Cheeseburger & Bacon-Onion Jam 23. august 2024 | Aarhusianeren
Pizzasandwich: Opskrift på den lækreste pizzasandwich... 28. juli 2024 | Webmasteren
COPENHELL: De’r ingen som dig! 🖤 26. juni 2024 | The Johan
Heartland Festival 2024: Magisk, medrivende og mættende... 18. juni 2024 | Fynboen
COPENHELL 2024: Turen går til Helvede – mad og drikke på nordens størst... 17. juni 2024 | The Johan
Heartland 2024: VI ELSKER BURGERE! 10. juni 2024 | Fynboen
Heartland 2024: BRING ON THE BARBECUE
10. juni 2024 | FynboenSkal du på Heartland i år, så tillader vi os lige at komme med lidt anbefalinger til dit daglige kalorieindtag. Her på Gastromand synes vi nemlig ikke det er ligegyldigt hvad du indtager på en festival, og spørger du … Læs mere
NorthSide Festival 2024: Bæredygtighed længe leve
9. juni 2024 | Aarhusianeren | En kommentarSå fik vi endelig skudt festivalsæsonen i gang! Efter en maj måned med ekstremt lækkert sommervejr, ramte vi desværre modsætningen i år på Eskelunden. Men det her skal ikke handle så meget om vejr – og musik for den sags skyld. … Læs mere
Pizza med stenbiderrogn – flabet forårsluksus
22. februar 2024 | Webmasteren | 2 KommentarerPizza er lækkert! Stenbiderrogn er lækkert! Hvorfor ikke kombinere de to? Som sagt så gjort og resultatet er et fremragende alternativ til den klssiske blinis med stenbiderrogn.
Ned til fiskemanden efter pivfrisk stenbiderrogn og hjem i testkøkkenet for at finde … Læs mere
Fastelavnsboller med rigeligt remonce og chokolade
6. februar 2024 | Høvding | 5 KommentarerFørst i januar kunne jeg til min gru opdage, at der slet ikke var en opskrift på fastelavnsboller på Gastromand. Jeg syntes egentlig at det var lidt underligt, så jeg smøgede ærmerne op og gik i gang.
Fast forward til … Læs mere
Semlor – suveræne, svenske fastelavnsboller
5. februar 2024 | Høvding | En kommentarFor sådan en inkarneret fastelavnsbolle aficionado er det jo spændende at prøve nogle af nabolandenes traditionelle sager af.
Det er noget nemmere at lave sådan en semla, da man ikke ender op med en masse fyld, som er alle andre … Læs mere
Albert Adriá knækker den molekylære kode på eminente Enigma
1. februar 2024 | Feinschmeckeren | 2 KommentarerI denne uge gæster brødrene Ferran og Albert Adriá København og Alchemist til det, der må siges at være den største genopstandelse af det molekylære køkken, siden elBulli lukkede i 2011. Vi har været forbi Albert Adriás restaurant Enigma … Læs mere
RESTAURANT JAN: Trestjernet magi i München
22. januar 2024 | Lars Roest-MadsenRestaurant JAN i München skabte sidste år sensation, da restauranten gik fra 0 til 3 michelinstjerner efter at have haft åbent i blot fem måneder. I køkkenet regerer mesterkokken Jan Hartwig, og vi lod os friste til en tur til … Læs mere
Kartoffelrose – sådan gør du 🥔🌹
21. januar 2024 | Aarhusianeren | 4 KommentarerKartofler er noget af det bedste, der findes, og tilberedningsmetoderne er nærmest uendelige. Smør er en af kartoflens bedste venner, for eksempel er Pommes Anna en skikker vinder. Opskriften på kartoffelrose er i virkeligheden en udgave af Pommes Anna med … Læs mere
Brug for en Tømmermændscocktail? The Royal Hangover
10. januar 2024 | Gastromand | 2 KommentarerNogle gang får vi ideer, som stikker lidt af fra os. Oftest kommer det som et tilfælde eller fordi vi (muligvis i en brandert) har sagt ja til at lave et eller andet underligt som vi så jazzer noget uventet … Læs mere
100 år med Negroni – Kongen af Gin-baserede cocktails
10. januar 2024 | Gintossen | 3 KommentarerNegroni – en af de helt store klassikere – fylder 100 år i år! Det er vi simpelthen nødt til at fejre – dels fordi det i sig selv er en bedrift at kunne holde sin enorme popularitet i så … Læs mere
Côte du Boeuf – Sådan steger du bøffernes konge
10. januar 2024 | Webmasteren | 36 KommentarerDet er vist ingen hemmelighed, at vi på Gastromand er ret vilde med steaks i alle afskygninger. Tidligere har den stået på friteret steak og ikke mindst 24-timers bøffen, men det er naturligvis for dårligt, at der ikke tidligere har … Læs mere
Stenbiderrogn, røræg royale og røget fløde
10. januar 2024 | Eksilsønderjyden | 6 KommentarerVi læner os op ad weekenden og det betyder, for manges vedkommende, en afslappende start på dagen krydret med en omgang brunch. Men brunch er sgu gået hen og blevet lidt kedeligt og forudsigeligt!
