Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 24. oktober 2024

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Påske-cocktailen

Påske-cocktailen
Webmasteren
Veldrejet påskecocktail

Ingen fest uden en aperitif og ingen påskefrokost uden vaskeægte, veldrejet påskecocktail til at sætte prikken over I’et!

Server den før frokosten, som et tiltrængt afbræk midtvejs eller som det perfekte punktum.

Vi har allieret os med Spiritium, der sikrer, at du får alt, hvad du skal bruge, leveret direkte til dine hoveddør – og det endda med en særlig 15% GASTROMAND-RABAT. Brug rabatkoden ved checkout:

🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥
GASTROMAND
🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥🐥

Bestil senest fredag d. 3. april for at være sikker på at få din cocktail leveret i tide. Bestil hos Spiritium.

Humlebi

‘Humlebi’, der er skræddersyet til foråret og påskehøjtiden. Cocktailen består af honningsyp, påskebryg, akacie honning, citronsaft og en lille påskekylling som garnish.

Humlebi er bygget på Honningsyp, som er en sød honningsnaps der oprinder fra Bornholm – helt perfekt til påskecocktailen.

Cocktailpakken indeholder ingredienser til 10 cocktails.

Humlebi

Veldrejet påskecocktail
4.75 fra 4 stemmer

Ingredienser

  • 5 cl Bybi Honningsyp
  • 5 cl Gul Påske lagerøl, Svaneke Bryghus
  • 2 cl Økologisk Citronsaft
  • 1 cl Økologisk Akaciehonning
  • 1 stk Påskekylling til pynt

Sådan gør du

  • Fyld et glas helt op med isterninger
  • Hæld Honningsyp, Citronsaft og Akaciehonning i en shaker, og ryst kraftigt
  • Fyld så shakeren helt op med isterninger (cubes), og ryst kraftigt, til shakeren føles kold
  • Hæld Gul Påske lagerøl i shakeren, og rør forsigtigt ingredienserne sammen
  • Tøm glasset for isterninger, og hæld shakerens indhold op i glasset
  • Pynt med 1 stk. Påskekylling, og nyd cocktailen i godt selskab!
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!

Læs mere og bestil på spiritium.dk

Stik os en kommentar

Smid en kommentar

4.75 from 4 votes (4 ratings without comment)

Opskrift Vurdering