Kadeau uddeler Bornholmerbank i Tivolis Foodhall
På Michelin restauranterne Kadeau i København og på Bornholm kan du få en god omgang “Bornholmerbank” hvor du bliver slået gul og blå gennem en overdådig menu! Nu kan du også få bank i Tivolis nye Foodhall…
Det er dog ikke en overdådig menu du får på den nyåbnede pop-up restaurant i Tivoli – det er lang mere nede på jorden! Nu tænker du sikkert – “Hvad kan være mere nede på jorden end en god omgang Bornholmerbank?” – Jamen nu skal du bare høre – Shawarma og Cheeseburgers er det simpelte svar!
Har du nogensinde hørt om “Troldebørnene”?
Navnet er BobbaBella og det stammer fra Bornholm og handler om “Troldebørne” som elsker snasket mad direkte fra grillen! Det er netop friskskåret shawarma med lækker chili on the side, saftige burgere fra grillen, naan brød med hvidløg og masser af fritter! BobbaBella elsker den slags, så hvis du nogensinde har besøgt Bornholm og ser Troldebørnene spæne afsted så er det højst sandsynligt fordi der står “Fastfood” på menuen.
BobbaBella har et relativt begrænset men godt udvalg – to forskellige slags Sharwama hvor den ene er vegatar. Ellers er der hamburger og cheeseburger og en række sides, hvor du kan få frites og cheese frites. Der er også nogle typer af fermentere rodfrugter og “slaw” hvor sidste var udsolgt da vi var forbi. Ellers er der økologisk saft og IPA til at slukke tørsten.
Awesome Burger – Mainstream Shawarma
Vi bestiller en Cheeseburger og en Shawarma og fermenterede rodfruger. Normalt ville jeg nok høvle en omgang bajere, men af uransagelig årsager så springer jeg på noget saft. Vi får betalt og sætter os ved desken og nyder stemningen.
Der er i øvrigt masser af alternativer i Tivoli Foodhall hvor du både kan besøge Chicks By Chicks, som vi også har besøgt på Vesterbro for nogle måneder siden. Ellers er der “Kung Fu” hvor du kan få nogle kick og slag eller noget asiatisk mad. Der minder en kende om Streetfood eller Westmarket på Vesterbro, men meget hyggeligere.
Kort efter summer vores lille dimps som betyder at maden er klar. Kort tid efter sidder jeg med dressing udover mig selv og desken! Heldigvis er det kutyme og slet ikke noget problem – selv Søren Frank, som gå lige forbi os, kigger ikke skævt til det svineri jeg har lavet. Så må det sgu være godkendt.
Cheeseburgeren er præcis som den skal være – blød bolle, perfekt medium bøf, ketchup, mayo og pickles. Den er ret plain og ikke revolutionerende, men det skal en cheeseburger heller ikke være være! Både min dejlige medspiser og jeg er helt enige om, at det er temmelig awesome. Så er det Shawarma tid!
Der gives plus point for den lille stålskål med hjemmelavet chili som står på desken, det er fandme autentisk. Shawarmaen er lækker og frisk, men egentlig ikke særlig spændende – måske er det bare mig, men jeg havde nok forventet mere smag og lidt Bornholmerbank her? Den er på ingen måder dårlig, den er bare småkedelig. Prisen for begge dele er 65 kr. hvilket må siges at være ret fair.
Jeg er ikke i tvivl om, at BobbaBella nok skal få succes for de har noget kant og en fed fortrælle om “Troldebørnene” og naturligvis deres image og gode ry med fra Kadeau. Jeg vender snart tilbage for at gensmage deres Shawarma, for det kunne jo være jeg bare ikke ramte deres perfekte Shawarma-dag.
Treat yourself: Julestemining i Tivoli
Jeg troede lidt navit, at Tivoli Foodhall lå inden i Tivoli – bogstavelig talt (yes yes Nordjyden er kommet til Storbyen), det gør det sådan set også, men du kan sagtens komme derind fra siden overfor Hovedbanen, men nu var der så gladeligt betalt for adgang til Tivoli, så vi gik en tur og nød stemningen.
Et godt lille tip – hot Lumumba – varm kakao med godt med cognac i er en fantastisk sjælevarmer hvis du rammer tivoli.
Stik os en kommentar
Kommentarer