Ofte er der det samme på … Læs mere
Retroanmeldelse: Incognito Royale by Paul Cunningham
7. januar 2024 | Gastromand | 3 KommentarerVi skal en tur tilbage til min juleaften, hvor der er godt gang i udpakningen af gaver. Indtil nu har høsten blandt andet budt på en mokkabrygger, stegeso og et créme brûlée-sæt. Næste gave er flad, kvadratisk, praktisk og god. … Læs mere
Rødvinsbraiserede svinekæber – mere mørt bliver det ikke!
5. januar 2024 | Gastromand | 84 KommentarerFørste gang jeg spiste svinekæber, var jeg så fordomsfuld som nogen kan være det. Alene navnet var nok til, at jeg ikke ville smage! Nu er det ganske vist mange år siden – og jeg er blevet ældre og mere … Læs mere
Høvdingegryde med oksekød, bacon og cocktailpølser
5. januar 2024 | Høvding | 7 KommentarerNu er det vel ved at være godt og vel 1,5 år siden jeg startede hos Gastromand. Ret hurtigt derefter fik jeg internt kælenavnet Høvdingen. Hvorfra det kommer ved jeg ikke. Men jeg tror det beror sig på min meget … Læs mere
Brændende Kærlighed – opskriften på lykke
4. januar 2024 | Aarhusianeren | 10 KommentarerBrændende Kærlighed en klassisk og meget nem hverdagsret – som praktisk talt ikke kan fejle!
På trods af sit noget metroseksuelle navn dækker Brændende Kærlighed over en klassisk ret med rigelige maskuline elementer som bacon, ost kartoffelmos og ikke mindst … Læs mere
Blinis – små, lækre og luftige med stenbiderrogn
27. december 2023 | Webmasteren | 8 KommentarerVinteren er kold, klam og mørk – lige indtil det magiske øjeblik, hvor din lokale fiskepusher siger de smukke ord “skal du have stenbiderrogn…?”
“Stik mig et kilo” hører du dig selv stamme inden du lukker øjnene og kører kortet … Læs mere
Hasselback-kartofler – super sprøde og møre kartofler
27. december 2023 | Webmasteren | 23 KommentarerIndrømmet, jeg har aldrig været kæmpefan af Hasselback kartofler – jeg kunne simpelthen ikke se lyset. Lige indtil i år, hvor jeg satte mig for at lave de perfekte Hasselback-kartofler! Og jeg tror sgu det lykkedes!
Jeg kan huske, at … Læs mere
Hjemmelavet bearnaise sauce – en idiotsikker opskrift!
26. december 2023 | Webmasteren | 247 KommentarerBearnaise er hipt og moderne igen og det er den perfekte følgesvend til en go’ bøf på en kold fredag:) Men pas på – når først du har lavet din egen bearnaise, vender du ALDRIG tilbage til Knorr, Jensen’s og … Læs mere
Nytårssnack: Flæskesvær og solbær
26. december 2023 | Eksilsønderjyden | 8 KommentarerDenne nytårssnack er ikke kun en sensorisk overraskelse, men også en samtalestarter. Gæsterne vil nyde at udforske den sjove kombination af sprøde flæskesvær og saftig solbærsmag, og din festlige aften vil blive husket for denne udsøgte smagsoplevelse. Så lad dine … Læs mere
Friske kommentarer