LYNKONKURRENCE: Og vinderen er…

Tak for alle de mange sjove indlag!
By random number blev vinderen:
MortenD med kommentaren “Hvis jeg nu ryster den her bøtte med molekylært spaltede og tør-is forfrosne ramsløg og krystalisede kalvebrisler rigtigt hårdt…Gad vide om den røde fugl på min venstre arm så får sin underkrop igen? Tja, måske skulle jeg bare tage et glas vin mere.”
Sous vide, røgpistoler, agar agar og ikke mindst flydende kvælstof – tænder du lige så meget på den slags lir i køkkenet som vi gør, så er det nu du skal læse videre!
For ikke så lang tid siden deltog vi nemlig i et madkursus i Timm Vladimirs køkken kaldet Den lille kemiker. Vi havde en pissesjov dag i hyggelige omgivelser med masser af mad, gear og gadgets og ikke mindst vin ad libitum! Og nu kan du komme afsted – på lørdag!
Du får lige lidt stemningsbilleder fra dagen:
- Vin ad libitum – ja tak!
- Eksilsønderjyden ruller med dejen
- 0,1 g er rigeligt, tak!
- Humøret var højt!
- Tjaaa…
- Masser af røg i køkkenet – ligesom vi vil ha’ det!
- Og flydende kvælstof…
- Og et enkelt kærestepar…
- Lets eat!
Det eneste du skal gøre, for at deltage i konkurrencen om de 2 billetter (værdi 2 x 995,-) til madkurset, er at give dit bud på hvad, Den lille kemiker himself, underviseren Kenneth tænker på dette billede:
Vi trækker lod blandt alle svarene på fredag kl. 12.00
Skyd løs!
PS. Du kan læse mere og se flere billeder fra dagen hos mikkelbaekgaard og Lacucinnadada
-
Shit, de her dåser er sgu lidt fesne…
-
“øh hvor meget mon der skal i af dette”
-
Øøøjjj ;)
Sikke en lækker præmie :) -
Han tænker: “Bum-bum, hvor meget er det nu, der skal i, før det eksploderer..?”
-
“Jeg havde da tænkt på på at lave spherer med calcic, algin og diverse væsker længe inden ham der Ferran Adriá…”
-
Han tænker ” Come to Papa” eller “Shake it up, Baby now”
:-)
-
wow såan en har jeg ikk set før , hvor åbner man henne??
-
Fuck var det ikke idag jeg skulle hente i vuggestuen !?!
-
“Hmm… What would Torsten Schmidt do?”
-
“Ketonutrogly…. Næh… Tekuhygryli…. Hmm…. Grikuliofrea…. Arggh! Salt!”
-
“Skal jeg nu lære en flok amatører op i molekylær gastronomi? Godt at de betaler mig for det!”
-
“Hvorfor har Timm puttet 2 ærter og nitroglycerin i min dåse? Og hvorfor siger han, at jeg skal ryste den? Og hvorfor står min makker så langt bag mig? Den lille kemiker – min bare r..! Jeg håber edermame, at det kommer til at smage godt…”
-
Hvor er det helt igennem fantastisk at jeg kan bruge min kedelige uddannelse som kemilærer til at arbejde med agar agar og spise god mad dagen lang. Og i min fritid drikker jeg mig fuld med Søren Frank. Er livet ikke dejligt?!
-
Åhh al den kemi..(#%!?) Er det nu en klovn på en fjeder, der hopper op af dåsen..?
-
F..K er en deciliter, 100 centiliter eller 10 . . . Håber jeg regnede rigtigt
-
Kenneth tænker: Hmm mon vi skulle have holdt os til pandekagedejen …..
(åh håber jeg kan få en barnepige hvis jeg er heldig at vinde)
Kommentarer