Opskrifter
Opskrifter
Henter…
2
- 2X Snacks til Nytårsmenuen
5
- 5 ting, du slet ikke har fattet om økologisk ost
A
- Aligot - 4. etape af Gastromands Tour de France
- Alternativ Bolognese
- Amerikanske pandekager - luftige og uimodståelige
- And på grillen - et sikkert julehit!
- Andebryst med ferskner - 2. etape af Gastromands Tour de France
- Andebryst og letrøget lever tilberedt i sous vide ovn
- Andeburger med æble og bacon
- Andelår sous vide
- Anderillette på sprødt surdejsbrød - en lækker klassiker
- Arme Riddere - opskrift på den glemte morgenmad
- Asian Sensation - røget ål
- Aspargesene kommer: Seks fantastiske opskrifter med hvide og grønne asparges
- Autentisk Spaghetti Carbonara - verdens bedste pastaret!
B
- Bacon 'n' Waffles - Breakfast for Champions
- Bacon Apple Sundae Icecream: En Dessert kinda æbleflæsk
- Bacon Explosion - ord er overflødige!
- Baconhotdoggen - Årets baconret!
- Baconsyltetøj - because you're worth it!
- Bagel med røget laks og cream cheese
- Bagte kastanjer med bearnaisesmør
- Banana Toffee Pie - den ultimative super bowl dessert
- Banankage - lækker og svampet
- Bananmuffins på bare 20 min. - verdens bedste og nemmeste
- Bananpandekager - det geniale alternativ til amerikanske pandekager
- Bangers and Mash – Doggystyle!!
- Basis barbecue marinade - god til alt!
- Bearnaise-Brunch-Burgeren er landet (advarsel)
- Beef Wellington med Rødvinsglace
- Beignets Champenois - 11. etape af Gastromands Tour de France.
- Beskidte breakfast muffins - så er der krudt til hele dagen
- Biksemad - med spejlæg og bearnaisesauce!
- Blåmuslinger med hvidvin og safran - sommermad når det er bedst
- Blæksprutterne er her! Så hvorfor spiser vi dem ikke?
- Bløde og søde løg - luksus med kun 3 ingredienser
- Boeuf Bourguignon
- Boller i Karry - en ægte dansk klassiker
- Boller i Karry a la Gastromand
- Borscht - Ukraines nationalret
- Bouillabaise - 5. etape af Gastromands Tour de France
- Braiserede svinekæber med svampe og trøffelolie i kålpakker
- Braiseret oksespidsbryst med glaserede rødbeder, rosenkål og blommer
- Braiseret svineskank med grøn kartoffelmos, konfiterede løg, ølglace
- Braiseret, grillet nakkefilet med rabarberchutney, salat og spidskål
- Brunchpizza med chorizo, svampe og æg
- Brunede kartofler - perfekt resultat hver gang
- Brunsviger - opskrift på den bedste, bløde og mest snaskede brunsviger
- Brændende Kærlighed - opskriften på lykke
- Burger: Ostebomben med friteret chili-cheese "bøf"
- Burgerboller: Opskriften på perfekte, søde og bløde burgerbolle
- Burgeropskrift: Umamibomben med portobello, bløde løg og trøfelmayo
- Butter Chicken - en autentisk indisk opskrift
- Butterdejs-pizza med kartoffel, bacon og rosmaring
- Bær-blær: Hjemmelavet Solbærrom!
- Bøf Stroganoff à la Gastromand
- Bønnegryde med vildtkød og flutes
C
- Carbonade Flamande - 12. etape af Gastromands Tour de France
- Carbonara - "Den grønne"
- Cassoulet - fransk slankemad eller...?
- Ceviche af Pighvar med gulerodspuré og brunet smør
- Cheddar Cheese Rolls med Sour Cream
- Cheeseburger & Bacon-Onion Jam
- Cheesy Corn - en fræk side dish til din barbecue
- Chicken Korma
- Chicken Sorpresa
- Chicken Vindaloo - too hot for you?
- Chicken and Waffles - med ost og bacon selvfølgelig
- Chicken gumbo med krydret pølse
- Chili con Carne - den ultimative opskrift
- Chili-beefdog... HOT
- Chokoladeboller - bløde, søde og snaskede
- Chokoladekage med masser af chokolade (og ingen mel)
- Chokolademazarintærte med citrus og kakaosorbet
- Choripán: svedige, sydamerikanske hotdogs
- Chorizo/reje quesadilla med røget guacamole
- Christmas G&T: Ny dansk gin med tredobbelt juleskrue
- Citron/parmesan paneret kylling med rodfrugter
- Clafoutis - når der skal fransk til dessert
- Cocktail Of The Month: Brandy This
- Cocktail of the Month: Rumhattan
- Cocktail of the Month; ISBJØRNEN er tilbage
- Cocktail of the month: Pivfræk Påskebandit
- Confit de Canard - confiterede andelår
- Confiteret Kylling à la Wellington
- Confiteret hvidløg
- Coq au Vin (rouge)
- Crispy Fried Chicken
- Croque Madame - klassisk fransk tømmermændsmad
- Croque Madame: verdens bedste morgenmad?!
- Croque Monsieur: The Gentlemans Sandwich
- Croquetas med skinke og svampe
- Crumpets med asparges og stenbiderrogn til Paul Cunningham.
- Crème Caramel - den lysebrune lillesøster
- Curry med svin og kartofler
- Côte de boeuf med bearnaise og sprøde kartofler
- Côte du Boeuf - Sådan steger du bøffernes konge
D
- DANMARKS STØRSTE PÅSKEFROKOST: Oste fra øst og vest med chutney
- Dahl med hjemmelavet karry, paneer og chili
- Dampede hvide asparges med brunet smør, nødder og estragon
- Dampede hvide asparges, røgede rejer og mousseline-skum
- Dampet torsk med rabarber, selleri og let grøn bouillon
- Dampet torsk med rogn-blanquette
- David Skytte gæsteblogger om det spanske køkken og "Judiones de la Granja"
- De perfekte "Thai" Fiskefrikadeller
- De ultimative nachos
- Den perfekte Cheeseburger
- Den perfekte Roastbeef - opskriften du har ledt efter!
