Hjemmelavet karrysalat
Skal du ha’ marinerede sild, skal du også ha’ hjemmelavet karrysalat – og det er heldigvis hurtigt og nemt at lave selv.
Denne opskrift på karrysalat med æble og æg lavede vi i forbindelse med smagning af brændevine, hvor sildene naturligvis også var på bordet. Ingen snaps uden sild, ingen sild uden snaps!
Den hjemmelavede karrysalat er perfekt til julefrokostbordet eller påskefrokosten, hvor de marinerede sild også kommer på bordet.
Det er virkelig lækkert med en god skive friskbagt rugbrød, god smør, nogle gode marinerede sild, og så en stor skefuld har den hjemmelavede karry salat. Naturligvis toppet med lidt løg og et perfekt kogt æg.
Læs også: Hjemmelavet hønsesalat
Læs også: Hjemmelavet æggesalat
Læs også: Opskrift på hjemmelavet mayonnaise
Ingredienser
- 1-2 æg
- 2 drueagurker
- 1 spsk. kapers
- 1 lille æble
- 2 skalotteløg
- 2 spsk god mayonnaise gerne hjemmelavet
- 1,5 dl cremefraiche ell. fromage frais
- 2 tsk karry
- evt. gurkemeje til at justere farven
- salt
- peber
Sådan gør du
- Kog æggene til de er hårdkogte, lad dem køle af, pil dem (kog gerne flere som ekstra tilbehør)
- Hak æg, agurker, æble i cirka lige store stykker, ikke for store.
- Hak løgene fint
- Bland fyldet sammen med de resterende ingredienser
- Smag til med salt og peber
Nutrition
Velbekomme! Hvordan laver du din karrysalat?
Stik os en kommentar-
den er fantastisk og mega let at lave, jeg køber det aldrig færdiglaver mere -
Jeg tænker jeg vil prøve at lave denne karrysalat til julefrokost,
Men bliver lidt i tvivl i forholdet til de har kapers. Nu har jeg aldrig arbejdet med kapers før. Skal de halveres el bare blandes hele i? -
Leverposten,for at hakke det fint, skal det i en kødhakker? Har den gl.dags håndsving.
Hvordan blir det flydende? -
Har lavet den til påskefrokost – super lækkert
-
Bedste karrysalat jeg har smagt til dato.
Bliver lavet for anden gang i dag til familien 😁 -
BEDSTE karrysalat, som igen i år skal score roser til julefrokosten :) Tak for at dele magien -
Jeg har lige lavet en portion, efter en pludselig indskydelse . Så nu er jeg spændt på, om familien ” mangler” købeudgaven .???Den smager godt og er super nem at lave .. og havde da heldigvis alle ingredienserne, selv de hj syltede drueagurker ?)
Tak for alle jeres lækre opskrifter, jeg søger altid her først ❤
-
Super lækker, også uden æbler, som jeg ikke lige havde på lager ? -
Super lækker, også uden æbler, som jeg ikke lige havde på lager. -
Jeg har lavet den til 14 personer i morgen. Den er rigtig god og sprød. Håber gæsterne siger det samme, men mon ikke :). Tak! -
Jeg havde ikke creme fraiche, men brugte i stedet græsk yoghurt 10%, den blev virkelig lækker. Det er ikke sidste gang, jeg bruger den opskrift. -
Den smager RIGTIG godt. Hvor lang tid kan sådan en fætter holde sig i køleskabet? Jeg tænker på om det betyder noget, når der er hakkede æg i? -
Kjempegod karrysalat, med hilsen fra Norge:-)
-
Jeg synes selv den er super god. Har lige lavet den i dag og den er blevet godkendt af min mand c’,”)
Så bliver testen i morgen da vi skal til julefrokost ved svigerfamilien.
Skal nok vende tilbage med tilbagemeldningerne.
-
Tog et sats. Har nu lavet karrysalaten til 40 prs. Og den smager fantastisk! Tusind tak -
I min karrysalat gør jeg følgende:1/2 Mayo -1/2 creme fraish blandes sammen og røres med rigelig god karry.
Derefter tilsættes gode syrlige æbler, syltede asier, syltede drueagurker, syltede ‘appetit agurker fra Beavais’ rødløg og purløg – altsammen i fine tern. Mængderne afhænger af portionen størrelse, men ca lige meget alt det syltede, og dobbelt op på æblerne.Æggene holder jeg ved siden af :o)
-
Det er jo så tæske let… Og smager 100% bedre end købe salat…. Super opskrift..
-
Tak for en skide god opskrift – ik’ så meget pis.
Comments