VIN UDEN PIS: Skarp vin! 30. juni 2022 | Vinhjernen

ANMELDESE: Restaurant Domæne sætter Midtjylland på det kulinariske landkort... 29. juni 2022 | Feinschmeckeren

ANMELDELSE: Det bliver et kæmpe JATAK! 27. juni 2022 | Feinschmeckeren

Tinderbox 2022: Pikballoner, asiatiske smagsekplosioner og verdensklasse dansk m... 26. juni 2022 | Fynboen

Tinderbox 2022: We’re back, baby! 21. juni 2022 | Fynboen

VIN UDEN PIS: Sommer, sol og svale rødvine... 17. juni 2022 | Vinhjernen

Copenhell 2022 Mad: Fra friture til vegansk – det skal du spise!
17. juni 2022 | The Johan | 8 KommentarerApokalypsens fire ryttere har allerede reddet Refshaleøen i smadder, Kiss har proklameret at vi var til for at elske dem. Judas Priest har været forbi med det smertestillende. Mens gode, gamle Opeth har growlt deres hjerte ud… Copenhell 2022 er … Læs mere
VIN UDEN PIS: Rosé 2022
6. juni 2022 | VinhjernenSå skal vi til det igen. Den årlige rosétest, hvor anmelderne sender lige så mange lyserøde dråber ind, de orker. Det blev til 17 flasker, en enkelt udgik med potentiel flaskefejl. Et lidt blandet felt i år, men stadigt med … Læs mere
Vi er på græs igen… Velkommen til Northside 2022!
3. juni 2022 | Aarhusianeren | 4 KommentarerIkke nok med at vi er på græs igen, så har Northside også fået helt nyt græs. En ny og meget større festival og eventplads på Eskelunden. Indvielsen skulle jo faktisk være sket tidligere end i 2022, men så kom … Læs mere
Ron Diplomatico: There’s a new Ron in Town!
25. maj 2022 | WebmasterenHar du drukket Diplomatico, har du måske også undret dig over, hvem manden på etiketten af Diplomatico-flasken er?
Historien
Diplomáticos rom produceres på Destilerías Unidas S. A. (DUSA) destilleriet, der ligger ved foden af Andesbjergene i Venezuela.
Destilleriet blev etableret … Læs mere
Fra Michelingarage til Michelinstjerner – en fortælling om og anmeldelse af Cocina Hermanos Torres 2* i Barcelona
20. maj 2022 | VonBassovicDa dækfirmaet Michelin blev stiftet i Frankrig tilbage i 1889 var der færre end 3000 biler i Frankrig. Fra cirka år 1900 begyndte man at lave en Michelin guide over restauranter og hoteller det var værd at besøge, hvorefter man … Læs mere
VIN UDEN PIS: Blandede bolsjer
17. maj 2022 | VinhjernenSå har vi endnu en gang ladet vinhandlerne gå lösgodis-vejen og ladet dem vælge frit fra eget sortiment, hvad der skulle anmeldes denne gang. Og det har de sgu gjort godt. Det var lutter dejlige vine, der driblede hen over … Læs mere
VIN UDEN PIS: Piemonte
9. maj 2022 | Vinhjernen”Vin uden Pis” har lige været i Piemonte. 4 dages intens smagning og et bombardement af sanseindtryk. Piemonte er ikke kun vin, men også et eldorado af gode spiseoplevelser. Hvis du ikke har været der, kan det varmt anbefales. Regionen … Læs mere
Så til søs: Vi tester gourmetmad på luksuskrydstogtskibet Celebrity Beyond
6. maj 2022 | GastrografenKan man få en luksus gourmetoplevelse i Michelinklassen ombord på et skib? Det var et af spørgsmålene, da vi tog på et todages krydstogt med det helt nybyggede luksusskib Celebrity Beyond. Og god mad, det har de – og mange lækre drinks til at nyde både på dækket og i den frække og lidt farlige martini-bar. Flagskibsrestauranten ombord, Le Voyage by Chef Daniel Boulud serverede solid velsmag i form af smørmørt indbagt andebryst, mens både forret og dessert ikke imponerede. Eden – stedets anden gourmetagtige restaurant – leverer også godkendt velsmag, selvom kvalitet også her er svingende.Læs mere
Crumpets med asparges og stenbiderrogn til Paul Cunningham.
29. april 2022 | HøvdingDer er jo så mange gode kokke i Danmark. Og vi har så meget at sige tak for gastronomisk. Så vi starter fra en ende med at sige tak til vores gastronomiske forbilleder. Vi gør det med en ret, som … Læs mere