- Den perfekte morgenmad: Croissant med Pølser og Ost
- Den til grillen: Hvidløgs/urtemarinade
- Den ultimative Thanksgiving Football menu
- Den ultimative dessert-synd: Beer-battered Mars bar
- Det perfekte tilbehør: Chili-Chutney...
- Deviled Eggs - en perfekt pleaser på påskebordet
- Disse udskæringer er suveræne i sous vide'en
- Dobbelt op på Rom: London Dock og Santos Dumont XO - "AH Riises fætter"
- Double Chocolate Pecan Cookies med marshmallows og bacon
- Drømmekage - fræk opskrift på drømmekage fra Brovst
- Duck Wellington - Beef Wellington med and
E
- Efterårs-vildt: Carpaccio af buk med bøgehatte, maltjord og Frederiksdal kirsebærglace
- Eisbein und Schweinhaxe mit Sauerkraut und erbspure
- Election Dinner
- Elvis' favorit: Peanutbutter-banana-bacon-sandwich
- En baconlovers dessert: Æg & Bacon is
- En gave til fars dag: Wild Burrow Gin
- En hot weekend: Røræg med chili og en bitter til, tak!
- En snackparade der går lige i trussen
- Endelig en opskrift: Maltboller - med ØL!
- Engelsk bøf med ras el hanout, coleslaw og Blå Congo
- Er det helligbrøde: Brunsviger-cheesecaken er her!
- Er du klar til at hoppe på bølgen af britiske bobler?
- Erland gæsteblogger om Pulled Pork - sous vide style
- Et bud på nytårsdesserten: Hvid chokolade Risotto
- Et stykke smørrebrød med østers, tak!
F
- FORLOREN HARE - fordi vi élsker bacon!
- Falafler - idiotsikker opskrift på frække og fremragende falafler
- Familiemad: Kylling i fløde med stegte grøntsager
- Fasan sauté Stroganoff à la GM
- Fastelavnsboller med rigeligt remonce og chokolade
- Faster Philip gæsteblogger om mad med spiritus
- Fest på morgenbordet: Brombærsyltetøj med rom
- Filet af sommerbuk med ærtepuré og dampede løg
- Findes der salat for mænd?
- Fish 'n' Chips med ærtemos og tartarsauce
- Flamberet Peberbøf
- Flæskestegssandwich med rødkål og syltede agurker
- Flødekartofler med ost og bacon
- Flødestuvede Champignons, Lufttørret Skinke, Toast
- Foie gras terrine - den ultimative luksus
- Food On Film - Take 8: Lady & Vagabondens spaghetti and meatballs
- Food On Film - Thanksgiving special: Ross' Moistmaker Sandwich fra "Friends"
- Food On Film - take 4: Ratatouille
- Food On Film - take 9: Chefs Chocolate Salty Balls
- Food on Film - take 1: Big Kahuna Burger
- Food on Film - take 3: The Whammy Burger
- Food on Film - take 5: The 5$ Shake...
- Food on Film – take 2: White Castle Burger
- Food on Film – take 6: Ostrich steak with Highliner on the side
- Forrent med koldrøgede rejer, 2 x rygeost, sprødt rugbrød og grønt
- Fransk Løgsuppe med ostegratineret brød
- Frikadeller pimpet med andekråser - perfekt til julefrokosten
- Frikadeller: Opskriften på perfekte frikadeller
- Friskskudt råbuk med cremede bønner
- Friteret kammusling i tempuradej med caviar og avocado/wasabi-dressing
- Friteret steak - på 24 sekunder
- Fyldte pandekager - Asian Style
- Fynsk forårstapas II: Nye små kartofler, søde rødløg, rygeostcreme
- Fynsk forårstapas: Kartoffelblinis, asparges, parmesan
- Fynsk kartoffelsalat med rygeost
- Fynske Drømmekage-muffins
- Få sommeren til at vare længere: Syltede agurker og asier
G
- GASTROMANDS NYTÅRSMENU 2011
- GM Spot: Niklas Jensen & Mads Hansen - Torsk, æblerøget stenbiderrogn og revet foie gras
- GUIDE: 5 lækre østers du skal kende
- Galette Bretonnes - 17. etape af Gastromands Tour de France.
- Gammeldags æblekage
- Gammeldaws kylle med skilt sovs og råsyltede argurker
- Gastromand Cheeseburger
- Gastromand Remakes: Homemade Nuggets - McDonalds go home!
- Gastromand elsker Tour de France. Prologen!
- Gastromand elsker krydderurter: Lynhurtig ramsløgsdip
- Gastromand goes Italian - The Big Italian
- Gastromand goes Tapas I: Crostini med gedeost og løgconfit
- Gastromand goes Tapas II: Patatas Bravas med Aioli
- Gastromand goes Tapas III: Albondigas (kødboller i sovs)
- Gastromand goes Tapas IV: Fyldte svampe med bacon
- Gastromand goes Tapas V: Grillede asparges med manchego
- Gastromand goes Tapas: Figner, mozzarella, serano og mynte
- Gastromand går til filmen #1: Bacon Explosion
- Gastromand går til filmen #2: Bolognese - quick 'n' dirty
- Gastromand går til filmen #3: Nuggets & Chili Bacon Cheese dip
- Gastromand går til filmen #4: Stegt flæsk med persillebearnaise
- Gastromand går til filmen #5 - The Gastromand Burger
- Gastromand går til filmen #6: Sådan laver du perfekte frikadeller
- Gastromand i vildmarken - Vintervin fra Andrup
- Gastromand laver morgenmad: Madame Croque
- Gastromand vs. Food: The Mac 'n' Cheese Sandwich
- Gastromand's Super Bowl Menu XLV
- Gastromand-brunch – Part III: French toast, råsyltede bær og masser af Nutella
- Gastromands Juleburger
- Gastromands Nytårsmenu 2010 - Del 1
- Gastromands Store Påskefrokost
- Gastromands Super Bowl Menu XLIV
- Gastromands Surf n’ Turf pizza
- Gastromands cowboytoast med béarnaisemayo
- Gastromands første nytårsmenu - opskrifter og inspiration til årets nytårsmenu!
- Gastromands grilltips for dummies
- Gastromands hjemmelavede Italiensk salat
- Gastromands nytårskur: Steak-Sandwich
- Gastromands nytårsmenu 2010 - del 2
- Gastromands nytårsmenu 2022: Bagt torsk med cider og hjertemuslingesauce + Muslingetærte
- Gastromands nytårsmenu 2022: Dobbelt østers til Daisys tale
- Gastromands nytårsmenu 2022: Gris med hasselnød, kål og caviar
- Gastromands nytårsmenu 2022: Oste-Æbleflæsk tæsk!
- Gastromands nytårsmenu 2022: Stegt hummer med kombuchabisque
- Gastromands nytårsmenu 2022: Tomahawk med saltbagte løg, trøffel og peberglace
- Gastromands påskekage
- Gastromands top 3 over grillopskrifter
- Gastromands vegetarbøf: Det tætteste du kommer på the real thing
- Gateau Marcel med vanilieis og hindbærcoulis
- Geniale Doritos Nuggets!
- Genialt: Chokoladetærte med hasselnødder på 20 min
- Gin & Tonic Sorbet - en rigtig party dessert!
- Glaserede svinekæber på skovtur...
- Glem alt om oksemørbrad: Disse udskæringer er både bedre og billigere
- God til grill: Amerikansk Barbecue Sauce
- Gourmet Chicken Wings
- Granatæble-shots - just to get the party started
- Gratinerede Østers - 15. etape af Gastromands Tour de France.
- Gravad Laks
- Grease Increase: Rösti Toast
- Grilled Cheese - eller Toast med masser af ost
- Grillede asparges og forårsløg
- Grillede østers med hollandaise, bacon og nødder
- Grillet Lammeculotte med ærte francaise
- Grillet Sommersalat med forårsløg, asparges, ærter og mynte
- Grillet Surf 'n' Turf - Tomahawk style
- Grillet basilikumkylling med svampe-risotto
- Grillet fladbrød med græskar, straciatella, pomelo og ramsløgolie
- Grillet fladbrød med lammespyd og Pimientos de Padron
- Grillet laks med nye danske kartofler, grønne asparges og sour cream
- Grillet lyssej med timian, citronskal og BACON
- Grillet svinemørbrad med nudler, forårsløg, koriander og chili
- Grillet tværreb - med øl!
- Grillet vildsvineryg - en del af "en svinegod vintermenu"
- Grillet, farseret blomkål - en nyklassiker
- Grillgratinerede rødløg AKA Verdens bedste løg!
- Grillmarinade - Gastromand-style
- Grillmarinade med Gammel Dansk
- Grydebrød og ølandshvede
- Grydestegt Kylling med "Skilt sovs" og råsyltede agurker
- Græskarsuppe med creme fraiche og bacon
- Grønne asparges med kammusling, urtecrumble og brunet smør
- Guide: Sådan steger du den perfekte lammekrone
- Gæsteblog: Chefkokkens nytårsmenu - del 1
- Gæsteblog: Chefkokkens nytårsmenu - del 2
- Gæsteblog: Coniglio in porchetta - Farseret kaninus
- Gæsteblog: Forfør hende på Valentinsdag
- Gæsteindlæg: Pigerne har ordet!
H
- Hala Madrid: GT'en der en konge(klub) værdig
- Halifax Juleburger: Nu er det snart "Jul på Vesterbro..."
- Halloween Special: Græskar Chutney
- Halloween Special: Græskarkage med 1 kilo slik!
- Halloween Special: The Horror Burger!
- Halloween special: Græskarsuppe med rigelig fløde...
- Hasselback-kartofler - super sprøde og møre kartofler
- Havbars i saltdej - 14. etape af Gastromands Gastronomiske Tour de France
- Hawaii-pizza - ja, den med ananas
- Heftig marengsbombe med skum, pærer og lade
- Helstegt kylling med ramsløgpesto og puylinser
- Helt enkelt: Thaibøf
- Heston Blumenthal 24 timers bøf: Den ultimative bøfoplevelse!
- Hjemmelavede Baked Beans - Tømmermændsmad Decadence...
- Hjemmelavede Hotdogs med det hele - The Gastromand way
- Hjemmelavede grillpølser - få tips til de perfekte pølser
- Hjemmelavede majstortillas og tacoskaller - ganske nemt
- Hjemmelavede marinerede sild
- Hjemmelavede nachos med Chili-bacon-cheese dip
- Hjemmelavet Burger - opskriften med perfekte bøffer & burgerboller
- Hjemmelavet Gourmetpizza med parmaskinke, rucola og parmesan
- Hjemmelavet Hyldeblomstgin
- Hjemmelavet Spareribs, pestokartoffelsalat og Ceasar
- Hjemmelavet Tunmousse - som mormor lavede den!
- Hjemmelavet Whisky Sauce - the one and only
- Hjemmelavet bacon
- Hjemmelavet bearnaise sauce - en idiotsikker opskrift!
- Hjemmelavet bøfsandwich med brun sovs
- Hjemmelavet carpaccio med friske bønner
- Hjemmelavet durum med lam og pistacienødder
- Hjemmelavet hvid chokolade is, jordbær is, "trøffel"
- Hjemmelavet hyldeblomstsaft - nem, lækker og læskende sommersaft
- Hjemmelavet hønsesalat à la Gastromand
- Hjemmelavet karrysalat
- Hjemmelavet kartoffelsalat - den eneste opskrift du behøver
- Hjemmelavet leverpostej - Gastromand-style!
- Hjemmelavet pastrami: Opskriften på amerikanernes sandwich-favorit
- Hjemmelavet remoulade - så nemt er det!
