Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 1. april 2023

Scroll to top

Top

Ingen kommentarer

Musik i Lejet 2019: Vi glæder os til mad og luksus!

Musik i Lejet 2019: Vi glæder os til mad og luksus!
Fynboen

Næste festival i kikkerten er Musik i Lejet – og vi glæder os helt vildt.

Som barn kom jeg en del på ferie i Nordsjælland, men som voksen har jeg ikke frekventeret området så meget – så jeg glæder mig til et comeback. Og jeg vælger at have Gastromand junior med, for ligesom at gi’ det videre.

Modsat Tinderbox 2019, som jeg senest besøgte, så må jeg sige at mine gastronomiske forventninger til madudvalget på MiL er superhøje. Tinderbox bød på masser af god stemning, men et madudvalg, som var knap så ambitiøst.

I Tisvildeleje kan vi måske have at gøre med Danmarks skarpeste festival-madudvalg at gøre, når vi kigger på hvilke spisesteder der kommer, og hvad de har med til alle os sultne gæster.

Lad os lige kigge lidt nærmere på sagerne …

 

Anarki

Der er dømt luksus, når Restaurant Anarki besøger Musik i Lejet. Vafler med bl.a. trøffelmayo og skinke – eller hvad med rygeost?  Se det kan en fynbo sgu da forstå.

 

Crepes a la cart

Pandekager med Hansen is – det må da være et match made in heaven. Det bliver helt sikkert et sted, som skal besøges af Gastromand junior.

https://www.instagram.com/p/ByOS-omB0b2/

 

 

Den røde tomat

Pizza og pastaretter er som regel populære, og muligheden for blot at købe en slice hilser vi velkommen. Som vi allerede har set på flere festivaler i år, så vinder vegetariske/veganske muligheder frem, og Den røde tomat er heller ingen undtagelse. Her er både kødfri pizza, pasta og salat.

 

 

Gastrotrucken

Jeg er faktisk stødt på Gastrotrucken før, det var dog ikke i forbindelse med en festival. Deres burger var en rigtig positiv oplevelse, som jeg håber, de til MiL kan genskabe.

 

 

Udover burger har de også toast, fritter og kroketter, og det lyder sgu heller ikke helt dårligt. Vi ser frem til sætte tænderne i noget herfra.

 

 

Hooked

Vi har de tidligere år været ret begejstret for Hookeds lobsterroll, men det ser ud til, den ikke er på programmet i år.

 

 

Til gengæld er der stadig deres fish & chips, vinegar fries (YEAH!) og en lakseburger, som vi ikke lige har stiftet bekendtskab med før.

 

 

Italian street treats

Italienske pastaretter og gnocchi er det du finder her. Alene det, at du kan få en pasta bolognese, gør nok, at vi slår et smut forbi. Det er jo som bekendt en ret børnevenlig ret, og så er junior også vild med pasta generelt.

 

 

 

Kiin Kiin Street food

https://www.instagram.com/p/Bzf8T1jFrBD/

 

Kiin Kiins foodtruck er efterhånden blevet observeret flere gange rundt på landets festivaller. Dog er den for mit vedkommende ikke blevet besøgt endnu, og det føler jeg er en fejl. Så mon ikke det skal være denne gang, at deres rød karry skal afprøves. Rød karry bliver herhjemme ofte bestilt som take-away, og mon ikke Kiin Kiins udgave sparker røv.

 

 

MIL-Pølsen

Hot-dog, jo tak! Jeg manglede sgu en ristet med det hele på Tinderbox, så jeg kan mærke, at jeg får revanche her.

 

 

Pølser fra den lokale slagter og lækre råvarer gør, at det simpelthen lyder hammerlækkert.

Tip: Du kan få rom i din “congobajer”!

 

 

MIL-Svinet

Flæskestegssandwich med kød fra den lokale slagter serveret i briochebolle. Det må siges at være noget, der ofte står højt på en Gastromands ønskeseddel. En ægte festivalsklassiker.

 

 

Mypoké

Hawaiiansk mad, yes … vi leder netop efter noget eksotisk på årets festivaler, og det her kunne godt falde indenfor den kategori. Selvom poké bowls bliver mere og mere udbredt, så er det stadig forbeholdt de større byer her i landet.

 

 

 

Økopop

https://www.instagram.com/p/5NG0-vInpw/

Så snart Gastromand junior finder popcorn, så kommer vi ikke udenom en omgang af dem.

 

 

Simple Feast

Det er ikke hvem som helst, som står bag navnet Simple feast, men i stedet for at namedroppe en hel masse, så er der bare at sige, at det er økologisk plantebaseret mad, som her er proppet i et fladbrød.

 

https://www.instagram.com/p/BxRuxlXhQqs/

 

Fladbrød blev afprøvet med forskellig succes på Tinderbox. Vi ser frem til en vegansk udgave, som forhåbentlig er pakket med smag. Ingredienserne lyder i hvert fald tiltalende.

 

 

Snack & Blues

En Gastromand-darling. De er blevet nævnt flere gange, som noget af det bedste vi finder på festivallerne, og det er ikke uden grund. Vi elsker simpelthen både deres fried chicken og halloumiburger.

 

 

Spisevognen

Crispy duck burger. Det lyder sgu lækkert nok. Hele spisekortet er en stor fusion af mange af verdenens køkkener, og det lyder altsammen ret godt.

 

 

Casten Kyster står bag Spisevognen, så vi forventer skarpe smage og høj kvalitet.

 

 

Uformel

 

 

Til daglig har de huse i indre København, og selvom jeg er gået forbi mange gange, er det aldrig blevet til et besøg. Tatar er på menuen, og det bliver et kæmpe ja tak herfra – det kan dog godt være, at det bliver den lille udgave, hvis der også skal være plads til at smage alt det andet.

 

 

Yoburger

Sidste gang jeg besøgte Yoburger, var det med lidt blandede følelser, så jeg håber de kan løfte oplevelsen til Musik i Lejet. Vi krydser fingre.

 

 

 

Fala Fala

Til dig der elsker falafel, så er svaret her. Fala Fala kan klare to slags salater. En fafalel (duh!) og en med aubergine og sød kartoffel. Det er klassisk mellemøstligt, og mon ikke der er mæthedsgaranti.

 

Har du tips, tricks til os, eller noget vi ikke må glemme, så smid en kommentar nedenfor. 

Stik os en kommentar

Smid en kommentar

ANNONCE