-
Stegte kun på grillpande og fulgte opskriften incl. brug af stegetermometer. Valgte frisk timian fra haven. -
Efter 40 min på 120 grader stadig rå indrni -
Super lækkert!
Lige en rettelse: Det hedder “ de” og ikke “du” 🙂 -
Slet ikke nok med 30-40 minutter ved 120 grader-
Jo hvis du bruner den godt på sterk varme på alle sider i totalt 5 min. Skal holde ca 55-57 gr, etter tiden i ovnen men skal hvile i ca 10-12 min på en rum varm overflate helst av tre og bare legg en løs alu-folie over. En god hjemmelavet bearn. og en trippel fried hjemme skåret stor (bage type) kartoffel (potet) grillet (stekt) blommetomat og et godt glass vin… vola. Bon Apetit…
-
-
Holder bare altid et godt resultat
-
30-40 minutter efter stegningen – det er jo decideret ‘voldtægt’ at et godt stykke kød! 8-10 minutter er så rigeligt for en 500 grams steak. Stegeskorpen skal efter min mening opbygges laaaaasngsomt, hvorfor varmen nok skal trænge ind i kødet under stegningen. -
Super er prøvet. kan kun anbefales
-
Har lige købt to styk i dag. Jeg tror, min kødglade kæreste falder i svime, når hun sætter tænderne i dem. Hun får den med chilimayo, syltede rødbeder og grillede rodfrugter.
Og kæmperos for et fantastisk inspirerende site. God weekend
-
Ehm, undskyld sproget men det er orgasmisk…
Jeg vil lave det en aften, hvor manden mindst forventer det – udenom alt det der kunstigt Valentines Dag.
-
-
57 grader i 4 timer… så på en varm pande til skorpen er der… der er sindsygt lækkert.. -
Hvor lang tid ville I give den sous vide? 55 grader i 6 timer?
-
Har svært ved at udtrykke min utilfredshed med store nok ord over dette indlæg!!!…For helvede, nu skal jeg side med spand under hagen for ikke at dryppe på gulvet!…
Damn you!
-
Tak takker Jens – det var også en fremragende aften, og retten er indbydende, naturligvis er køddet meget tilgivende, hvis du vel at mærke steger det ordentligt, det skal forstås på den måde, at det næsten ikke kan gå galt :-) Du må i sving i aften!
-
-
Tak for roserne, det var også en lækker aften, lidt synd det var den sidste Factor jeg havde tilbage, men sådan er det. Sous Vide holder faktisk lidt ferie, men der er ingen tvivl om, at vi skal have gang i svinet igen – nogle gode forslag? Man kunne selv også have smidt ovenstående deri!
-
Virkelig smukt!
-
Der findes kun én kommentar til ovenstående… SMUKT!
Kommentarer