Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 24. januar 2020

Scroll to top

Top

Guide til Balkan, del 3 – Fem Balkan-retter, du SKAL smage!

4. januar 2020 | | 3 Kommentarer

Kære læsere, undskyld! Der er gået så lang tid siden, vi lovede jer den afsluttende del af Gastromands guide til Balkan på vrangen, at man næsten skulle tro, vi havde sat Eksilsønderjyden til at stå for udgivelsen! Men bedre sent … Læs mere

Brændende Kærlighed – opskriften på lykke

4. januar 2020 | | En kommentar

Brændende Kærlighed en klassisk og meget nem hverdagsret – som praktisk talt ikke kan fejle!

På trods af sit noget metroseksuelle navn dækker Brændende Kærlighed over en klassisk ret med rigelige maskuline elementer som bacon, ost kartoffelmos og ikke mindst … Læs mere

Pommes Anna – opskriften på en kartoffelklassiker

4. januar 2020 | | En kommentar

Hvis der skal være fest – og du har lyst til at arbejde lidt mere med din kartofler, så er Pommes Anna bestemt sagen!

Pommes Anna kan vel siges, at være flødekartoflens fornemme og forfinede storesøster, hvor fløden naturligvis må … Læs mere

Gastromands surdejsskole: Focaccia

2. januar 2020 |

Du er sikkert blevet udsat for meget ligegyldigt papbrød til diverse grillfester, men det er der heldigvis råd for. Hvis du selv bager dit focacciabrød med din surdej, bliver du nyforelsket i den italienske klassiker. Syrligt, saftigt og sejt brød … Læs mere

GODT NYTÅR: Gastromand fylder 10 år, og hvad så?

1. januar 2020 | | 2 Kommentarer

GODT NYTÅR kære læser!

På overfladen er alt som det plejer. Vi har alle sammen forkælet os selv og vores nærmeste – først med julemad, god vin, gaver, dernæst med endnu mere og endnu bedre mad, vin, cocktails og ikke … Læs mere

Triple cooked fries – de perfekte pommes frites

28. december 2019 | | 78 Kommentarer

Hvad er bedre til en herremiddag end en perfekt bøf, hjemmelavet bearnaise og sidst men ikke mindst: Hjemmelavede perfekt sprøde pommes frites?! Ikke meget vel…

Advarsel! Som det er tilfældet med hjemmelavet bearnaise, kan du aldrig gå tilbage, når først … Læs mere

Gin & Tonic til Nytårsaften

28. december 2019 |

Nytårsaften er lig med god mad og især drikke, hvis man spørger vores egen hus-bartender Morten Krag; “Nytårsaften skal være en fest i selskab med gode venner og familie. Der skal indtages kulinariske perler samt ekstravagante cocktails. Man må aldrig gå … Læs mere

Oksehøjreb med blomkål og sherrysauce

28. december 2019 | | En kommentar

Et godt stykke oksekød går man ikke forkert i byen af – gå aldrig ned på kvaliteten!

LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu – Når kun det bedste er godt nok!

Gå til opskrift Udskriv Velbekomme!Læs mere

Chokolademazarintærte med citrus og kakaosorbet

28. december 2019 |

Desserten skal være sød og lækker, vi foreslår en god chokolademazarin med sorbet.

LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu – Når kun det bedste er godt nok!

Gå til opskrift Udskriv Velbekomme!Læs mere

Dampet torsk med rogn-blanquette

28. december 2019 |

Forretten skal være fisk – og nytårstorsken er en klassiker, som vi ikke går udenom i år.

LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu – Når kun det bedste er godt nok!

Gå til opskrift Udskriv Velbekomme!Læs mere

Nytårsmenu-snack: Natlægens Dyremad

28. december 2019 |

Der skal snacks til nytårstalen – og natuligvis champagne. I år forsøger vi os med en luksuriøs udgave af Dyrelægens Natmad – vi kalder den Natlægens Dyremad.

LÆS OGSÅ: Den Perfekte Nytårsmenu – Når kun det bedste er godt nok!

Læs mere

Heston Blumenthal 24 timers bøf: Den ultimative bøfoplevelse!

28. december 2019 | | 143 Kommentarer

Intet madsite for mænd uden opskriften på den perfekte bøf – Heston Blumenthals motto er “in search of perfection” og med denne opskrift, rammer han lige i øjet – det bliver simpelthen ikke bedre og så er det tilmed nemt … Læs mere

Gastromands Nytårspunch: lets get the party started

28. december 2019 | | 4 Kommentarer

Opskrifter opstår vel egentlig altid rimelig tilfældigt ikke? I mit tilfælde er det som regel når jeg har nogle rester eller fordi jeg lige skal mixe noget sammen og bum! Så har man en fed opskrift, som bare skal deles – det her … Læs mere

NYTÅRSCOCKTAIL: Festlig, farverig og usandsynlig fræk

27. december 2019 | | En kommentar

Står du og mangler inspiration til en festlig, farverig og usandsynlig fræk Nytårscocktail? Så led ikke længere!

Brasilianskfødte Santos Dumont er ikke bare en opfinder og pionér, men står også for noget virkelig lækkert og smagfuldt rom. Som skabt til Nytårsfesten!

Denne … Læs mere

NYTÅRSCOCKTAIL: Kom flyvende fra start til Nytårsfesten

27. december 2019 | | En kommentar

En veldrejet og flot serveret Cocktail kan virkelig være med til at sætte den helt rigtige stemning, før festen overhovedet er gået i gang. Derfor er det selvfølgelig vigtigt at en lækker cocktail er en del af planlægningen af … Læs mere

Oksetatar med rødbede, peberrod og urter

27. december 2019 | | 3 Kommentarer

Dette er en af opskrifterne til Gastromands Nytårsmenu 2013.

Gå til opskrift Udskriv

Læs mere

Træt af den traditionelle nytårsmenu: Gastromands Nytårsburger

27. december 2019 |

Nytår er årets fest ik’? Aftenen hvor alle lige giver den lidt mere gas med maden og vinen og alt skrues op til at være det helt store. Men nogle gange er det bare rart med et alternativ til den helt … Læs mere

Ceviche af Pighvar med gulerodspuré og brunet smør

27. december 2019 | | 13 Kommentarer

Så rammer vi snart Nytår – I skrivende stund er der kun få dage tilbage og med julen sikkert bag os, så er det på tide, at indhente inspiration til årets fest!

Denne ret giver respekt når du serverer den … Læs mere

Gintossens 5 bud på Nytårets Gin-cocktails – enkle og fulde af fest

26. december 2019 |

Nytår…! Altid en fantastisk anledning til at gøre lidt ekstra ud af tingene – lave lækker mad, invitere vennerne, hygge, feste og selvfølgelig en perfekt anledning til at servere nogle festlige cocktails! Og her er så udfordringen: For hvad skal … Læs mere

Anderillette på sprødt surdejsbrød – en lækker klassiker

24. december 2019 | | 2 Kommentarer

Rilletter er klassiske, franske egnsretter, der giver varme og nydelse i en kold tid. Mængden af fedt, især på toppen, er med til at konservere retten, så den kan holde sig i lang tid. Navnet kommer af “rille“, der betyder … Læs mere