- Hjemmelavet rødkål à la Gastromand
- Hjemmelavet sprøde falafel med fladbrød
- Hjemmelavet stenovnspizza med kartofler, kantareller og confiteret and
- Hjemmelavet stenovnspizza med røget and, balsamicoløg og karamelsten
- Hjemmelavet æggesalat på 15 min. - den eneste opskrift du behøver
- Hjemmerørt mayonnaise opskrift - så nemt er det!
- Hollandaise - Quick 'n' Dirty
- Hurtig pizza uden hævning
- Hvid Bourgogne: Overpriced eller alle pengene værd?
- Hvide asparges med hjemmepisket hollandaise
- Hvide asparges med krondyrfilet og trøffelhollandaise
- Hvide asparges med røget creme fraiche og rogn
- Hvide asparges, bagt lange med crumble og asparges/hvidvinssauce
- Hyggemad: Skærising med citronsovs
- Hønsesalat - den ultimative
- Hønsesalat med stenbiderrogn
- Høvdingegryde med oksekød, bacon og cocktailpølser
- Høvdingeplade - Hjemmelavet OLD SCHOOL Pizza
I
- I sæson: Vores bedste opskrifter med svampe
- Ildtema: Mikkel Karstads favoritretter over bål
- Indisk Hotpot: Spicy Lam Bhuna
- International Pie Day: Shepards Pie!
- Intervalstegt kalvefilet med glaceret gulerod, kartoffelfondant og rødvinsglace
- Irish Coffee - få opskriften på den perfekte Irske
- Irish Stew - den ægte vare
- Italiensk grillmenu - Sølvbedesalat og citronpasta
- Italienskglaseret lam, asparges, små gulerødder og pastinakcreme
J
- Jagten på den ultimative brownie
- Jagtsæson: Vildtragout af råvildt
- Jagttema: Vildsvin-burger med grønkålsslaw
- Japanske Soufflé-pandekager - lækre og luftige
- Jomfruhummerhaler med ufattelige mængder hvidløg
- Jordskokkesuppe med kammuslinger og brødcroutons
- Julesovs - quick and dirty
- Junk Food Deluxe: Perfekt pita kebab med hjemmelavet creme fraiche dressing
- Junk Food Deluxe: Sloppy Joes
- Jægerindens Dådyrfilet med jordskokkemos
- Jægerindens Wiener-vildsvineschnitzel
- Jægerindens grillet dyreryg i mørk øl
- Jægerindens vildtkølle i saltdej
K
- KFC Remake: The Double Down
- Kalkun Burger med cranberry-relish, rösti og brun sovs!
- Kalveskank: The Moroccan Way
- Kalvesteaks med langtidsbagt tomat og glace
- Kalvetatar med porre og peberrod
- Kalvetatar med stenbiderrogn og syltede løg
- Kammuslingceviche - med et lille twist.
- Kammuslinger sous vide med BACONKAVIAR!
- Kanelsnegle - bløde, søde og snaskede
- Kanin med svesker - 1. etape af Gastromands Tour de France
- Kansas City Burnt Ends
- Karrysild - lækker og hjemmelavet
- Karrysild med friterede deviled eggs
- Kartoffel, æggeblomme & stenbiderrogn - en ægte forårsbebuder
- Kartoffelmos - fed og cremet
- Kartoffelreder med stenbiderrogn
- Kartoffelrose - sådan gør du 🥔🌹
- Kartoffelsuppe med porre og løg
- Kedgeree med hvidfisk og æg
- Kinesisk Nytår: Forårsrulle, Svinekæber, Saltbagte kartofler
- Klassiker: Herregårdsbøffer med ærter og bearnaise
- Klassisk Tartar - super lækkert
- Klassisk fiskesuppe med hummer, rejer og hvidvin
- Klassisk ostefondue
- Klassiske madeleines kager - 9. etape af Gastromands Tour de France
- Kokkeelevens Tarte tatin
- Kokkelærlingen og Årets vildtret - Forretten
- Kokkelærlingen og Årets vildtret - Hovedretten
- Kold Vinegarsauce
- Konfiteret svin - den forbudte fedtbombe?
- Koteletter med pocheret æg og vinterkål
- Krebinetter eller Karbonader: Smørstegte mirakler
- Krondyrfilet med urtecrust og brombærsauce
- Krydret kamsteg med sprøde svær og balsamico-kartofler
- Kylling Danois - Grydestegt kylling à la mormor
- Kylling i vin jaune - 10. etape af Gastromands Tour de France.
- Kyllingefrikasse a la Stenalderkost
- Kåldolmere - Huntingstyle
- Kængurubøf med bagt/most kartoffel
L
- Lagkage med nougat, krokant, trøffelmousse og rom!
- Laks, peberrod og hygge
- Lamme-roastbeef med selleriremoulade
- Lammeburger med Tzatziki og Syltede Løg
- Lammemørbrad sous vide med friske kantareller og persille
- Langtidsstegt Lammekølle i stegeso
- Langtidsstegt and - den perfekte opskrift til Jul og Mortensaften
- Langtidsstegt flæskesteg med knasende sprød svær
- Langtidsstegt svinemørbrad - en del af "en svinegod vintermenu"
- Langtidsstegt svineskank med selleri og brombær
- Lasagne - børnenes (og Garfields) favorit!
- Lasagne med hjemmelavet pesto, tomat og béchamel sauce
- Le Mans Menu med Manér - 24 Heures Deluxe!
- Letrøget kammusling på skovtur
- Lobsterrolls - flabet luksus-fastfood med hummer
- Luksusburger i briochebolle
- Lækker langtidsstegt Gås - til Jul og Mortens aften
- Lækker mad på 20 min.: Frisk pasta med Ramsløgspesto
M
- Mac and cheese med dansk øko-ost
- Mac'n'Cheese - med 2 slags ost og chili
- Madbloggernes 10 bedste ramsløgsopskrifter
- Madbloggernes 12 bedste grillopskrifter
- Man vs. Food - The Super Hotdog!
