Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 4. april 2020

Scroll to top

Top

101 kommentarer

LYNKONKURRENCE: Og vinderen er…

Webmasteren

Tak for alle de mange sjove indlag!

By random number blev vinderen:

MortenD med kommentaren “Hvis jeg nu ryster den her bøtte med molekylært spaltede og tør-is forfrosne ramsløg og krystalisede kalvebrisler rigtigt hårdt…Gad vide om den røde fugl på min venstre arm så får sin underkrop igen? Tja, måske skulle jeg bare tage et glas vin mere.”

Sous vide, røgpistoler, agar agar og ikke mindst flydende kvælstof – tænder du lige så meget på den slags lir i køkkenet som vi gør, så er det nu du skal læse videre!

For ikke så lang tid siden deltog vi nemlig i et madkursus i Timm Vladimirs køkken kaldet Den lille kemiker. Vi havde en pissesjov dag i hyggelige omgivelser med masser af mad, gear og gadgets og ikke mindst vin ad libitum! Og nu kan du komme afsted – på lørdag!

timm vladimirs kokken (1)

Du får lige lidt stemningsbilleder fra dagen:

Det eneste du skal gøre, for at deltage i konkurrencen om de 2 billetter (værdi 2 x 995,-) til madkurset, er at give dit bud på hvad, Den lille kemiker himself, underviseren Kenneth tænker på dette billede:

timm vladimirs kokken (5)

Vi trækker lod blandt alle svarene på fredag kl. 12.00

Skyd løs!

PS. Du kan læse mere og se flere billeder fra dagen hos mikkelbaekgaard og Lacucinnadada

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Rikke Elmo Böenche

    Han tænker: “Fuuuuuck har jeg nu fået nok plasticbøtter med?!”

  2. maj

    “Det kan de sq nok ikke finde ud af alligevel” ;-)))

  3. Thomas christoffersen

    jeg tror han tænker “shit, det kunne være mega sejt hvis man kunne lave en mad – bord bombe… det skal sgu prøves!”

  4. Mads Thomsen

    ‘Selv fuglen på min arm undrer sig over hvad jeg har gang i her!’

  5. Jesper Mogensen

    Åhhh springer dette acid op i hovedet på mig, nåh nej det ikke Champagne:-)

  6. Thomas Ullum Pedersen

    siger heletiden til sig selv: “Bare lad som om du ved hvad du laver.. bare lad som om du ved hvad du laver.. bare lad som om du ved hvad du laver.. bare lad som om du ved hvad du laver”

  7. Hmm, jeg mener ikke den plejer at tikke

  8. Han tænker da: “Boom bang det blir’ for nice det her // hvis det failer er jeg sgu på røven”!

    Hvor ville jeg gerne bruge min lørdag i hans selskab og prøve noget nyt. Jeg har en stor forkærlighed for at eksperimentere i køkkenet, men de muligheder der er ikke lige nogen man får hver dag.

    http://instagram.com/mariafrandsendk

  9. “Rolig nu, jeg har set det på film masser af gange!”

  10. Daniel Kawa

    “Der findes intet bedre end at vise mit nye legetøj frem – de gætter aldrig at jeg skal til at lave bobler!”

  11. Bastaixen

    Eksilsønderjyden og Timm??? Den havde jeg ikke set komme!!! Men alt kan selvfølgelig ske når der er vin ad libitum.

  12. Lena Dejbjerg

    Han tænker ikke – han hidkalder sig noget molekylær-zen-energi,
    mens han drømmer om alle de lækre ting der skal geleres, pulveriseres, laves til dråber og andre fantastiske, funky former, størrelser – og alt den smag, uhhhmmm…

  13. Daniel Ringgaard

    Han tænker: “hvad får jeg hvis jeg spiser det hele?!”

  14. Sanne Nielsen

    Han tænker; hmm, det her må kunne blive noget godt, men der er lang vej endnu

  15. Hva’ f….. Skal det bruges til?

  16. Tobias Brandt

    “Det eneste jeg virkelig drømmer om er en leverståhejsklapper med ristet løg! Jeg er møgtræt af snobberimad.”

  17. “I love the smell of napalm in the morning…”

  18. “Hvordan får jeg tilpasset bacon i denne opskrift..? “

  19. Han må tænke: “Nu er der styr på Algin og Calcic, men hvorfor i alverden er der ikke kold olie i disse beholdere?”
    Lidt nysgerrigt, hvad forsøgte i at spherifikere?

  20. Pølser på dåse….. Har jeg ikke hørt om det før????

  21. Phillip

    “MacGyver ville nok blande calcic med habanero, sæbespåner, sejlgarn og brændvarm solsikkeolie… Hmm…”

  22. Jenny

    Og i morgen står den på stegt flæsk med persillesovs..

