Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 28. marts 2024

Scroll to top

Top

67 kommentarer

Konkurrence: World Class Dinner for two

Konkurrence: World Class Dinner for two

Hasse Bank Johansen og resten af crewet på Aarhus’ bedste cocktailbar St. Pauls Apothek, inviterer til World Class Dinner på torsdag. Og det skal een af vores læsere (med påhæng) naturligvis have muligheden for at komme med til!

Til “World Class Dinner”-arrangementet har Hasse inviteret svenske Emil Seth Areng fra Rex Bar and Grill i Umeå med bag baren.


 

Vinderen er trukket! Den heldige blev: Jeppe Hjørngaard

Stort tillykke til Jeppe og en kæmpe tak for alle de gode bud I er kommet med!

 


 


Både Hasse og Emil var finalister ved sidste års Diageo World Class – det uofficielle VM for bartendere, så det er to af verdens bedste cocktail-createurs du får muligheden for at opleve på torsdag.

 

Hasse in action!

 

De har i fælleskab sammensat en menu, der matcher deres bedste cocktails med lækker mad.

De heldige deltagere kan se frem til følgende behandling:

Velkomstdrink
Ketel One Vodka, Cloudberries, Lemon & Charpentier Champagne

Røget kammusling – Caviar – Jordskokker
The Anzient Aztec’s Penicillin: Don Julio Reposado Tequila, Ginger, Elderflower, Lemon, Agave & Mezcal

Hummer – dobbelt creme – stenbiderrogn- agurk
Honey Fan Tas & Tic: Tanqueray Ten Gin, Roasted peppercorn, Lemon & Bee Pollen Syrup

Oksemørbrad – Karamelliserede løg – Marv – Bordelaise
The Blind Date: Birsch smoked Johnnie Walker Gold Label, Portwine, Stout, Lemon & Maryland Cookie syrup

Ananas, Vanilje, Lime creme, Pistacie
Apollo´s Flip: Zacapa 23y Rum, Bay Leaf Syrup, Peychauds bitter, Egg, Burnt Almond & Smoked Seasalt flakes

 

Så op af stolene Aarhus-folk!

Det eneste du skal gøre for at deltage i konkurrencen, er at fortælle os om den bedste mad/drikke-parring du nogensinde er blevet præsenteret for!

Vinderen udtrækkes onsdag kl. 20.00

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Gastro-studerende

    Det må have været på Grønbech og Churcill hvor der simpelthen var nogle fantastiske vine til maden! En kæmpe oplevelse! Det er bare 50 % af oplevelsen, og det kunne være fantastisk at prøve med drinks istedet!

  2. Søtunge Walewska med Henri Boillot 2009 Corton-Charlemagne Grand Cru er nok det ypperste (og dekadente) jeg og mine medspisere har været ude for, men så bliver det altså heller ikke særligt meget mere over the top! :)

    http://johanjohansen.dk/2014/01/31/henri-boillot-2009-corton-charlemagne-grand-cru/

  3. Rasmus S

    Truffes au chocolat med en mørk, kølig Lambrusco Dolce til.. Fremragende kombination i stedet for den sædvanlige kaffe med en avec!

  4. Vicky

    Julefrokost 2013 med et twist. Frederiksdal kirsebærvin, fordi den er dansk og fordi den smager himmelsk som en sød portvin. Og er slet ikke så “mormor”- agtig som det kunne lyde. Serveret sammen med et selvopfundet eksperiment, der endte i en fantastisk oplevelse. Mørk bitter chokolade mousse smagt til med masser af kanel og appelsin.

  5. Jesper

    Jeg synes, at det kan holdes så simpelt som til rødbede og sennep. Det er bare et fremragende eksempel på at 1+1 kan give 3. Og hvis man så sniger en ting ind der knaser lidt også, f.eks. lidt bacon, ja så er vi i mål!

  6. Thomas Damm

    Saltede mandler og en knas tør sherry fino. Så går man absolut ikke galt i byen :D

  7. Helle Jacobsen

    uanset hvor trist en en dag det er så kan chocolate-chip-cookies og et glas iskoldt mælk ALTID redde dagen. De to ting klær hinanden så uendelig godt

  8. Efter en lang Grøn-koncert-dag med musik, kolde fadøl, støv i kæften, mere øl og en behandling af solen, der minder om pyrolyse, valgte fruen og jeg at forlade Vestereng og smutte ind forbi skønne Forlæns&baglæns i Aarhus. Vi fik en laksetatar med frisk ingefær og sennepssauce og en veltilberedt kulmule. Det perfekte match hertil var en iskold økologisk hyldeblomst. Ja ja, måske gik der en flig af min gastro-mandighed med den bestilling, men hold kæft det smagte godt.

