Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 22. maj 2022

Scroll to top

Top

101 kommentarer

LYNKONKURRENCE: Og vinderen er…

Tak for alle de mange sjove indlag!

By random number blev vinderen:

MortenD med kommentaren “Hvis jeg nu ryster den her bøtte med molekylært spaltede og tør-is forfrosne ramsløg og krystalisede kalvebrisler rigtigt hårdt…Gad vide om den røde fugl på min venstre arm så får sin underkrop igen? Tja, måske skulle jeg bare tage et glas vin mere.”

Sous vide, røgpistoler, agar agar og ikke mindst flydende kvælstof – tænder du lige så meget på den slags lir i køkkenet som vi gør, så er det nu du skal læse videre!

For ikke så lang tid siden deltog vi nemlig i et madkursus i Timm Vladimirs køkken kaldet Den lille kemiker. Vi havde en pissesjov dag i hyggelige omgivelser med masser af mad, gear og gadgets og ikke mindst vin ad libitum! Og nu kan du komme afsted – på lørdag!

timm vladimirs kokken (1)

Du får lige lidt stemningsbilleder fra dagen:

Det eneste du skal gøre, for at deltage i konkurrencen om de 2 billetter (værdi 2 x 995,-) til madkurset, er at give dit bud på hvad, Den lille kemiker himself, underviseren Kenneth tænker på dette billede:

timm vladimirs kokken (5)

Vi trækker lod blandt alle svarene på fredag kl. 12.00

Skyd løs!

PS. Du kan læse mere og se flere billeder fra dagen hos mikkelbaekgaard og Lacucinnadada

Stik os en kommentar

Kommentarer

  1. Nikolaj Durup

    “Har glemt at købe æg”

  2. Pernille S

    “Denne her opskrift skal vist tages med et gran salt eller måske et helt kilo”

  3. Allan Lyckegaard

    “Er lakridserne mon heri…?”

  4. Christian S

    “Argh, mol eller mL, det kan vel være det samme…”

  5. Anders E

    ‘Er det ham den gråskægget, der har sluppet en, eller er det bare fermenteret hvidkål jeg står og shaker!’

  6. Lars Liebach

    Jeg tror han tænker…
    ÅRHHH.. Bare den ikke springer i luften…

  7. Morten Krag

    “Åh nej. Ikke tyndskid igen”

  8. Pelle R. Jensen

    “Hvis jeg nu fylder dåsen her med nitrovat, så laver den sprængte and jo nærmest sig selv…”

  9. Klaus

    Sådan, nu er jeg på vej, har fat om dåsen og nu! ikke ryste på hånden, hold så op, ikke ryste på hånden…. det bliver verden bedste “det-ser-ud-som-noget-men-smager-af-noget-andet-mens-det-syder-og-bobler”

  10. Locht

    What would jesus do…

  11. Charlotte Jørgensen

    Hvis jeg nu bare lader som om jeg ikke har set ham, så må han vel gå på et eller andet tidpunkt, utroligt som den mand altid skal lure mig og min kreativitet….gå nu!!!

  12. Anders Fuglsig

    Han tænker: “OMG, molekylær gastronomi er bare så 2008!”

  13. “Hmmmm.. Hvordan er det nu man laver meljævning???”

  14. Christian Holm Pedersen

    Skal min, verdens største madvulkan, spy jordbær- eller appelsinmagma ud?

  15. Jukas

    Han tænker: ‘gid det var mig der havde sådan et sejt nickname, lige som eksilsønderjyden og familiefaren!!:(‘

    Vær søde ikke at kalde ham Kenneth the Cock!!!;)

  16. MortenD

    Manden tænker: “Hvis jeg nu ryster den her bøtte med molekylært spaltede og tør-is forfrosne ramsløg og krystalisede kalvebrisler rigtigt hårdt…Gad vide om den røde fugl på min venstre arm så får sin underkrop igen? Tja, måske skulle jeg bare tage et glas vin mere.”

  17. PFallesen

    “What would Ferran do?”

  18. “Hvordan skal jeg nu finde på noget der virkelig kan imponere de her drenge… Jeg må jo lige vise dem hvem der er BOSS”

  19. troelshansen

    Tanke: “Den lille kemiker”, ha ha, nok nærmere “The Buff Scientist” – har de ikke set mine guns og min bad boy tattoo – pfff…

  20. Peter Hindsberger

    “Skal der virkelig det her i, når man laver fodbad?”

Smid en kommentar