-
Hej, skal den godt nok serveres varm?
-
Hvor lang tid kan den holde på køl?
-
Hej, jeg har netop lavet denne bbq-sauce, og det salte er meget fremtrædende – jeg savner både lidt mere syre og sødme. Jeg har tilsat ca. 25% ekstra brun farin, men er ikke i mål. Inden jeg roder mig ud i for meget, vil jeg lige høre om I har nogle gode råd til hvordan jeg opnår en bedre balance væk fra det meget salte?
-
Prøv med mindre soya, det er meget salt 🙂
-
brug lidt æblecidereddike for at få både sødt og surt i. bliver den ikke sød nok, så prøv med alm sukker – bare en teskefuld.
-
-
Virkelig god opskrift. Bruger den hvergang… -
Super lækker lavede tortilla med pulled pork Cheddarost brune bønner og majs og lukkede med cremefraice også 5 minutter i Airfrier.Har dog tilføjet 1 teskefuld Tabasco og en halv teskefuld hvidløgspulver, for at få lidt bid til dette.
-
Superlækker BBQ sauce! Vil gentage successen her i weekenden med langtidsstegt nakkefilet, dog ikke som Pulled Pork -
Perfekt bbq saus til pulled pork eller burger. Men ikke bruk for mild whiskey, da blir den ikke like god. -
Den er kanon den her marinade. Da jeg har været så heldig at få en røg-pistol i fødselsdagsgave måtte den lige afprøves på denne marinade som fik et “skud” røg da den var færdig, det blev den bestemt ikke dårligere af. Brugte den i burger. MUMS
-
Jeg plejer at si løgene fra og blende dem med en stavblender , når det hele har kogt et stykke tid. Denne “pulp” kommer jeg så tilbage i sovsen som jævning. Det virker rigtig godt.
-
Er der nogen, der har prøvet med en god cognac i stedet for Jack D? Jeg har desværre ingen whisky liggende.
-
Hvis man nu har været en dørkarm, og fået jævnet saucen således at den nu har konsistens i gele, hvad er da et trick for at få den rette konsistens tilbage?Kunne man evt. varme en portion op inden brug, og tilsætte lidt æblejuice, så den igen er nogenlunde flydende, eller er der en anden måde hvor man kan redde miseren? Jeg ramte smagen lige i øjet, så jeg er en smule knotten på mig selv over at have lavet et major fuck-up i jævningen…
-
Hvis nogen kan bruge tippet til noget – det virkede fint. Varmede saucen roligt op og tilsatte en lille skvis æblejuice ad gangen til den igen fik en passende konsistens. Smagte stadig fantastisk!
-
-
Har lavet den for første gang og brugte den til spareribs. Og der var fantastisk! Jeg eksperimenterede også med en anden opskrift der lignede den her, men den her var bedst synes jeg. Det eneste jeg vil prøve næste gang er at hakke et æble med i den også, da det giver lidt konsistent når den får en omgang med stavblenderen.
Det eneste underlige var at jeg skulle bruge 1 dl Jack D til både den her og den anden opskrift, men flasken er nærmest tom. Vildt mærkeligt…(-;
-
Superlækker sauce! Et must til min pulled pork!
Comments