Gastromand.dk | 4. July 2015

Scroll to top

Top

15 kommentarer

Glem alt om Gråsten og K-salat: Hjemmelavet karrysalat

Glem alt om Gråsten og K-salat: Hjemmelavet karrysalat
avatar

Skal du ha’ hjemmemarinerede sild, skal du også ha’ hjemmelavet karrysalat, og det er heldigvis hurtigt og nemt at lave selv. Denne opskrift på karrysalat lavede vi i forbindelse med smagning af en række forskellige brændevine, hvor sildene naturligvis også var på bordet.

Læs også: Hjemmelavet hønsesalat

Hjemmelavet karrysalat

4.9 from 7 reviews
Hjemmelavet karrysalat
Forfatter: 
Kategori: Tilbehør
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal personer: 6
 
Ingredienser
  • 1-2 æg
  • 2 drueagurker
  • 1 spsk. kapers
  • 1 lille æble
  • 2 skalotteløg
  • 2 spsk god mayonnaise (gerne hjemmelavet)
  • 1,5 dl cremefraiche ell. fromage frais
  • 2 tsk karry
  • evt. gurkemeje til at justere farven
  • salt
  • peber
Tilberedning
  1. Kog æggene til de er hårdkogte, lad dem køle af, pil dem (kog gerne flere som ekstra tilbehør)
  2. Hak æg, agurker, æble i cirka lige store stykker, ikke for store.
  3. Hak løgene fint
  4. Bland fyldet sammen med de resterende ingredienser
  5. Smag til med salt og peber

 

Læs også: Opskrift på hjemmelavet mayonnaise

Velbekomme!

Hvordan laver du din karrysalat?

Kommentarer

  1. …and thats how its done! :)

  2. Tak for en skide god opskrift – ik’ så meget pis.

  3. Steffen

    Det er jo så tæske let… Og smager 100% bedre end købe salat…. Super opskrift..

  4. Kasper

    I min karrysalat gør jeg følgende:

    1/2 Mayo -1/2 creme fraish blandes sammen og røres med rigelig god karry.
    Derefter tilsættes gode syrlige æbler, syltede asier, syltede drueagurker, syltede ‘appetit agurker fra Beavais’ rødløg og purløg – altsammen i fine tern. Mængderne afhænger af portionen størrelse, men ca lige meget alt det syltede, og dobbelt op på æblerne.

    Æggene holder jeg ved siden af :o)

    • Du har helt ret, hvis der alligvel er frisk kogte æg ved siden af, kan de udelades i karrysalaten.

  5. Lea

    Tog et sats. Har nu lavet karrysalaten til 40 prs. Og den smager fantastisk! Tusind tak

    • Det var da ikke et sats, men et godt valg. Tak for de pæne ord.

  6. Camilla

    Jeg synes selv den er super god. Har lige lavet den i dag og den er blevet godkendt af min mand c’,”)

    Så bliver testen i morgen da vi skal til julefrokost ved svigerfamilien.

    Skal nok vende tilbage med tilbagemeldningerne.

  7. Anita Birgitte Nielsen

    Kjempegod karrysalat, med hilsen fra Norge:-)

  8. Vingummibamsen

    Den smager RIGTIG godt. Hvor lang tid kan sådan en fætter holde sig i køleskabet? Jeg tænker på om det betyder noget, når der er hakkede æg i?

    • Godt at høre Vingummibamsen (??)! Jeg vil mene at den sagtens kan holde sig 3-4 dage i køleskab.

  9. Lisbet

    Jeg havde ikke creme fraiche, men brugte i stedet græsk yoghurt 10%, den blev virkelig lækker. Det er ikke sidste gang, jeg bruger den opskrift.

Smid en kommentar

Vi er taknemlige for din vurdering af opskriften: