Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 30. september 2023

Scroll to top

Top

En kommentar

NorthSide sætter nye standarder for dansk festivalmad

NorthSide sætter nye standarder for dansk festivalmad

Egentlig var det slet ikke meningen, at vi ville skrive et indlæg om maden på NorthSide, men vi har jo trods alt sat en hel del til livs i løbet af festivalens tre dage – og bundniveauet var simpelthen så højt!

Sidste år gav vi maden på på NorthSide karakteren 4/6, men i år havde niveauet fået endnu et hak opad og toplisten er markant længere end floplisten!

Det hittede

Oles pizza

Årets store hit var uden tvivl debutanten Oles Gård, der havde sin enorme hjemmebygget stenovnspizza med på sin buggytrailer og der blev langet pizza over disken i et rasende tempo. Rygtet spredte sig hurtigt på festivalpladsen om de knasende sprøde og vellavede pizzaer, hvilket resulterede i en meeeeeget lang kø lørdag og søndag.

 

 

Gourmet hotdog

Hvor Ole er ny, er gourmet hotdoggen en klassisker og gensynsglæden var stor!

 

 

Flæskestegssandwich

Baseret på antallet af instagram-likes var Martin Ibs NorthSide-klassiker et hit. Det samme var den i virkeligheden til at gå hjem på søndag aften.

 

 

Foodfein Picninc

Både Pizza-Ole og Foodfein tilbød NorthSides gæster en ekstraordinær madoplevelse. Ole i form af en luksusfrokost og Foodfein i form af en picnic for 2. Det sidste hoppede et par af tøserne på og de kom tilbage mætte og MEGET glade.

 

northside foodfein picnic

 

specielt den møre oksefilet med estragonmayo fik pæne ord med på vejen, men ikke overraskende var desserten i form af en fuldfed brownie og en omgang Vesterhavsost et hit!

northside mad dessert

 

Sidst men ikke mindst skal følgende nævnes, som faktisk også var fremragende (det er billederne dog ikke;-):

  • Den nordiske taco
  • Sandwichen med fiskefrikadelle
  • Fish ‘n’ Chips
  • Chili Fries

Det floppede

Som sagt er toplisten klart længere end floplisten, hvor vi virkelig skulle lede efter potentielle emner og kun en kedelig tapasservering skuffede os – det er sgu da en meget god hitrate.

 

NorthSide 201 5mad tapas

 

Den svipser ændrer da heller ikke på, at NorthSide sætter nye standarder for festivalmaden i Danmark! Nå ja, og så er maden næsten 100% økologisk og det gør jo heller ikke noget.

Hvad er henholdsvis det bedste og dårligste festivalmad, du nogensinde har smagt?!

Stik os en kommentar

Kommentarer

Smid en kommentar