Gastromand.dk | 1. November 2014

Til toppen

Top

3 Kommentarer

Hjemmelavet karrysalat

Hjemmelavet karrysalat
avatar

Skal du ha’ hjemmemarinerede sild, skal du også ha’ hjemmelavet karrysalat, og det er heldigvis hurtigt og nemt at lave selv. Denne opskrift lavede vi i forbindelse med smagning af en række forskellige brændevine, hvor sildene naturligvis også var på bordet.

Læs også: Hjemmelavet hønsesalat

Hjemmelavet karrysalat

5.0 from 2 reviews
Hjemmelavet karrysalat
Forfatter: 
Kategori: Tilbehør
Forberedelsestid: 
Tilberedningstid: 
Total tid: 
Antal personer: 6
 
Ingredienser
  • 1-2 æg
  • 2 drueagurker
  • 1 spsk. kapers
  • 1 lille æble
  • 2 skalotteløg
  • 2 spsk god mayonnaise (gerne hjemmelavet)
  • 1,5 dl cremefraiche ell. fromage frais
  • 2 tsk karry
  • evt. gurkemeje til at justere farven
  • salt
  • peber
Tilberedning
  1. Kog æggene til de er hårdkogte, lad dem køle af, pil dem (kog gerne flere som ekstra tilbehør)
  2. Hak æg, agurker, æble i cirka lige store stykker, ikke for store.
  3. Hak løgene fint
  4. Bland fyldet sammen med de resterende ingredienser
  5. Smag til med salt og peber

Tak til foodfanatic for inspiration til karrysalaten – vi har valgt at skrue en lille smule op for mængden af fyld i salaten, men det overrasker nok ikke nogen :)

Læs også: Opskrift på hjemmelavet mayonnaise

Velbekomme!

Kommentarer

  1. …and thats how its done! :)

  2. Tak for en skide god opskrift – ik’ så meget pis.

  3. Steffen

    Det er jo så tæske let… Og smager 100% bedre end købe salat…. Super opskrift..

Smid lige en kommentar, ik'

Smid lige en kommentar, ik'