-
Fantastisk kage!
Vil dog foreslå at piske æggehviderne op først i én skål og derefter æggeblommerne. Så slipper man for at skulle gøre piskeriset rent imellem piskninger.
Jeg plejer også at sætte den ubagte halvdel i køleskabet (overdækket), mens kagen er i ovnen. Når kagen er bagt færdig og kølet helt ned er den ubagte dej kold og derfor noget lettere at smøre ovenpå uden at den klistrer for meget til spatelen og uden at den flyder for meget ud over siderne.
Hvis man bager i springform kan det også være ret lækkert at smøre kanten med smør, og drysse perlesukker rundt i kanten. Så får man lidt knas som kontrast til al snasken :) -
Kagen skal stå i fryseren i minimum 6 timer før du ligger resten på og derefter skal den stå 6-12 timer i fryseren før den serveres.
-
Spørgsmål til Tanni. Hvad gør du med den ubagte portions mens den bagte står i fryseren??
-
-
Hej,
Det ser super lækkert ud :D
Jeg har tænkt at bage kagen som dessert til min fødselsdag. Kan man godt lægge kagen på køl natten over, derefter skære den ud og lægge den i fryseren i en uges tid inden jeg skal servere den? Har ikke plads til en bradepande i min fryser :S
-
Hejsa,
Jeg står og skal lave den lækre kage til mine studievenner i dag og vil derfor høre om man kan bage den i et ildfast fad for at få en tilpas størrelse? Eller skal det være springform el.lign? :-)
Jeg har fået kagen mange gange før og det er helt sikkert favoritten! :-)
-
Hej
Er i færd med at lave denne opskrift for første gang. Benytter I jer af bagepapir i formen, eller smører I formen med fedtstof?
Godt nytår til jer alle
-
jeg har lige lavet den og den står og hygger i fryseren. Jeg har valgt at lave hindbærcoullisen smagt til med rålakrids og det synes jeg lige giver det sidste sza sza szu.
godt nytår
-
Ja så er det min tur til at prøve denne opskrift. Vi skal have den til Nytårsaften. Glæder mig.
Godt nytår til alle.Helle
-
Hej. Er det en helt almindelig bradepande, synes den virker stor til den portion dej…
Hilsen gitte -
Tak for de hurtige og konstruktive svar
/Michael -
HejEndnu en lækker opskrift – for dette for mig nye, men super inspirerende “mad univers”
Jeg oplevede at min bagte halvdel “voksede” sig stor og luftig under bagningen, men da jeg tager den ud af ovnen falder den helt sammen. Så mit spørgsmål lyder, skal den gøre det? hvad har jeg evt gjort forkert?
Hilsen Michael
-
Det er helt rigtigt, en kage indeholdene luftige æggehvider vil altid “soufflere” op..
I alle de Gateau’er jeg har lavet har det altid faldet sammen bagefter.. Lidt ligesom hvis du laver en æggekage, den er monster flot når den kommer ud af ovnen, men efter 10 min, falder den stille sammen igen..
-
-
Lyder skønt…. glæder mig. Kan den fryses ned en uges tid eller to i forvejen uden at den bliver træls?
-
Helt fantastiskopskrift. Det styrer :)
-
Super! Mange tak.
-
Er ligeså lige blevet færdig med min version. Jeg går ud fra det ikke er noget problem at smide den i fryseren og tage den op igen nytårsdag?
-
Chris – Hvis du tager den op 10 min. inden du skal bruge den, og så skære den ud, så bliver det perfekt.
-
-
Det er super, tak! Mmm glæder mig allerede til den :-)
-
Jeg mener at det passer til 8-10 personer
-
Hvor mange er denne opskrift ment til? Sorry, hvis jeg ikke har spottet det! Synes bare, jeg kigget ret mange steder. Og vil gange den op med 3 til vores nytårsdessert, hvis den nu er ment til 6-8 stykker ;-)
-
Hey Kristian,
tak for tippet – kagen blev superb! Du kan se bilelder fra nytårsmenuen her: http://gastromand.dk/nytar-mad-nytarsmenu-opskrift/
-
Ahh, en klassiker fra den gode Michel. Lige et godt råd.
Jeg vil anbefale at man smider den på frost hvis man laver den i bradepande, så er den nemmere at skære ud og man skal ikke være bange for at den er for hård, da den smelter hurtigere end man tror, og jeg plejer at smelte smør og chokolade for sig, da det er hurtigere. Men en rigtig lækker opskrift.Godt nytår de herrer.
Kommentarer