Nytårs-opskrift: Smørbøf Deluxe 8. december 2019 | Eksilsønderjyden

Vildt opskrifter // Anden udgave! 6. december 2019 | Jægerinden

Årets Danske Bryggeri 2019 – ÅBEN 6. december 2019 | Hopdaddy

Quesadillas -med slowcooked okse 5. december 2019 | Gastromand

VIN UDEN PIS: De bedste af de billigste alternativer til Champagne... 1. december 2019 | Vinhjernen

Hjemmelavet gløgg – den for voksne 1. december 2019 | Webmasteren

Gastromand cityguide: På stjernejagt i Hamborg
1. december 2019 | FynboenI oktober var jeg lige et smut forbi Hamborg på hvad man vel kan kalde en slags forlænget weekend. På programmet stod det sædvanlige – mad og drikke i den gode ende af skalaen.
Gastromands kogebogsguide: Disse skal ligge under juletræet
30. november 2019 | FynboenKogebøger findes i alle afskygninger og temaer, og mangler du idéer til at pifte din samling op, så kommer vi lige med vores forslag til hvad der kan komme under juletræet i år.
Uhh, shiny :-)
Der er nemlig … Læs mere
Sushi Anaba: Mads Battefeld brillerer bag 8-mands disken
30. november 2019 | FeinschmeckerenSushi er ikke noget nyt fænomen i Danmark, men på trods af, at vi, igennem de sidste 10 år, har fået et hav af sushirestauranter fordelt over hele landet, har der ikke været én eneste fuldblodssushirestaurant efter japansk forbillede, hvor … Læs mere
Æbleskiver – Verdens nemmeste opskrift
29. november 2019 | Ingeniøren | En kommentarDu kender det sikkert. Det er mørkt og koldt udenfor og du har lyst til æbleskiver – bløde, søde og svampede æbleskiver. Du hiver en pose med hjem fra supermarkedet og glæder dig. Stor er skuffelsen, da du får varmet … Læs mere
Bror Ditlev smækker Kolding direkte på det Gastronomiske Danmarkskort
28. november 2019 | The Johan | 3 Kommentarer”En lille dåse Caviar til dessert?” – spørgsmålet kommer nærmest henkastet i forbifarten fra restaurantchefen Mark… Alle andre steder og i så mange andre kontekster havde spørgsmålet virket fuldstændig vulgært. Men her, i dette selskab, på en søndag eftermiddag i … Læs mere
Verdens bedste tomatsauce… med SMØR!
27. november 2019 | Webmasteren | 27 KommentarerEn god tomatsauce er en fantastisk spise… Her får du vores udgave på en opskrift – naturligvis med rigeligt smør!
Tomatsaucen er meget simpelt at lave og resultatet lige så fantastisk. Der er ikke noget med dyre olier eller hemmelige … Læs mere
Flødekartofler med ost og bacon
26. november 2019 | Gastromand | 22 KommentarerNogen kalder dem flødestuvede kartofler… vi kalder dem flødekartofler!
Hvad er hemmeligheden bag en god gammeldags opskrift på stuvede flødekartofler? Og hvad er tricket til den ultimative version egentlig? Piskefløde – og hold ikke igen er svaret!
Så langt så … Læs mere
Er du klar til at hoppe på bølgen af britiske bobler?
25. november 2019 | Ingeniøren | 4 KommentarerTidligere på efteråret var vi så heldige at blive inviteret en tur til Sydengland af VisitBritain. Turen bød på seks dages rundrejse i London, Kent, Sussex og Surrey, og engelsk, mousserende vin var en af grundstenene på turen.
England … Læs mere
Baconsyltetøj – because you’re worth it!
20. november 2019 | Ingeniøren | En kommentarBaconsyltetøj lyder som lidt af et fabeldyr, men det er den perfekte umamibombe i fællesskab med andre ingredienser – eller for sig selv på et stykke brød, hvis du er en lille gris.
Kombinationen af sødt, surt, salt, fedt, bittert … Læs mere
Gastromands cowboytoast med béarnaisemayo
