Gastromand.dk | 24. April 2017

Scroll to top

Top

22 kommentarer

Hjemmelavet karrysalat – Glem alt om Gråsten og K-salat

Hjemmelavet karrysalat – Glem alt om Gråsten og K-salat
Aarhusianeren

Skal du ha’ hjemmemarinerede sild, skal du også ha’ hjemmelavet karrysalat, og det er heldigvis hurtigt og nemt at lave selv. Denne opskrift på karrysalat lavede vi i forbindelse med smagning af en række forskellige brændevine, hvor sildene naturligvis også var på bordet.

Læs også: Hjemmelavet hønsesalat

Hjemmelavet karrysalat

4.8 from 12 reviews
Hjemmelavet karrysalat
Forfatter: 
Kategori: Tilbehør
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal personer: 6
 
Ingredienser
  • 1-2 æg
  • 2 drueagurker
  • 1 spsk. kapers
  • 1 lille æble
  • 2 skalotteløg
  • 2 spsk god mayonnaise (gerne hjemmelavet)
  • 1,5 dl cremefraiche ell. fromage frais
  • 2 tsk karry
  • evt. gurkemeje til at justere farven
  • salt
  • peber
Tilberedning
  1. Kog æggene til de er hårdkogte, lad dem køle af, pil dem (kog gerne flere som ekstra tilbehør)
  2. Hak æg, agurker, æble i cirka lige store stykker, ikke for store.
  3. Hak løgene fint
  4. Bland fyldet sammen med de resterende ingredienser
  5. Smag til med salt og peber

 

Læs også: Opskrift på hjemmelavet mayonnaise

Velbekomme!

Hvordan laver du din karrysalat?

Kommentarer

  1. …and thats how its done! :)

  2. Tak for en skide god opskrift – ik’ så meget pis.

  3. Steffen

    Det er jo så tæske let… Og smager 100% bedre end købe salat…. Super opskrift..

  4. Kasper

    I min karrysalat gør jeg følgende:

    1/2 Mayo -1/2 creme fraish blandes sammen og røres med rigelig god karry.
    Derefter tilsættes gode syrlige æbler, syltede asier, syltede drueagurker, syltede ‘appetit agurker fra Beavais’ rødløg og purløg – altsammen i fine tern. Mængderne afhænger af portionen størrelse, men ca lige meget alt det syltede, og dobbelt op på æblerne.

    Æggene holder jeg ved siden af :o)

    • Du har helt ret, hvis der alligvel er frisk kogte æg ved siden af, kan de udelades i karrysalaten.

  5. Lea

    Tog et sats. Har nu lavet karrysalaten til 40 prs. Og den smager fantastisk! Tusind tak

    • Det var da ikke et sats, men et godt valg. Tak for de pæne ord.

  6. Camilla

    Jeg synes selv den er super god. Har lige lavet den i dag og den er blevet godkendt af min mand c’,”)

    Så bliver testen i morgen da vi skal til julefrokost ved svigerfamilien.

    Skal nok vende tilbage med tilbagemeldningerne.

  7. Anita Birgitte Nielsen

    Kjempegod karrysalat, med hilsen fra Norge:-)

  8. Vingummibamsen

    Den smager RIGTIG godt. Hvor lang tid kan sådan en fætter holde sig i køleskabet? Jeg tænker på om det betyder noget, når der er hakkede æg i?

    • Godt at høre Vingummibamsen (??)! Jeg vil mene at den sagtens kan holde sig 3-4 dage i køleskab.

  9. Lisbet

    Jeg havde ikke creme fraiche, men brugte i stedet græsk yoghurt 10%, den blev virkelig lækker. Det er ikke sidste gang, jeg bruger den opskrift.

  10. Lisa

    Jeg har lavet den til 14 personer i morgen. Den er rigtig god og sprød. Håber gæsterne siger det samme, men mon ikke :). Tak!

    • Tak for din kommentar, vi hører gerne om gæsterne også var tilfredse :)

  11. Lone

    Super lækker, også uden æbler, som jeg ikke lige havde på lager.

  12. Lone Jensen

    Super lækker, også uden æbler, som jeg ikke lige havde på lager ?

  13. Karina Bo

    Jeg har lige lavet en portion, efter en pludselig indskydelse . Så nu er jeg spændt på, om familien ” mangler” købeudgaven .???

    Den smager godt og er super nem at lave .. og havde da heldigvis alle ingredienserne, selv de hj syltede drueagurker ?)

    Tak for alle jeres lækre opskrifter, jeg søger altid her først ❤

Smid en kommentar

Vi er taknemlige for din vurdering af opskriften:  

%d bloggers like this: