No Comments
Gastromand goes Tapas V: Grillede asparges med manchego
Hver gang jeg besøger Spanien, så skal der tapas på bordet, og jeg bliver inspireret hver gang. Tapas er i mine øjne superlækkert og meget uformel mad. Bliver du ikke mæt, bestiller du bare noget mere.
Nedenstående opskrift er superhurtig og nem at lave.
Grillede asparges med smeltet manchego… uuuhmm.
Ingredienser
- En håndfuld grønne asparges
- 70-100 gr. manchego ost
- Olivenolie
- sort peber
Sådan gør du
- Forvarm ovnen til 225 grader
- Knæk eller skær det nederste af dine asparges og placer dem på et ildfast fad eller lignende
- Riv manchego ud over dine asparges
- Kværn lidt sort peber ud over
- Grill dine asparges i ovnen i ca. 8-9 min.
- Drys lidt olivenolie henover før servering
Har du prøvet opskriften?Del din bedømmelse og fortæl os om det på Instagram via @gastromanddk og #gastromand!
Spansk manchego
Hvad er din yndlingstapas?!
Stik os en kommentar
Submit a Comment