20. november 2019 | Ingeniøren | 7 KommentarerDe fleste kender nok cowboytoasten fra et halvsløjt ungdomsklubkøkken eller måske fra frysedisken. Lav den selv og få tanket kroppen op igen med gode sager, hvis du har været ude at buldre. Komplet med bløde løg, baconsyltetøj og béarnaisemayo! Eventuelt … Læs mere
To gange tacos – og en gang sous vide snak
19. november 2019 | GastromandVi er gået sammen med Kop og Kande for at teste nogle dejlige sager til din stikkontakt. Og det er jo heldigvis sager som skal bruges i køkkenet. Vi er udenfor de mest gængse køkkensager som røremaskiner og elpiskere, da … Læs mere
ALSIK: Jesper Koch stryger til tops på Syttende i Sønderborg
18. november 2019 | Vinhjernen | 4 KommentarerJeg har lige været en tur på Als, ikk? Nærmere bestemt på nyåbnede Alsik Hotel, der med 190 værelser og landets største spa satser på at tiltrække både konferencer og luksushungrende gæster fra ind- og udland. Hotellet, i moderne nordisk … Læs mere
CITTI: Hemmelig Gastrohimmel lige syd for grænsen
15. november 2019 | Eksilsønderjyden | 6 KommentarerMere end 2000 forskellige vine, på den rigtige side af 160 gins og over end 250 slags rom!! Mere end 600 kødspecialiteter, 300 slags oste og 110 forskellige slags olivenolie! Alt i alt mere end 85.000 forskellige varer på hylderne, … Læs mere
VIN UDEN PIS: Hotte hedvine
14. november 2019 | VinhjernenNu skal du lære lidt om hedvine, Hedvig. Jeg ved teknisk set ikke, om du hedder Hedvig, men læs bare videre alligevel. Hedvin, smag lidt på det. Ordet, altså. Hed vin. ”Hed ” refererer til at det er en drik, … Læs mere
Restaurant Tolv: Drømmenes København
14. november 2019 | The JohanEn ung, blond og smuk pige fra en burgerbar på udkanten af Vesterbro har engang fortalt mig, at alle jyder har et fucking romantiseret forhold til København. Og du har sgu nok ret, Emilie, men den slags er absolut ikke … Læs mere
Gastromands surdejsskole: Speltbrød med fuldkorn
14. november 2019 | IngeniørenNår man først kommer i gang med at bage med surdej, er det svært at se sig tilbage. Den saftige krumme, den syrlige duft, den seje struktur og den sprøde skorpe … hvem har savlet på mit tastatur?? Og hvis … Læs mere
Gastromands nytårsmenu 2019 – når kun det bedste er godt nok
13. november 2019 | Eksilsønderjyden | En kommentarGastromændenes klassiske nytårs-dilemma: Du vil gerne byde dine gæster på sindssygt lækker mad – men du vil egentlig hellere bruge tiden på at skåle sammen med dem, end på at stå i køkkenet. De sidste par år har svaret på … Læs mere
Julevin for den dovne feinschmecker
11. november 2019 | AarhusianerenJulen er hastigt på vej! Der er mange meninger om vin til julemaden og det kan være svært at finde hvad dulen man skal gribe og gøre i, hvis man ikke lige har den store ledvogtereksamen i vin og mad. … Læs mere
Talisker: Campfire Hot Chocolate
8. november 2019 | AarhusianerenDe kommende måneder bliver dagene korte, der kommer morgenfrost i græsplænen, og bålet i baghaven bliver skiftet ud med pejsen i stuen. Kuren mod vinter er selvforkælelse og lidt ekstra omsorg – men det kan man jo gribe an på … Læs mere
Palægades Portvinssild med svesker
5. november 2019 | FynboenDet er efterhånden ved at være julefrokosttid, og det betyder sild på bordet hos mange. Netop sild er temaet i en kogebog vi kiggede på i april måned – Sild a la Palægade.
En lækker moppedreng, som har 100 opskrifter … Læs mere
Friske kommentarer