- Man vs. Food: 1/2 m hotdog med chilisauce, ostesauce og agurkerelish
- Man vs. Food: Steak Burger med ribeye, rösti og rigeligt ost
- Man vs. Food: The Cricket Burger!
- Man vs. Food: The Machine Gun Sandwich
- Marinerede Sild ala Gastromand
- Mashed Sweet Potatoes - fluffy mos af søde kartofler
- Meatballs i spicy chilisauce - The Balls of Steel from Rocky Mountain
- Meatloaf Burger
- Mexican sideshow: Wings & Sweet potatoes med habanero salsa og guaca
- Mexicansk Chiligryde - HOT
- Mexicansk brunch à la Gastromand
- Mexicansk morgenmad - Wake me up inside
- Mikele gæsteblogger om en lækker italiensk julemenu
- Millionbøf - opskriften på den klassiske, danske udgave af Bolognese
- Mojito - Den originale drink fra Cuba
- Mormormad: Bankekød
- Mormormad: Frikadeller og kål
- Mormormad: Grillkylling med råsyltet agurkesalat
- Mormormad: Karbonader med grønærter og gulerødder
- Mormormad: Suveræn Skipperlabskovs
- Mormormad: Æbleflæsk Remake
- Morten Koks hjemmerøgede økoørred
- Morten Koks kalvemørbrad med gran, aske, kantareller og hyben
- Mortens and i nye klæder...
- Moules Marinieres Extravaganza
- Moules Marinieres Extravaganza - champagnedampede blåmuslinger
- Månedens Cocktail; Kakao & Kaffe Negroni
- Mør ribbenssteg sous-vide, sprøde svær og gule beder
- Mørbradgryde - paprikagryde med svinemørbrad
N
- Nachos med chorizo og ost
- Nem brunch à la Jamie Oliver
- Nem hjemmelavet Coleslaw - den eneste opskrift du behøver!
- Nem og lækker aftensmad: Grillede burritos med kylling
- Nem pastaret med svampe og marsala
- Nem ramen: hurtig opskrift på japansk suppe med miso, soyasyltede æg og udon-nudler
- Nemme boller i rød sauce (Pasta med kødboller på 20 minutter)
- Nemme morgenboller
- Nemt og lækkert: Risotto og tunsteaks
- Nemt, lækkert, luksuriøst: Verdens bedste kantarelmad
- Nordisk falafel: Ærtefritter med myntecreme
- Northside cocktail: New Coat of Paint
- Nye danske asparges med hollandaiseskum
- Nye danske kartofler - sådan koger du de små guldklumper
- Nytårsbattle: 80'er klassikeren - Lammeculotte og Flødekartofler
- Nytårsbattle: All-in - 2 slags lam, græskarpuré og brændte løg
- Nytårsbattle: Appetizer - Tatar af Walisisk Lammefilet
- Nytårsbattle: The Surprise - Lammefilet med kirsebær og chokolade
- Nytårslam på to måder - med svampe og rødbeder
- Nytårsmenu 2013 - Dessert: Brunet smør is, marengs og æble
- Nytårsmenu 2013 - Forret #2: Torsk, kålpølse og grønkål
- Nytårsmenu 2013 – Hovedret: Due, hjemmelavede pølser og selleri
- Nytårsmenu-snack: Natlægens Dyremad
- Nytårsmenu: Inspiration og opskrifter til den vilde luksusmenu
- Nytårssnack: Flæskesvær og solbær
- Nytårssnack: Syltede vagtelæg med urtemayo
- Nytårssnack: Æbleskiver med sorthummer, svampe og bearnaise
O
- Oksefilet på bund af blandede svampe
- Oksehaleragout møder Winefamly
- Oksehøjreb med bearnaisesmør
- Oksehøjreb med blomkål og sherrysauce
- Oksetatar med rødbede, peberrod og urter
- Oksetatar på ristet surdejsbrød
- Onepot Breakfast med kartofler, æg og bacon
- Opskrift på nem og lækker lakserillette
- Opskrift: "Den Dovne Italiener" sandwich
- Opskrift: "Efterårs"-carbonara med pesto og tørret spansk pølse
- Opskrift: Ben & Jerrys Is Challenge
- Opskrift: Bisonburger w. Sugar Coated Bacon & Bourbon Glazed Onions
- Opskrift: Eggs Benedict - den bedste morgenmad ever!
- Opskrift: Gastromands juleburger med confiteret and
- Opskrift: Grillet hummer med røget mayonnaise og Bloody Mary
- Opskrift: Lækre pølsehorn til madpakken
- Opskrift: Pasta alla Puttanesca - luderens pasta?!
- Opskrift: Rørt tatar - Rawfood for rigtige mænd!
- Opskriften på perfekte, smørmøre og fedtede spareribs
- Opskrifter til Mortens aften
- Opskrifter til Nytårsmenuen 2011
- Osso Buco med frisk pasta
- Osso Buco, Risotto alla Milanese, Gremolata - en ærkeitaliensk klassiker
P
- Paella - Seafood, The Spanish Way
- Palægades Portvinssild med svesker
- Pankopaneret: Crispy kylling
- Paris-Brest kagen. 16. etape af Gastromands Tour de France.
- Paris: 3 unikke oplevelser i Byernes by
- Paris: På kokkeskole hos Alain Ducasse
- Pariserbøf - den ultimative frokostret!
- Pasta med sol og sommertomater
- Pasta, helstegt kylling, svampesauce og farverige rodfrugtchips
- Paté med and og kantareller - 3. etape af Gastromands Tour de France
- Peanutbutter and Banana sandwich - Elvis style
- Perfekt Risotto - hver gang!
- Perfekt julesovs - uden stress
- Perfekt til grillmaden: Langtidsbagte tomater
- Perfekte røræg - lækre og cremede
- Petit pois a la francaise med lammekrone - 13. etape på Gastromands Tour de France.
- Philly Cheese Steak Sandwich
- Pindemadder for mænd (og børn): Amerikanske Corndogs!