  23. Andreas KT

    “Huskeseddel til selv: Skrive og takke Kim Jong-il i morgen for hjælp til kemisk blandingsforhold”

  24. Sofie Riis

    Hmm… Hvad var det nu liiige det her skulle bruges til :-)

    Lækker konkurrence ;-)

  25. HAHAHA, jeg dør af grin. Totalt fede forslag i har!! God fornøjelse med at finde vinderen, gastromænd. Den blir svær.
    Men tak for jeres skægge forslag. Har helt ond i maven af grin:-)

    Kh/Timm

  26. Jette Hörup

    Fik jeg nu sagt at de IKKE må smide plastikbøtterne ud !?!

  27. Christian Hansen

    Han tænker: “Det er altså sjovere at være Kemiingeniør i et Køkken end det er at være Kok i en Kemikalievirksomhed”

  28. Bente Jacobsen

    Det lugter slemt, men jeg prøver at holde her, så den ikke sprænger i luften!

  29. Stella Larsen

    Hvordan er det nu lige man gør??

  30. Thomas Clausen

    Det er bare SÅ pinligt hvis den eksploderer…

  31. Jesper

    Jeg vil hellere, jeg vil hellere, jeg vil meget meget hellere ha en STAR! :-)

  32. freja lh

    Han tænker “åh gud, de tager billeder.. det her går galt”

    haha, håber at vinde, ville være så lækkert.

  33. Louise

    Den lille fine kemiker tænker, hvor meget af indholdet i den runde blå holder jeg står med, skal jeg i disse bøtter kommer og i hvilken skal jeg blande det op med vand for at det ser ud af mere uden nogen opdager det.

  34. Jesper Bilde

    Da gastrokunsterne åbenbart ikke var nok for deltagerne, tænker han på hvor mange af de dåser han kan stable så han kan imponere sit publikum:)

  35. bhl

    Fuck! Jeg ligner en tøs, med den der angry bird tusch på armen

  36. Nicolai

    ups, nu har min datter været på spil igen. Harlekin krymmel, den bliver svær at forklare, men man er vel ikke et gastronomisk geni for ingenting

  37. Esben Enevoldsen

    Han synger “Cocaine” med Eric Clapton, i hovedet:)

  38. Sarah

    Ooooh crap… Det er mors pebernødder fra jul.
    Jeg må simpelthen ha’ anskaffet mig en Dymo!!

  39. Allan Juncher Pedersen

    I’m normally not a praying man, but if you’re up there, please save me Superman.

  40. Hans Michael larsen

    Så skal den bare lige rystes så skal de
    Se magi fra dåsen

  41. Kenneth tænker: Hmm mon vi skulle have holdt os til pandekagedejen …..

    (åh håber jeg kan få en barnepige hvis jeg er heldig at vinde)

  42. Uffe Becker

    F..K er en deciliter, 100 centiliter eller 10 . . . Håber jeg regnede rigtigt

  43. Katrine

    Åhh al den kemi..(#%!?) Er det nu en klovn på en fjeder, der hopper op af dåsen..?

  44. Hvor er det helt igennem fantastisk at jeg kan bruge min kedelige uddannelse som kemilærer til at arbejde med agar agar og spise god mad dagen lang. Og i min fritid drikker jeg mig fuld med Søren Frank. Er livet ikke dejligt?!

  45. “Hvorfor har Timm puttet 2 ærter og nitroglycerin i min dåse? Og hvorfor siger han, at jeg skal ryste den? Og hvorfor står min makker så langt bag mig? Den lille kemiker – min bare r..! Jeg håber edermame, at det kommer til at smage godt…”

  46. Gorm321

    han tænker ”er det mig eller er den ene skål ikke ren?”

  47. Kenneth Kolding

    “Skal jeg nu lære en flok amatører op i molekylær gastronomi? Godt at de betaler mig for det!”

  48. Karina

    “Ketonutrogly…. Næh… Tekuhygryli…. Hmm…. Grikuliofrea…. Arggh! Salt!”

  49. Andreas

    “Atomvægt siger du? .. Den skal da bare tages på slump!”

  50. Christian Stein

    “Hmm… What would Torsten Schmidt do?”

  51. Jan O. Sedlacek

    Fuck var det ikke idag jeg skulle hente i vuggestuen !?!

  52. helle bøgebo

    wow såan en har jeg ikk set før , hvor åbner man henne??

  53. Thorbjørn Hartelius

    Han tænker ” Come to Papa” eller “Shake it up, Baby now”

    :-)

  54. Dingle

    Han tænker….: “Hvis jeg nu bruger hele dåsen med calcic, kan jeg så lave en sfære på størrelse med en badebold?!?!”

    • Dingle

      Eller… “Hvad fanden er det nu sikkerhedsafstanden er på sådan en her…!?!?”

  55. Andreas Agesen

    “Jeg havde da tænkt på på at lave spherer med calcic, algin og diverse væsker længe inden ham der Ferran Adriá…”

  56. MadsD

    Hmm… skal jeg ikke bare bruge det hele :-)

  57. Han tænker: “Bum-bum, hvor meget er det nu, der skal i, før det eksploderer..?”

  58. Øøøjjj ;)
    Sikke en lækker præmie :)

  59. PeterD

    “øh hvor meget mon der skal i af dette”

  60. Michael

    Shit, de her dåser er sgu lidt fesne…

  61. Peter Hindsberger

    “Skal der virkelig det her i, når man laver fodbad?”

