Gastromand.dk | 21. November 2018

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Tuesdays GT: Whitley Neil – Rasberry Gin med friske hindbær

Tuesdays GT: Whitley Neil – Rasberry Gin med friske hindbær
Familiefaren

Den får virkelig gas på vores Tuesdays GT indlæg for tiden og det skyldes, at vi i adskillige måneder ikke har set det nu meget sjældne vejr fænomen kaldet “Skyer” i Danmark. For os betyder det nemlig, at den får langt mere gas på kølige cocktails. Man skal jo drikke meget i varmen!

Det er lidt af en fest-gin vi har på programmet i denne uge – der er næsten dømt techno-party med de flasker her! Whitley Neill Rhubarb & Ginger Gin har tidligere været på vores Tuesdays GT – men nu er der et andet medlem i Whitley Familien. Hun er varm, sød og lidt “Gin-&-Tonic-leg”.

It works…

Hvis du synes, der er noget bekendt ved flasken, så har du ganske ret, der er nemlig flere udgaver i familien fx Whitley Neill Rhubarb and Ginger og Whitley Neill Blood Orange Gin. Begge laves af den anerkendte engelske Master Distiller, Johnny Neill. Til denne valgte jeg sjovt nok frisk hindbær og så brugte jeg en tonic fra “Lamb & Watt” med hibiscus – det fungerede super godt. Du kan få denne og faktisk også de andre i serien hos Meny Rotunden i Hellerup – prisen er omkring de 299 kr.

Fantastisk Tonic!

Familen har lavet gin gennem 8 generationer uden afbrydelser lige siden 1762 og står også bag bestsellere som Greenall’s Gin og Bombay Sapphire Gin. Dog er disse gins en lidt anden stil. Her snakker vi noter af korianer, en let gemt lakrids og søde solmodne hindbær, hvor ginnen er infusioneret med ekstra herfra. Jeg tænker et sødt varmt kys her.

Ord er overflødige her…

Er det sådan, at du har ambitioner om, at lære din bedre halvdel at drikke GT så kunne dette være et godt udgangspunkt – den er nemlig ikke så bitter og med den rigtige tonic, så tror jeg det bliver et hit!

 

Smid en kommentar