- Pissaladiere - 6. etape af Gastromands Tour de France
- Pita med lækre, krydrede kødboller
- Pizza Quattro Formaggi - Pizzaen med de 4 fantastiske oste
- Pizza med parmaskinke, portobello, løg og vesterhavsost
- Pizza med stenbiderrogn - flabet forårsluksus
- Pizza med ventricina salami, aubergine og parmesan
- Pizza på grillen: Genialt godt
- Pizzaburger, wtf?!
- Pizzaen møder julemaden i skøn forening!
- Pocheret æg med hønsefond og savoykål
- Pocheret, friteret æg med smørkogte asparges, nye danske kartofler og bearnaisesauce
- Polentafritter: Det sprøde italienske alternativ til fries
- Pommes Anna - opskriften på en kartoffelklassiker
- Pommes Frites - med løg, æg og eddike
- Porchetta - Suverænt Sprødt Svin på grillen!
- Porchetta møder Pulled Pork: Resultatet er en grill-genialitet
- Pork Wellington - fyldt svinemørbrad i sprød butterdej
- Pretzels med krydret bacon
- Profiterolles m. is og chokoladesovs
- Pulled Beef - 4th of July Food
- Pulled Chicken - super mør og saftig kylling
- Pulled Lamb - så mør har du aldrig fået din lammekølle før
- Pulled Pork - Den originale Gastromand-opskrift
- Påske-opskrift: Kanin og cremede bønner
- Påskefrokost: 20 suveræne opskrifter!
- Påskefrokost: Hjemmelavet Kanin-Rillette
- Påskefrokost: Roastbeef af lam, creme af ovnbagte æbler og syltede rødløg
- Påskefrokost: Sild med ramsløgscreme
- Påskefrokost: Urtegravad laks med limecreme
- Påskelammeryg
- Påskeopskrift: Marineredesild med rabarber og syrnet creme fraiche
Q
- Quesadillas -med slowcooked okse
R
- Rabarber Clafoutis
- Rabarberchutney
- Rabarbertærte med marcipan
- Rabatkode: Få 30% på årets gave til gastromanden
- Ramsløgsflutes - svampet og sprængfyldt med smag
- Ravioli & sommertrøffel
- Real Fast Food: The Pepper Jalapenos Burger
- Remake af en klassiker: Carbonara med pocheret æg
- Remake af en klassiker: Smørstegt rødspættefilet
- Remake af en klassiker: Stegt flæsk med persillesovs
- Remake af en klassiker: Torsk med sennepssovs
- Ribs med kartofler og coleslaw
- Rimmet pocheret Pighvar, blomkål, mandler, brunet smør, estragon
- Risalamande med kirsebærsauce - julens dessert!
- Risengrød - uden stress
- Risotto med Puffed basmati rice, ristet kammusling, agurkeskum og basilikumolie
- Risotto med lam og kantareller - lækker luksus
- Roastbeef - denne gang sous vide
- Roastbeef ala Cote de Boeuf
- Rod i frugterne?
- Rosastegt andebryst med jordskokkepuré og salat af æbler og nødder
- Rosé, røg & ramsløg
- Rådyrkølle med sprøde kartofler, tranebærkompot, Waldorf-salat og Karl Johan-sauce
- Rødvins-risotto og Amarone-vin fra Masi Wines
- Rødvinsbraiserede svinekæber - mere mørt bliver det ikke!
- Rødvinsbraiseret nakkefilet - en del af "en svinegod vintermenu"
- Rødvinsglace inspireret af Brødrene Koch
- Rødvinsmarineret fasan, jordskokke mos og chips
- Røget hellefisk, stenbiderrogn, fed crème fraiche og kartoffelgaufrettes
S
- SMØRREBRØD: Kartoffelmad med Estragonemulsion, fedtegrever og syltede sagogryn
- SURDEJSSKOLEN: Saftige og aromatiske surdejshveder
- SURDEJSSKOLEN: Speltbrød med surdej og fuldkorn
- SURDEJSSKOLEN: Sprødt og svampet sandwichbrød med surdej og porter
- SURDEJSSKOLEN: Svampede boller med sesam og chiafrø
- SURDEJSSKOLEN: Svampet Focaccia på surdej
- Salade Nicoise - 7. etape af Gastromands Tour de France
- Salat med bresaola, æggestrimler og chili
- Salat med sennepsvinaigrette - perfekt tilbehør til sommerens grillmad
- Saltede mandler og Champagne
- Saltimbocca i Weberen
- Sandwich Rossini
- Sauce Populaire - caféernes favorit
- Savarin kage med bær - 21. etape af Gastromands Tour de France.
- Scampi Fritti - friture extravaganza!
- Semlor - suveræne, svenske fastelavnsboller
- Sensommer Burger a la Heston Blumenthal
- Sensommermad: Hopballe Kylling, Svampe og Rosenkål...
- Sensommermad: Kuller og Kartoffelsalat
- Sensommermad: Laks med spidskål og rigeligt parmesan
- Sensommermad: Pasta med grønkål og masser af bacon
- Sexy Mexidogs: Hotdogs med Salsa
- Shortribs Hotdogs med Coleslaw og Cholula
- Simremad: Kanin i øl
- Sjønnes gejlede Tournedos Rossini med ekstra Rossini!
- Skidne æg - en påskeklassiker
- Skindstegt kulmule, porrer, Brad og Angelina...
- Skovdue, solbær og peberrod
- Skumtrøffel - Triple Chocolate
- Slowcooked Pulled Pork
- Slowcooking: Boeuf Bourguignon
- Slowcooking: Osso Buco
- Smørbøf Deluxe - et vaskeægte bøfmirakel
- Smørrebrød med tatar
- Snickerskage!
- Somebody call the doctor: The Double Bypass Burger
- Sommerlasagne med gulerod, ærter og KØDFISK!
