Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 24. januar 2022

Scroll to top

Top

101 kommentarer

LYNKONKURRENCE: Og vinderen er…

Tak for alle de mange sjove indlag!

By random number blev vinderen:

MortenD med kommentaren “Hvis jeg nu ryster den her bøtte med molekylært spaltede og tør-is forfrosne ramsløg og krystalisede kalvebrisler rigtigt hårdt…Gad vide om den røde fugl på min venstre arm så får sin underkrop igen? Tja, måske skulle jeg bare tage et glas vin mere.”

Sous vide, røgpistoler, agar agar og ikke mindst flydende kvælstof – tænder du lige så meget på den slags lir i køkkenet som vi gør, så er det nu du skal læse videre!

For ikke så lang tid siden deltog vi nemlig i et madkursus i Timm Vladimirs køkken kaldet Den lille kemiker. Vi havde en pissesjov dag i hyggelige omgivelser med masser af mad, gear og gadgets og ikke mindst vin ad libitum! Og nu kan du komme afsted – på lørdag!

timm vladimirs kokken (1)

Du får lige lidt stemningsbilleder fra dagen:

Det eneste du skal gøre, for at deltage i konkurrencen om de 2 billetter (værdi 2 x 995,-) til madkurset, er at give dit bud på hvad, Den lille kemiker himself, underviseren Kenneth tænker på dette billede:

timm vladimirs kokken (5)

Vi trækker lod blandt alle svarene på fredag kl. 12.00

Skyd løs!

PS. Du kan læse mere og se flere billeder fra dagen hos mikkelbaekgaard og Lacucinnadada

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Annette Rander

    Jeg gør det sgu`. Let på låget og lad det boble i bøtten.

  2. Lone STEENSEN

    Hvordan kan jeg klare det her – skal jeg kalde på HJÆLP ::::::: ? ::::::::::

  3. Halvamerikaneren

    Hvem vandt egentlig den her konkurrence?

  4. Her har jeg betalt for et mad kursus, så får vi dåsemad,nå men hvor er dåseåbnern?..

  5. Eva Spendrup

    Skal altså huske at ringe til svigermor, og sige det er mig der har lånt hendes ynglings dåser<3

  6. Katrine Møller

    This is going to be legen-wait for it-dary

  7. Andrea8900

    Han tænker sikkert: “Hmm, hvor meget agar agar var det nu jeg skulle bruge, så ærtegélen ikke bliver for stiv?”

  8. Per

    “Jeg tror jeg liiiige jeg skiller dåserne bare lidt, for at se om musen jeg fangede stadig er levende”

    • Per

      PS: Er allerede tilmeldt kurset i morgen ;)

  9. Dingle

    Nu håber jeg ikke det er dåsen med Surstrømning jeg har fat i….

  10. Jacob Haag

    Er SÅ træt af kalk!…. meeeeeen med lidt kaffegrums, 2 syltede foreller og lidt forkullet lyng er jeg sikkert tilbage i gamet som Michelin aspirant. YES, jeg er KONGE!!!!

  11. ElGurappo

    ….jeg magter ikke at gennemgå denne øvelse for 6.gang. De fanger det jo aldrig….

  12. Christian S

    “Jeg har sgu seriøst pip i låget”

  13. Rasmus

    “Hvorfor lugter det af kål?”

  14. Marie Pedersen

    “Hvem mon jeg rammer, hvis jeg nu shaker den helt vildt, drejer mig en kvart omgang, og flytter højre hånd…?! Haha :)”

  15. Christian Vestergaard

    “Aldrig vand i syre, Timm!”

  16. “Kan det her spises?!”

Smid en kommentar