Image Image Image Image Image Image Image Image Image Image

Gastromand.dk | 4. juli 2020

Scroll to top

Top

Sommerdrinks: Pink grape og gin

9. juni 2020 |

REKLAME: Flasken er stillet til rådighed af Pernod Ricard Danmark

Vi fortsætter med flere simple sommerdrinks, og igen er vi ude i noget hvor alle kan være med.

Sagerne skal bare blandes sammen og serveres. Det er sguda nemt, … Læs mere

Nem og lækker aftensmad: Grillede burritos med kylling

6. juni 2020 | | En kommentar

Nu kan vi jo ikke leve som konger hver dag, så nogle gange må vi bare gøre tingene lidt nemmere.

Her kommer en af de der nemme hverdagsretter, som ikke kræver synderligt meget tid – eller ingredienser.

Tip:Læs mere

Studio: Der dufter stadig af stjernestøv i den gamle toldbygning

5. juni 2020 |

INVITERET: Gastromand og medspiser var inviteret på frokost af ejerne af The Standard/Studio.

Det er ikke nemt at arve en Michelin-stjerne. Det måtte Studios nye køkkenchef Alan Bates indse i starten af året, da Michelin dryssede stjernestøv over norden i … Læs mere

Danmarks Bedste Bøfsandwich: Årets Brune Legende 2020 er

4. juni 2020 |

De Brune Riddere uddeler årets hæderspris, Den Brune Legende, til uændret bøfsandwich-opskrift siden 1964 i Løgumkloster.

Det er med udsøgt fornøjelse at De Brune Riddere, dommerpanelet bag den årlige kåring af Danmarks Bedste Bøfsandwich, hermed overrækker årets hæderspris i 2020, … Læs mere

Ingeniøren tester: Ztove

1. juni 2020 | | 2 Kommentarer

Appen fortæller induktionskomfuret, hvad det skal gøre, og den snakker så sammen med gryden eller panden, der fortæller, hvor varm den er. En logisk videreudvikling af moderne induktionskomfurer – nu med lidt mere hjerne i komfuret.

Vi har fået tilsendt … Læs mere

VIN UDEN PIS: Smæk på fadet

31. maj 2020 |

Fadlagring af vin er et omdiskuteret emne. Mange vindrikkere har ikke noget imod en ordentlig omgang egetræ, mens purister foretrækker den rene, saftige frugt uden påvirkning af træ.

Der har ellers været tid nok til at debattere emnet, siden kelterne … Læs mere

Rabarber Clafoutis

27. maj 2020 |

Må vi ikke byde på en clafoutis? Måske verdens nemmeste frugtkage.

Lige nu vælter der bare rabarber op i min have til den store guldmedalje. Og det gør faktisk slet ikke noget, for rabarber er nok oppe i en top … Læs mere

Jordnær X AOC: Eric og Søren i 4-stjernet topmøde

26. maj 2020 |

Jordnær er talk of the town efter, de i fjord, højst overraskende fik tildelt en stjerne af Michelin. Og sørme om ikke de fordoblede stjernehøsten i februar i år. Den slags resulterede præ-corona i lange ventelister og derfor var glæden … Læs mere

Er Kim Danmarks bedste hjemmebrygger?

26. maj 2020 | | 2 Kommentarer

At kalde en person uden trofæer eller andre priser, for Danmarks bedste håndbrygger er måske lidt en satsning. Men af den mængde håndbryg jeg har både smagt og bedømt, så ligger det her mange niveauer over alt andet. Hail Hops … Læs mere

Tuesdays GT: Hindbær/Rabarber GT

26. maj 2020 |

Ahhhrrr.. Gin & Tonic.. vi elsker det på Gastromand, så her kommer endnu en.

Gin’en er fra Norge og hedder Skagerak. Jeg fandt den på tilbud, og for en gin som koster under 200 kr., så er den bestemt … Læs mere

Cheeseburger med chili, bacon ‘n’ onion jam

23. maj 2020 | | 5 Kommentarer

Er du lidt lækkersultet og tænker lidt ekstra kalorier ikke skader, så er dette et pift til den klassiske cheeseburger opskrift. 

Så hermed får du Cheeseburgeren med Chili-Bacon’n’Onion Jam.

PRØV OGSÅ: Den perfekte Cheeseburger

Enjoy!Læs mere

Noma er genåbnet som burger- og vinbar: Kan den leve op til hypen?

21. maj 2020 | | 3 Kommentarer

Det er hårdt at tænke på, at det først er nu, hvor restauranterne endelig har fået lov til at åbne igen, at de virkelig skal stå distancen i denne tid. Under nedlukningen har staten dækket 75 procent af lønomkostningerne, men … Læs mere

Sommercocktail: Paloma

21. maj 2020 |

REKLAME: Flasken er stillet til rådighed af Pernod Ricard Danmark

Vi fortsætter vores cocktailtema og denne gang med tequila. Resultatet er en lidt frisk og frugtig sommerbandit, som er svær ikke at holde af.

Jeg har igen allieret mig … Læs mere

Surdejsvafler: Pift din morgenmad op med de lækreste nybagte surdejsvafler

20. maj 2020 |

Hvis du har fulgt med i vores surdejsskole, har du nok oplevet at have en masse surdej til overs. Når du fodrer din surdej, skal du normalt kassere minimum halvdelen.

Brug en god portion af din surdej på disse vafler, … Læs mere

Danmarks flotteste gin fra Danmarks eget eventyrland.

19. maj 2020 |

Danmark er et dejligt land. Men i det fjerneste hjørne af vores smukke land, gemmer sig en lille perle. Nemlig vores eget lille eventyrland, Bornholm.

Udover at rumme landets absolut flotteste natur, bedste røgerier og landets bedste drikkevand. Så gemmer … Læs mere

Restauranterne er klar til genåbningen – er du?

18. maj 2020 |

I dag er dagen, vi alle har ventet på: De danske restauranter og caféer må igen åbne dørene til mere end blot afhentning af take-away!🥳🥂❤

Det er dagen, som mange har ventet på, siden nedlukningen tilbage i marts!

Restauranterne er … Læs mere

Årest camping-rom er landet: Ron Esclavo, Gran Reserva

18. maj 2020 |

Det bliver sgu nok ikke til mange charterture eller oversøiske ferier i 2020. Tak Corona… Din kælling!

REKLAME: Flasken er stillet til rådighed af 1423 ApS

Nå, hva’ skal vi så? Mon ikke det bliver camping, sommerhus, havefester og alt … Læs mere

Sommercocktail: Rar Rabarber

17. maj 2020 | | En kommentar

Der er efterhånden ret lang tid siden at jeg var på en lidt impuls rundtur hos Mosgaard Whisky.

REKLAME: Flasken er stillet til rådighed af Mosgaard Whisky A/S

Turen var sammen med en god ven, som også kender Jes – … Læs mere

Sommercocktail: Lillet Vive

16. maj 2020 |

Den normale sommer med festivaler og koncerter, rejser og lignende ser ud til at være aflyst. Så havefester og sommerhus er erstatningen i år.

REKLAME: Flasken er stillet til rådighed af Pernod Ricard Danmark

Jeg savner Musik i Lejet. Tid … Læs mere

Gastromand x Champagne: Krug Grande Cuvée – Born To Be Wild

15. maj 2020 |

”Ingen over, ingen ved siden af” – det er mange Champagneelskeres dom over Kongen af Reims, Champagne Krug, som nu er klar med 168. udgave af deres legendariske Grande Cuvée. Gastromands Champagnedreng var så heldig at få fingrene i en … Læs mere