Sådan steger du bøffernes konge: Cote du boeuf
Den ultimative lørdagsret er uden tvivl bøffernes konge Cote du Boeuf og skal du imponere kvinden, manden, dine homies eller dine veninder, så er det ret blæret, hvis du kan ondulere et velvoksent stykke kød som dette og tilberede det til perfektion! Watch this…
Du skal forbi en god slagter, og du skal bede om det bedste han har – der er ingen grund til at sparre her. Du skal nok regne med, at kiloprisen er høj og at du nok ikke slipper for under 400 kr. for et godt stort stykke – men der er også meget kød, og så er det noget af det bedste du kan få.
En Côte du Boeuf er en Ribeye steak på ben og det betyder den ende af ribs’ene som sidder tættest på skulderen og dermed også en dejlig marmoreret sag med masser af smag! En god fingerregel når du nu skal ud og købe din Côte du Boeuf er, at bøffen skal være så tyk at den kan stå på panden – uden hjælp…
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
[ OPSKRIFTEN: COTE DU BOEUF ]
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Tilbage er det vist bare at sige – håber du er klar til weekenden med denne inspiration! Dog må jeg lige høre dig hvad din favorit bøf er? For det er jo ikke sikkert du er nede med bøffernes konge vel?
Stik os en kommentar
Smid en kommentar