  62. troelshansen

    Tanke: “Den lille kemiker”, ha ha, nok nærmere “The Buff Scientist” – har de ikke set mine guns og min bad boy tattoo – pfff…

  63. “Hvordan skal jeg nu finde på noget der virkelig kan imponere de her drenge… Jeg må jo lige vise dem hvem der er BOSS”

  64. PFallesen

    “What would Ferran do?”

  65. MortenD

    Manden tænker: “Hvis jeg nu ryster den her bøtte med molekylært spaltede og tør-is forfrosne ramsløg og krystalisede kalvebrisler rigtigt hårdt…Gad vide om den røde fugl på min venstre arm så får sin underkrop igen? Tja, måske skulle jeg bare tage et glas vin mere.”

  66. Jukas

    Han tænker: ‘gid det var mig der havde sådan et sejt nickname, lige som eksilsønderjyden og familiefaren!!:(‘

    Vær søde ikke at kalde ham Kenneth the Cock!!!;)

  67. Christian Holm Pedersen

    Skal min, verdens største madvulkan, spy jordbær- eller appelsinmagma ud?

  68. “Hmmmm.. Hvordan er det nu man laver meljævning???”

  69. Anders Fuglsig

    Han tænker: “OMG, molekylær gastronomi er bare så 2008!”

  70. Charlotte Jørgensen

    Hvis jeg nu bare lader som om jeg ikke har set ham, så må han vel gå på et eller andet tidpunkt, utroligt som den mand altid skal lure mig og min kreativitet….gå nu!!!

  71. Locht

    What would jesus do…

  72. Klaus

    Sådan, nu er jeg på vej, har fat om dåsen og nu! ikke ryste på hånden, hold så op, ikke ryste på hånden…. det bliver verden bedste “det-ser-ud-som-noget-men-smager-af-noget-andet-mens-det-syder-og-bobler”

  73. Pelle R. Jensen

    “Hvis jeg nu fylder dåsen her med nitrovat, så laver den sprængte and jo nærmest sig selv…”

  74. Morten Krag

    “Åh nej. Ikke tyndskid igen”

  75. Lars Liebach

    Jeg tror han tænker…
    ÅRHHH.. Bare den ikke springer i luften…

  76. Anders E

    ‘Er det ham den gråskægget, der har sluppet en, eller er det bare fermenteret hvidkål jeg står og shaker!’

  77. Christian S

    “Argh, mol eller mL, det kan vel være det samme…”

  78. Allan Lyckegaard

    “Er lakridserne mon heri…?”

  79. Pernille S

    “Denne her opskrift skal vist tages med et gran salt eller måske et helt kilo”

  80. Nikolaj Durup

    “Har glemt at købe æg”

  81. “Kan det her spises?!”

  82. Christian Vestergaard

    “Aldrig vand i syre, Timm!”

  83. Marie Pedersen

    “Hvem mon jeg rammer, hvis jeg nu shaker den helt vildt, drejer mig en kvart omgang, og flytter højre hånd…?! Haha :)”

  84. Rasmus

    “Hvorfor lugter det af kål?”

  85. Christian S

    “Jeg har sgu seriøst pip i låget”

  86. ElGurappo

    ….jeg magter ikke at gennemgå denne øvelse for 6.gang. De fanger det jo aldrig….

  87. Jacob Haag

    Er SÅ træt af kalk!…. meeeeeen med lidt kaffegrums, 2 syltede foreller og lidt forkullet lyng er jeg sikkert tilbage i gamet som Michelin aspirant. YES, jeg er KONGE!!!!

  88. Dingle

    Nu håber jeg ikke det er dåsen med Surstrømning jeg har fat i….

  89. Per

    “Jeg tror jeg liiiige jeg skiller dåserne bare lidt, for at se om musen jeg fangede stadig er levende”

    • Per

      PS: Er allerede tilmeldt kurset i morgen ;)

  90. Andrea8900

    Han tænker sikkert: “Hmm, hvor meget agar agar var det nu jeg skulle bruge, så ærtegélen ikke bliver for stiv?”

  91. Katrine Møller

    This is going to be legen-wait for it-dary

  92. Eva Spendrup

    Skal altså huske at ringe til svigermor, og sige det er mig der har lånt hendes ynglings dåser<3

  93. Her har jeg betalt for et mad kursus, så får vi dåsemad,nå men hvor er dåseåbnern?..

  94. Halvamerikaneren

    Hvem vandt egentlig den her konkurrence?

  95. Lone STEENSEN

    Hvordan kan jeg klare det her – skal jeg kalde på HJÆLP ::::::: ? ::::::::::

  96. Annette Rander

    Jeg gør det sgu`. Let på låget og lad det boble i bøtten.

Smid en kommentar