- Sommermad og Rosé: Kartoffelpizza - rosmarin, mozzarella og emmentaler
- Sommermad: Cannelloni med paneer, pinjekerner og spinat
- Sommermad: Grillet kalvefilet, grøntsager og gedeost
- Sommermad: Laks med flødestuvede danske kartofler og asparges
- Sommerrisotto med safran og tigerrejer
- Spaghetti Bolognese - opskriften på den perfekte italienske klassiker
- Spaghetti Carbonara - januarstyle!
- Spaghetti Carbonara med et tvist.
- Spansk VM special - Arroz con Bogavante (Ris med hummer)
- Spansk VM-special II - Ensaladilla Rusa (Russisk Salat)
- Spansk VM-special III - Spansk Tortilla
- Spansk Vin Bonanza med Winebox
- Spansk/italiensk inspireret rugbrødssandwich
- Spicy Chicken Taquitos - lækker snack opskrift
- Spicy Duck Dog med confiteret and
- Spinat-tærte med hjemmelavet mørdej
- Sportskagen fra La Glace
- Sprængt Unghane
- Sprængt kylling i asparges
- Sprængt unghane à la Gastromand
- Sprød kartoffelpizza med ricotta og urteolie
- Sprøde Surdejspizzaer
- Sprøde vafler med stenbiderrogn og creme fraiche
- Steak, kålpølse, vesterhavsost og brunet smør
- Stegt Flæsk Slider - Danmarks uofficielle VM-burger
- Stegt fjæsing med bønnesalat og mild hvidløgscreme med kørvel
- Stegt flæsk med persillesovs - Danmarks nationalret
- Stegt kammusling, nødder, blomkål, brunet smør, crouton og kørvel
- Stegt lammeculotte med spidskål og pebersauce
- Stegte kammuslinger og jomfruhummerhaler, selleripuré og citroncreme
- Stegte nudler med heftig chilisauce
- Stenalderbrød
- Stenbiderrogn med kartoffelpasta og verdens bedste ostesauce
- Stenbiderrogn med smørkogte kartofler og verdens bedste sauce
- Stenbiderrogn, røræg royale og røget fløde
- Summerbrunch: The English Breakfast Pizza
- Super Bowl + Bacon Explosion = Video Extravanza
- Super Bowl - et "gastronomisk" frirum...
- Super Bowl LIII: "Amerikanske Fodbold Kager"
- Surdej: Kom igang med din surdej på 5 min. med denne opskrift
- Surdejsbrød på Ølandshvede - opskrift på saftigt surdejsbrød
- Surdejspizza med ricotta, kartoffel og salsiccia
- Surdejspølsehorn - opskriften på de saftigste pølsehorn du har smagt
- Surdejsskolen: De nemme og hurtige surdejsboller
- Surdejsskolen: Knasende sprøde og saftige baguettes
- Surf 'n Turf - Tigerrejer og New York Strips
- Surf 'n' Turf Quesadillas med chorizo og tigerrejer
- Surf N Turf Gumbo
- Suveræn Sauce Tartare!
- Suveræn Smørrebrød: Pandestegt rødtunge, dildnaise og rejer
- Suveræn Smørrebrød: Rørt tatar, rå æggeblomme, svampe og gulerodschips
- Suveræn Smørrebrød: Sild i æble-purløgscreme
- Suveræn Smørrebrød: Unika Rød Løber med hybenkompot
- Svampemayo
- Svensk Pølseret - en nem og hurtig familiefavorit
- Svensk Surströmming - en manddomsprøve!
- Svinekoteletter, pærer, rødløg, basilikum
- Svinekæber braiseret i øl med glace og syrligt tilbehør
- Svinekæber à la brændende kærlighed
- Svinerilette - 18. etape af Gastromands Tour de France.
- Sådan laver du din egen Spiced Rum!
- Sådan steger du bøffernes konge: Cote du boeuf
- Søndagsmuffins med hvid chokolade, ganache, citron og lakrids
- Sønderjydens suveræne opskrift på solæg
- Søren Selins Brændt Jordskok - nomineret til Årets ret 2014
- Søren Selins Grillet brissel, svampe og kartoffelskræl
- Søren Selins Pighvar & Enebær
- Søtunge en Papillote - med masser af champagne
T
- TEST: Cassoulet på Mieles nye TempControl Kogeplade
- THECOCKTAIL.BLOG: Lav Cocktails som en Gastromand
- TOUCHDOWN: 3 suveræne Super Bowl Cocktails
- Taco al pastor - opskrift på lækre tacos med krydret nakkefilet
- Taco med Carnitas - lækre tacos med mexicansk Pulled Pork
- Taco med grillede rejer og grillet ananassalsa - på den nye Weber Lumin
- Tacos Carnitas - en lækker mexicansk klassiker
- Talisker: Campfire Hot Chocolate
- Tarte Tatin
- Tarte Tatin - 19. Etape af Gastromands Tour de France.
- Tarteletter deluxe med friske hvide og grønne asparges
- Tarteletter med kylling, kantareller og spinat
- Tatar-burgeren
- Teenageren anbefaler: Sommerens frækkeste og friskeste cocktail
- Test: Sådan får du super sprød bacon på 1 minut - og undgår rengøring
- Thanksgiving Dinner - 9 autentiske amerikansk opskrifter
- Thanksgiving Special: Bourbon Pecan Pie
- The Blue Cheese Burger - when less is more
- The Crazy Horse Salad
- The Cuban Sandwich
- The Heart Attack Chocolate Mousse
- The Low 'n' Slow Sandwich - med spareribs, bløde løg og coleslaw
- The Origin of Oysters
- The Snickers Milkshake
- The Waffle Cheeseburger
- The noble art of flambé - at flambere som en mand!
- The ultimate pie - Double crust apple pie
- The “Mozzarella Stick” Sandwich
- Thomas Alcayagas bud på en Real American BBQ-menu
- Thomas Alcayagas tips til den perfekt grillede bøf
- Thorsten Schmidts Iskold popkorn af umodne kornplanter
- Thorsten Schmidts Limfjordshummer med hyben og pocheret æggeblomme
- Thorsten Schmidts Svensk elg med friteret mos, rødgran-emulsion og svampereduktion
- Tid til simremad: Vores bedste opskrifter
- Timm Vladimir & Porchettaen
- Timm Vladimir: Andemad er mandemad!
