal overbevises om andet.
Ellers plejer Amarone at være julevinen hos os.
Kommentarer