Hjemmelavede majstortillas og tacoskaller – ganske nemt
22. april 2022 | GastrografenElsker du tortillas og tacos og alt det lækre fra det mexicanske køkken? Hvorfor så ikke lave dine majstortillas selv? Og hvorfor ikke også lave dine helt egne sprøde tacoskaller? Det kræver blot nixtamaliseret majsmel og en tortillapresse (eller en kagerulle og armkræfter). Så er du klar til taco-tirsdag (eller hvilken som helst anden taco-ugedag).Læs mere
ANMELDELSE: Restaurant Levi leverer fra dag 1
21. april 2022 | Feinschmeckeren | En kommentarMan kan med rimelighed skrue forventningerne op, når man hører, at makkerparret Jesper Boelskifte og Peter Trauboth beslutter sig for at åbne en restaurant. Restaurant Levi har været en af de mest ventede restaurantåbninger i København i år.
Bag konceptet … Læs mere
Vegetarisk pasta bolognese – smager som den lækreste kødsovs
20. april 2022 | GastrografenEn vegetarisk bolognese? Altså pasta med kødsovs, men uden kød? Det kan man godt, og det smager tilmed virkelig godt – faktisk så godt, at du nærmest ikke kan smage forskel på denne og den italienske klassiker. Hemmeligheden er masser … Læs mere
Oksetatar på ristet surdejsbrød
16. april 2022 | HøvdingI disse klimatider, hvor der nærmest opstår en lynchstemning, hvis man erklærer at man kan lide at spise oksekød, vil jeg alligevel tage chancen her. For jeg elsker oksekød. Men jeg er så også blevet så tilpas fintfølende, at jeg … Læs mere
VIN UDEN PIS: Riesling!
14. april 2022 | Vinhjernen | En kommentarRiesling kan alt og er udødelig. Det kunne jeg egentligt nøjes med at skrive. Men lad mig da uddybe lidt og lige nævne undtagelserne, fx at det er svært at lave rødvin på riesling. Men druen kan levere bobler, tørre … Læs mere
4 luksusøl du kan drikke til påskefrokosten
10. april 2022 | FynboenSå er det den tid på året igen, hvor vi fejrer at Jesus blev slået ihjel med store mængder mad og drikke. Altså han blev hængt på et kors jo, ikke kvalt i lun leverpostej eller tarteletter.
Vi har … Læs mere
Borscht – Ukraines nationalret
7. april 2022 | Gastrografen | 4 KommentarerSelvom mange forbinder borscht, altså dampende varm og mættende rødbesuppe, med Rusland, stammer retten faktisk fra Ukraine. Ja, faktisk er borscht Ukraines nationalret, og som en hyldest og opbakning til det krigshærgede land får du her vores bud på, hvordan du laver den – og det er ikke ret svært. Til gengæld smager det virkelig godt.Læs mere
VIN UDEN PIS: Dyrt sprøjt!
6. april 2022 | VinhjernenFor ikke så længe siden havde vi temaet ”billigt sprøjt” hvor vi opfordrede vores faste vinpushere til at finde vine, der kunne matche supermarkedernes kroniske slagtilbud. Men nu går vi den helt anden vej og i en retning, hvor de … Læs mere
VIN UDEN PIS: Vin til svin!
2. april 2022 | Vinhjernen | En kommentarDet kan godt være, at kostpyramiden er blevet moderniseret, men vi danskere fortærer stadigvæk en pæn mængde svinekød hvert eneste år, det bliver i omegnen af 30 kilo per næse. Nationalretten er jo også stegt flæsk, læg dertil hverdagens indtag … Læs mere
Hurtig pizza uden hævning
24. marts 2022 | AarhusianerenHvad er den hurtigst måde at få pizza på?! Svaret er nok færdigkøbt dej, frysepizza eller en bestilling fra det lokale pizzaria. Men hvor hurtigt kan du faktisk lave en pizza selv fra bunden?
Pizzadejen er lavet i samarbejde med Dr. … Læs mere
VIN UDEN PIS: Billigt sprøjt!
18. marts 2022 | Vinhjernen | En kommentarOg der mener vi ikke en havevander fra Harald Nyborg, vel? Nææææh, vi har denne gang bedt vores faste vinpushere om at levere deres billigste vine, for at teste om de egentligt er konkurrencedygtige med supermarkederne, der tilsyneladende altid er … Læs mere
Friske kommentarer