-
Hvor længe kan marinaden holde sig på køl? Kan den evt fryses?
-
Hvilken olie er bedst at bruge?
-
Nogen der ved hvormeget kød i kg/g der er marinade til i denne opskrift?
-
Bedste jeg har lavet, manglede bare tabasco og chili… -
Kommer op på siden af “Sweet Baby Rays”
-
Jeg har brugt din opskrift Webmasteren. Brugte Balsamiccoe Eddike og en spsk sennep. Det gjorde den endnu bedre: Tusind tak for opskriften forresten:D
-
Hejsa. Tak for en helt fantastisk marinade. Jeg havde lagt svinemørbrad i marinaden, men den blev ikke grillet. Jeg har lagt den i fryseren. Kan jeg ta den ud af fryseren og spise den uden problemer?
-
Jeg er helt ny til at grille og jeg er i tvivl om en ting. Når jeg nu har lagt kødet til marinering, hvordan forholder jeg mig så til selve grillningen – pensler jeg kødet med den resterende marinade? Og yderligere, karameliserer marinaden, så kødet får lidt crust? På forhånd tak…
-
Intet mindre end en fantastisk marinade. Brugte den til kyllingespyd for nogle uger siden og den fik meget ros og det var til trods for jeg havde udeladt hvidløg og tabasco.Her til aften er den nu brugt til kylling og sideflæsk som skal på spyd i morgen og grilles og denne gang med hvidløg og tabasco :)
Så håber jeg det bliver ligeså stor succes som sidst. Tak for delingen ;)
-
brun farin
jack d
ketchup……. -
Står og skal lave Super Bowl snacks på søndag. Har i nogensinde prøvet at bruge denne marinade til at lave barbecue chicken wings? Overvejer kraftigt at smide nogle vinger i sådan en gang snask i morgen engang og så lade det stå til søndag, når det går løs. :)
-
Kan man bruge den til kartofler ? Stikke dem på spyd og så lade dem ligge nogle timer i denne marinade og så på grillen ??
Skulle kartoflerne evt for koges i 10-12 min inden de kommer på spyd?
-
-
Enhver ved da at sayo er soyas long lost brother….
Der er naturligvis tale om en stavefejl:) Godt spottet!
-
Det lyder lækkert……men hvad er sayo??
-
Selvom der som sådan ikke er tale om en marinade til pensling, vil jeg slå et slag for følgende:
Puds en svinemørbrad fri for sølvstrengen
Smid den i en skål med en god olie
Drys obligatorisk salt og peber og sagen
Tilsæt hakkede, friske krydderurter a la koriander og basilikum
Giv den ekstra gas med tørret chili
Lad den trække et par timer
Mok den på grillen, og grille den til den er niveauet over lyserødJeg sværger, det smager godt. :O)
-
Tro mig, vi laver mad lige så ofte som vi kan komme til det. Og jeg kender kun alt for godt det med at blive sulten af at surfe madsider – og så laver jeg endnu mere mad:)
Tak for rosen – det er værdsat!
PS. Du kan glæde dig til i morgen…
-
Sidder bare og venter på, at I får lavet noget mad. Bliver helt sulten.
Er superglad for denne side.
Tak. -
Hej Klaus,
jeg kan se at flere af smagselementerne er de samme. Den er hermed noteret til næste Barbecue!
Kommentarer