Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 4. august 2021

Scroll to top

Top

Pulled Pork – Den originale Gastromand-opskrift

14. juli 2021 | | 483 Kommentarer

Opskriften har næsten mytisk status i grillkredse, og når man først har lavet og smagt den langtidstilberedte gris, ved man hvorfor! Det er grillopskriften over alle grillopskrifter!

Pulled Pork er slet ikke så svært, som mange tror og kan sagtens … Læs mere

Få sommeren til at vare længere: Syltede agurker og asier

10. juli 2021 |

Lav dine egne syltede agurker og asierLæs mere

Porchetta – Suverænt Sprødt Svin på grillen!

10. juli 2021 | | 42 Kommentarer

Det er ingen hemmelighed, at jeg er stor fan af Pulled Pork, men efter at have lavet hjemmelavet Porchetta, har Pulled Pork altså fået konkurrence som den ultimative grillopskrift.

Som det er  tilfældet med pulled pork, egner Porchettaen sig suverænt … Læs mere

VIN UDEN PIS: Det forsvundne tema – igen

1. juli 2021 |

Tiden fløjter åbenbart afsted her på redaktionen og – indrømmet – vi er en anelse bagud, men skal nok komme op i smagetempo.

Denne gang skulle temaet have været ”Sjove beholdere”. Altså, her mener vi ikke skæve flasker eller kugleformede … Læs mere

Anmeldelse: Napoleon’s nye matsorte vidunder

14. juni 2021 | | 2 Kommentarer

Rigtig mange gas-grills har mere eller mindre samme grund design, grillen i midten med låg, sideborde og et skab nedenunden. Derfor skal man kigge mere på detaljerne, funktioner og kvalitet for at kunne se forskellen.

Indlægget er lavet … Læs mere

VIN UDEN PIS: .150 Magnum – The most powerful bottle in the world

8. juni 2021 |

Magnumflasker, dem taler vi alt for lidt om og gør alt for lidt ved. De kan altså noget. Nu spørger du måske, om ikke en magnumflaske bare er en flaske, der kan rumme to flasker vin?  Og jo, det er … Læs mere

Gastromand x Champagne: Moët Vintage 2012 – I Walk The Line

4. juni 2021 |

Tør man som vinanmelder skrive pænt om giganterne? Og kan man efterfølgende se sig selv og sit kernepublikum i øjnene? I dag skal det handle om anmelderens dilemma og om Champagnehuset mange elsker, nogle hader, og mange igen slet og … Læs mere

VIN UDEN PIS: Roséer er lyserøde, druerne blå…

26. maj 2021 | | 2 Kommentarer

Toogtyve flasker rosé. En enkelt havde prop, men resten venter på din grundige gennemlæsning. Det er herligt, når vi indimellem lokker forhandlerne til stortest. Især med rosé, nu hvor vi venter på de sidste vaccinationer og lidt lunere sommersol. Så … Læs mere

Mojito – Den originale drink fra Cuba

20. maj 2021 |

Ingen varm sommerdag uden en mojito, den cubanske cocktail-klassiker med lime, sukker og rom. Men lad nu være med at smadre mynte og lime til ukendelighed – det gør bare din drink bitter. Ja, faktisk bør du tilsætte limesaft i stedet for stykker af lime og være meget forsigtig, når du behandler myntebladene.Læs mere

Sprøde Surdejspizzaer

19. maj 2021 | | En kommentar

Hjemmelavet pizzadej er typisk koldhævet i køleskabet over flere dage. Det er derfor en smal sag at erstatte gæren med surdej med fremragende resultater.

Med surdej får du samme hæveevne, men du får en helt anden smag ud af det … Læs mere

Udekøkken: Et Køkken Cabriolet fra ByLogstrup

15. maj 2021 | | 3 Kommentarer

Jeg har gået længe med tanken om at forny mine madlavningsmuligheder på terrassen og har kigget efter et udekøkken til at løse den opgave.

Det er ikke nogen helt nem opgave at finde rundt i, hvilke producenter der findes, og … Læs mere

The Samuel er åben: Hellerup har kurs mod stjernerne!

5. maj 2021 | | En kommentar

SÅ ER DER ÅBENT… IGEN… Nyåbnede The Samuel sætter barren højt – ambitionerne er tårnhøje, og det er kun et spørgsmål om tid før Hellerup får sine første Michelin-stjerner!

Så er scenen ligesom sat, ik?!

Lad os lige starte med … Læs mere

Mørbradgryde – paprikagryde med svinemørbrad

5. maj 2021 | | En kommentar

Mørbradgryde! Ja, den der herlige danske klassiker, hvor en svinemørbrad svømmer rundt i en fløde-paprikasovs sammen med bacon, pølser og lidt champignon. Det smager bare virkelig godt og er ikke svært at lave.

Her på Gastromand har vi en Høvding. … Læs mere

Surf ‘n’ Turf Grillspyd med chimichurri.

4. maj 2021 |

Gøl har udfordret Gastromand til at finde smagen af sommer! Det er næsten for oplagt, ik?Og kan I mærke det. Vi er der lige snart. For vi fik lyst til kolde øl og at tænde grillen. Så vores jagt på … Læs mere

Aspargesene kommer: Seks fantastiske opskrifter med hvide og grønne asparges

4. maj 2021 | | 2 Kommentarer

Det er så småt sæson for asparges, og det betyder at vi er nogle, som hamstrer helt vildt, for sæsonen er kort.

Som inspiration har jeg samlet nogle af mine favoritter her nedenfor. Så er det ellers bare at … Læs mere

Tacos Carnitas – en lækker mexicansk klassiker

3. maj 2021 | | 2 Kommentarer

Tacos med svinekød, simret i lime og lidt mørkt øl så det trevler. Det smager fuldstændig vidunderligt og er ikke svært at lave, selvom det dog skal simre en hel del timer. Men den slags passer jo heldigvis sig selv.Læs mere

VIN UDEN PIS: Det salmoniske vinvalg!

3. maj 2021 |

Advarsel! Vi nørder lidt denne gang. Det er fordi jeg elsker de temaer, hvor vin sættes i en specifik kulinarisk kontekst, denne gang laks. Vores vinleverandører er gået til stålet for at lege med. Det er et felt af meget … Læs mere

Varme Hveder – opskriften på de lækreste og blødeste hveder

28. april 2021 | | 8 Kommentarer

En af de helligdage som jeg virkelig synes er værd at fejre er store bededag. Ikke fordi jeg sådan for alvor er kristen, men jeg er bare kæmpe fan af, at man kan overdynge sine ristede, lune hveder med tandsmør … Læs mere

SURDEJSSKOLEN: Saftige og aromatiske surdejshveder

28. april 2021 |

Det er Store Bededag, og der skal bages hveder! Her får du en hurtig måde at lave saftige og aromatiske surdejshveder.Læs mere

Panorama Mad og Vin i Silkeborg vinder Danmarks Bedste Bøfsandwich i 2020

27. april 2021 |

Med årets tre bedste bøfsandwiches fuldendes den brune trekant – et jysk område, der strækker sig fra Juelsminde i syd, til Aarhus i nordøst og Silkeborg i nordvest. En trekantet brun oase hvor man kan smage alle de bedste bøfsandwiches … Læs mere