    Bring back the macho-man – send mig på apotheket.

  9. Nikki Sørensen

    Jeg kan ikke huske en kombination, som står klart frem i hukommelsen, men noget så simpelt som en god burger og en iskold cola ligger er altid en vinder (uden at vi her skal begynde at diskuteret, hvilket mærke cola, det skal være :))

  10. G_THE_GREAT

    En iskold pilsner til opgraderet smørrebrød på kähler.

  11. Thomas Meyer

    Der kan ikke herske nogen tvivl om at burger og fritter med cola er den perfekte kombinationen af mad og drikke.

  12. EsbenU

    Den Karl Stegger i lædervest med Cocio jeg fik fredag nat ved Børnenes Kontor, Bispetorv i Århus, er det der står klarest i hukommelsen fra en aften, som ellers desværre er temmelig tåget.

  13. Cathrine

    Græsk frokostsalat på min grandmosters terrasse på Peloponnes med nyplukkede/nedfaldne figner soltørret på en stor sten i haven, små keftedes og sprødstegte aubergine. Hertil vandglas fyldt med min grandonkels blegrøde, hjemmepressede vin, som modsat al logik blandes op med vand for ikke at nå over alkoholgrænsen på 11 % for hjemmelavet vin i Grækenland. Det er sådan en vin, man ikke skal forsøge at drikke, når man er hjemme igen, men det er det ultimative match på en hed græsk sommerdag, hvor man alligevel skal sove siesta bagefter..

  14. Sofie Amalie

    Det stykke kransekage og glas asti jeg fik, da jeg havde bestået min sidste studentereksamen. Det var sgu ikke, fordi nogle af delene var voldsomt gode kvalitetsmæssigt set, men lettelsen, glæden og følelserne – og det faktum at jeg ikke havde kunnet spise eller drikke op til – gjorde, at det var SÅ fantastisk.

  15. Kim

    Hjemmelavede tartar burgere med demo sec champagne

  16. Mads Biłle

    Birkesholdig crouton og fiskefjæs shot

  17. Lars Matthiessen

    pata negra skinke og champagne, så skal I ikke høre noget brok fra mig. Det spiller
    mvh Lars

  18. TineLee

    Det er ikke nødvendigvis den bedste, ej heller mest opfindsomme parring af mad og drikke, men helt ærligt, så er det bare et spørgsmål om øjeblikket og om det var dét man lige på tidspunktet trængte til, der gør den perfekte kombination af mad og drikke.

    Det jeg husker som den bedste kombi, er fra et par år tilbage i San Francisco. Min kæreste og jeg havde lejet cykler og var kørt gennem byen, et par parker, videre over Golden Gate Bridge i tåge og dis og endte på den anden side i udkanten af Sausalito i strålende solskin med udsigt over broen.
    Vi købte fra den lokale deli, som vi fandt ved en tilfældighed, en lækker roastbeef sandwich på hjemmebagt brød og med hjemmelavede condiments, en lille pose kartoffelchips og skyllede det ned med en Gatorade Pink Grape på en bænk ud til vandet i solskin, mens vi nød solen, broen og en veloverstået cykeltur. Se dét var en perfekt kombination af mad og drikke – i dét øjeblik!

  19. Line Andersen

    Øj det lyder lækkert! Sidder her og savler over den fabelagtige menu!
    Min bedste oplevelse indtil nu, må være en fantastisk restaurant ved navn De Kaas i Amsterdam.
    Min kæreste og jeg var i Amsterdam på en forlænget weekend til noget koncert og havde hjemmefra bestil bord på De Kaas.
    Det var en FANTASTIK oplevelse! Maden var ubeskrivelig lækker, servicen i top og så var det den smukkeste restaurant jeg har været på indtil nu!

    Så hvis i kommer forbi Amsterdam en dag, så gør jer selv en tjeneste og kig forbi!
    http://www.restaurantdekas.nl/

    Mvh Line.

  20. Marlene J

    Jeg har ærlig talt aldrig haft fornøjelsen af en god mad/drikke-parring! Jeg er 19 år, og har endnu kun været ude at spise på ret trivielle restauranter, såsom Bone’s, Jensens, Hard Rock Café og diverse caféer. Derfor vil jeg vildt gerne vinde denne konkurrence, så jeg får muligheden for både at spise ude på en lækker restaurant, men også for at opleve helheden ved lækker mad kombineret med lækre cocktails!

Smid en kommentar