- Timm Vladimirs Tarte Tatin med røg og rosmarin
- To dage mere med fisk
- To gange tacos - og en gang sous vide snak
- To slags fisk med karrysauce og en røvfuld salat
- Torsk med blomkål og brunet smør
- Torsk med selleripuré og nøddevinaigrette
- Torskerogn og stenbiderrogn i smuk symfoni!
- Triple Chocolate Cookies - bedre bliver det ikke
- Triple cooked fries - de perfekte pommes frites
- Træt af den traditionelle nytårsmenu: Gastromands Nytårsburger
- Tuesdays GT: Summer Special Ginscape London Dry
- Tuna Melt Sandwich
- Tømmermænds-tortellini
- Tømmermændsmad: "The Poor Mans Wellington"
- Tømmermændsmad: Brisket Burger
- Tømmermændstatar - den fra TV!
U
- Udbenet andesteg fyldt med æbler, svesker og confit de canard
- Ugens Cocktailfrækkert: Sulei the Man
- Ugens Frækkert: The Danish Rumantic
- Ugens Frækkert; The British Gentleman G&T
- Ugens Frækkert; The Violet Pine Tree
- Ugens frækkert: Pink Gin Fizz
- Umeshu: Japansk blommebrændevin
- Unghane - super saftigt med verdens bedste blanquette sauce
V
- VILDT: Opskrift på hjemmelavede vildtpølser
- VIN UDEN PIS: I New Zealand laver de også vin
- VIN UDEN PIS: Ris, ros og kirsebær
- Varme Hveder - opskriften på de lækreste og blødeste hveder
- Varmrøget laks med røræg og urter
- Vegetarsandwich - Halloumi burger med grillet aubergine og chilipesto
- Verdens bedste kartoffelsalat?
- Verdens bedste steak sandwich...
- Verdens bedste tomatsauce... med SMØR!
- Verdens bedste whiskyambassadør kommer fra Danmark!
- Verdens nemmeste brød - The Gastromand way
- Vichysoisse - 8. etape af Gastromands Tour de France.
- Vildthakkebøf med løvstikkekartofler, ægte sauce og friterede kapers
- Vin & Vildt: Hareragout
- Vin & vildt: Barolo med Fasanbryst, jordskokkepuré, kål og bacon
- Vintermad: Boller i selleri - trøffelstyle
- Vintermad: Bouillabaisse med kongekrabbe og sandart
- Vintermad: Buk, Østershatte, Jordskokke-chips, Brombær
- Vintersuppe: Thai Suppe med et Spicy Kick
- Vores bedste aspargesopskrifter
W
- Webmasterens Original American Club Sandwich
- Wednesday Whisky: Old Fashioned Blenders Batch
- Wednesday Whisky: Old Fashioned Ole Smoky Moonshine...
- Weekend Fast Food - Ribeye steak med nemme kartofler, asparges og bearnaise
- Weekendkagen: Muffins med chokolade og rålakrids
- Wienerschnitzel - Gastromandstyle!
Ä
- Æbleskiver - Verdens nemmeste opskrift
- Æggekage - med kartofler og chorizo
- Æggekage med masser af tomat, purløg og bacon
- Ærtepure og kaviar med hvidt løgskum
Ć
- Ćevapi - opskrift på Balkans bedste streetfood
#
- #retrococktails: Bloody Mary
- #retrococktails: Cuba Libre
- #retrococktails: The Modern Martinez
Vi tilbyder også opskrifterne i blogformat i rækkefølgen, de er udgivet.
-
Jeg tror i kan få fejlen øverst på siden A-Z væk ved at få rettet “ ” til enten ‘ ‘ eller “ “ i az-index-cache.php.
-
fantastiske frikadeller, jeg puttede en rosenkål i midten af hver frikadelle og lidt reven ost, smagte herligt
-
Hej alle mine kokkevenner
Vi har en lille diskussion om der skal skimmelost i en vildt sovs jeg siger nej min anden kok siger jaLad mig høre jeres mening
-
Hej Gastromand,
Har i ikke nogen opskrifter med nyretapper. Har set på instagram, at i på et tidspunkt har lavet nyretapper med hjemmelavede fritter. Vil mega gerne have den opskrift :)
-
Hey ” Gutter”..?
Nu har jeg kigget jeres opskrifter igennem, og synes ikke rigtig, at jeg finder nogen med Oksemørbrad ?
Der er Beef Wellington, men ellers finder jeg ingen …..det er nok muligt, at jeg ikke har kigget godt nok …?Men jeg skal lave en Mørbrad til nytår, og havde lige sat min lid til jer , for inspiration til noget godt tilbehør og en evt langtids interval stemning ….
Ellers, tak for fantastiske opskrifter og en vidunderlig tilgang til ægte madglæde …
-
jeg har plukket vildænder – har valgt at skære brysterne fra – de er fine med lidt skudhuller!!!!!!!
Jeg syntes jeg mangler inspiration til hvordan jeg egentlig skal servere dem- har i et forslag??
pande eller ovn eller begge dele – og så tilbehør?? -
Hvor er creme Brulee opskriften blevet af?
-
Hej Gastromand,
Lækre opskrifter, og er en flittig læser. Jeg er dog meget irriteret over at i ikke har en oversigt med billeder, når man leder efter inspiration. Det er ganske forfærdeligt og tidskrævende, at skulle sidde og klikke sig ind på hver enkel opskrift.
-
Kan ikke finde opskriften på parisertoast på FB idag
-
Jeg søger efter opskriften på Verdens bedste kartoffelsalat!????
Vh -
That is very interesting, You are an excessively skilled blogger.
I have joined your rss feed and look ahead to seeking extra of your excellent post.
Additionally, I’ve shared your website in my social networks -
Why users still make use of to read news papers when in this technological
globe the whole thing is presented on net?
Kommentarer