Gastromand.dk | 20. December 2014

Til toppen

Top

6 Kommentarer

Hjemmelavet karrysalat

Hjemmelavet karrysalat
avatar

Skal du ha’ hjemmemarinerede sild, skal du også ha’ hjemmelavet karrysalat, og det er heldigvis hurtigt og nemt at lave selv. Denne opskrift på karrysalat lavede vi i forbindelse med smagning af en række forskellige brændevine, hvor sildene naturligvis også var på bordet.

Læs også: Hjemmelavet hønsesalat

Hjemmelavet karrysalat

4.8 from 4 reviews
Hjemmelavet karrysalat
Forfatter: 
Kategori: Tilbehør
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal personer: 6
 
Ingredienser
  • 1-2 æg
  • 2 drueagurker
  • 1 spsk. kapers
  • 1 lille æble
  • 2 skalotteløg
  • 2 spsk god mayonnaise (gerne hjemmelavet)
  • 1,5 dl cremefraiche ell. fromage frais
  • 2 tsk karry
  • evt. gurkemeje til at justere farven
  • salt
  • peber
Tilberedning
  1. Kog æggene til de er hårdkogte, lad dem køle af, pil dem (kog gerne flere som ekstra tilbehør)
  2. Hak æg, agurker, æble i cirka lige store stykker, ikke for store.
  3. Hak løgene fint
  4. Bland fyldet sammen med de resterende ingredienser
  5. Smag til med salt og peber

 

Læs også: Opskrift på hjemmelavet mayonnaise

Velbekomme!

Hvordan laver du din karrysalat?

Kommentarer

  1. …and thats how its done! :)

  2. Tak for en skide god opskrift – ik’ så meget pis.

  3. Steffen

    Det er jo så tæske let… Og smager 100% bedre end købe salat…. Super opskrift..

  4. Kasper

    I min karrysalat gør jeg følgende:

    1/2 Mayo -1/2 creme fraish blandes sammen og røres med rigelig god karry.
    Derefter tilsættes gode syrlige æbler, syltede asier, syltede drueagurker, syltede ‘appetit agurker fra Beavais’ rødløg og purløg – altsammen i fine tern. Mængderne afhænger af portionen størrelse, men ca lige meget alt det syltede, og dobbelt op på æblerne.

    Æggene holder jeg ved siden af :o)

    • Du har helt ret, hvis der alligvel er frisk kogte æg ved siden af, kan de udelades i karrysalaten.

Smid lige en kommentar, ik'

Vi er taknemlige for din vurdering af opskriften: